banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 22:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1835 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 92  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2009, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Meni se desila slicna situacija prilikom povratka iz Srbca....na otvorenom putu biciklom odem na makadam sa strane (mrak, umor, manjak koncentracije....) i kad sam isao da se vratim zazor izmedju makadama i asfalta je bio prevelik a ja zaboravim da sam preduvao gume zbog voznje po asfaltu...prednji tocak zatrokira i ja poletim preko guvernale na cestu i otkotrljam se....ogrebotina na laktu, nabijen zglob i gomila srece sto nije naletilo auto i pokupilo me.....

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Zakljucak price - Srbac crna tacka, cuvajte se :D

Treba se stvarno paziti, nije to zajebancija. Mi smo na dnu hranidbenog lanca na putevima.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
goci master je napisao:
Mi smo na dnu hranidbenog lanca na putevima.
Zaista.
Čak su i pješaci kudikamo zaštićeniji. Na nas apsolutno niko ne obraća pažnju, eventualno parola: "GAZIII!!!"

Usput, da, stavio sam novi sic. Nevjerovatna razlika. I još aluminijska nogara sa podešavanjem dužine, pa više ne pada kad ga ostavim negdje.
Kupljeno u "Capriolu".
Sve zajedno 23 marke, nešto siće i mnogo lakši život.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ufffff....nogara....imao sam je na starom bicu i skinuo....imao sam je na novom bicu i skinuo....meni to samo smeta...bicikl uvijek mogu negdje naslonit a sa nogarom se cesto desi da se rasklima pa zapinje za tocak, ili jednostavno se spusta u voznji....ma samo smeta....

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hehe...

Vjerovatno si imao one što dođu uz bicikl. Meni se ta prvo rasklimala, onda pukla. Onda sam dao neke silne pare (oko 10...za nogaru jeste puno) za prošlu, i ok je bila, ali sam uvjek imao filing da je malo kratka ili kriva, pošto bicikl stalno bude na ivici padanja, a često i padne. Ali, rekoh, nije do nogare, ja sam lud...i prošla je bila takva.
Skoro sam tek shvatio da je fora u tome što ej ova bila za 24-e, a kod mene su točkovi standardne 26-ice...to je znao ovaj što mi je ugradio nogaru, ali je anravno ćutao, jer ih dobija na kilu, a valja to prodati...a aj naravno nsiam obraćao pažnju.
Sad sam stavio neku fol-aluminijumsku, sa podesivom dužinom (na šaraf), kažu da s njom 'ladno stoje i 28-ice.
A zatreba nogara, bar meni, često...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ja ne znam šta bih bez nogare. Bicikl uvijek koristim kad imam brdo poslova za obaviti po gradu (plaćanje računa i slično) te ga svako malo negdje ostavljam, a neću ga valjda naslanjati na banku. :) I moja nije kratka niti predugačka, nego je taman. Bratu se često dešava da bicikl padne, zbog loše nogare.

Usput, upravo sam uslikao bic, pa evo slike, konačno, iako sam je obećao prije par mjeseci :)
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Pozdrav svima koji vole dvotockase! :)
Pogledajte Oglase, ima odlican bicikl na prodaju!

Slobodno se javite za sve info :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points je napisao:
konačno, iako sam je obećao prije par mjeseci

Sjecam se kad si rekao hehe ona prica o zujanu kada je bila :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
goci master je napisao:
points je napisao:
konačno, iako sam je obećao prije par mjeseci

Sjecam se kad si rekao hehe ona prica o zujanu kada je bila :D

Budi sad pristojan i pohvali mi bicikl :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci, bic ti je grom i munja u jednom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 09:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Prosle sedmice, ispred Boske, dva puta je ispred mene 'proletio' neki klinac vozeci bicikl na zadnjem tocku. Mozda su to bila dva razlicita klinca, nemam pojma.
Ima da nam navuku bijedu na vrat, udarice i polomice nekog pa cemo centrom grada da vozimo u onih 15cm koje autobusi ponekad ostave izmedju sebe i trotoara.

Druga stvar, redovna pojava, vozim biciklo i putem sustignem drugog biciklistu koji onda odluci da me ne propusti ni po koju cijenu, i da se trka sa mnom. To je prosto nekulturno. Stvara se bespotrebna guzva i ugrozavaju se drugi ljudi. Meni nije do trke, idem svojim tempom i putem, a u tim situacijama moram da usporavam i trazim drugi put jer necu da ucestvujem u necemu tako budalastom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pusti ba djecu... :D

I, biciklO nije...;)

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Freak_on_a_leasH je napisao:
Meni se desila slicna situacija prilikom povratka iz Srbca....na otvorenom putu biciklom odem na makadam sa strane (mrak, umor, manjak koncentracije....) i kad sam isao da se vratim zazor izmedju makadama i asfalta je bio prevelik a ja zaboravim da sam preduvao gume zbog voznje po asfaltu...prednji tocak zatrokira i ja poletim preko guvernale na cestu i otkotrljam se....ogrebotina na laktu, nabijen zglob i gomila srece sto nije naletilo auto i pokupilo me.....

Crna tacka Aleksandrovac, vozim za BL, prati me bus, vozim po onoj bijeloj liniji sto oivicava put, i naletim na hrpicu tucanika koju su radnici ostavili jer prave trotoar u duzini nekoliko kilometara. Rezultat, tocak ode desno u kanalic, zaustavi se a ja preko glave, padnem na lijevu ruku, razbijem lijevo koljeno, napravim okret i lupim glavom od asfalt. Dok sam letio razmisljao sam o busu koji je vozio 5 metara iza mene, kontam samo da me ne pokupi. Srecom vozac me pratio i stao, bio je blijed kao krpa...

P.S. bar sam prevezao 80 kilometara :)

P.S.S. kada vozim duze relacije, malo mi utrnu mali prst i prst do njega na rukama, vise na lijevoj, pretpostavljam da to ima veze za zivcima u korjenu sake, ali da li se ko sretao sa tim i kako rijesava taj problem?? Evo, i danas mi je malo prst utrnuo.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
vozis bez ruku povremeno... najbolji gripovi na svijetu ti nece rijesiti problem, jer jednostavno navalis veliku tezinu na ruke u dugom periodu i to je cista mehanika...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sudoku je napisao:
vozis bez ruku povremeno... najbolji gripovi na svijetu ti nece rijesiti problem, jer jednostavno navalis veliku tezinu na ruke u dugom periodu i to je cista mehanika...

100% tacno....voznja bez ruku nije nafuravanje vec potreba....pogotovo na duze relacije....iako ima malo i do gripova....ako su bolji gripovi ruka manje trne ali i dalje trne....

Aj da se dogovorimo kad neko ide u neke voznjice po gradu i okolini da javi ovde pa ako hoce ljudi da se pridruze da znaju....uvijek je bolje kad ide vise ljudi....lakse te vozaci auta primjete, drugacije se ponasaju.....

Ja sam juce isao preko zaluzana do slatine i spustio se kod zoo vrta....a danas do kanjona na ustipke....nisu neke predugacke relacije...prodje se za 2-3 sata....a 100 puta je bolje nego camit u nekoj kafani ili jos gore kod kuce.....

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Bio sam ja neki dan i do Krupe, nije ni tamo lose. Iduce dvije sedmice sam pjesak jer mi koljeno nije bas za bajk, poprilicno je oderano. Nakon toga, svakako.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest da je mozda malo kasno al evo....sutra se ide u neko malo vece pedalanje....

Polazak u 7h iz Gradiske -> Klasnice (sastanak sa Banjaluckim biciklistima) -> Prnjavor (pridruzuje nam se jos jedna grupica biciklista, ujedno tu pravimo i kratku pauzu) -> Srbac (starim/renoviram putem preko Motajice), od Srbca desnom obalom Vrbasa preko Kriskovaca do Cardacana. Ekipe se razdvajaju, svako svojim putem. Gradiscanci nastavljaju put da prevale 180km, dok Banjalucani stizu na event u 17:30h sa prevaljenih 130km.

Pozeljno je da nas Banjalucani cekaju u 9h u Klasnicama.

ko je za nek se javlja da se dogovaramo....

vise info na http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=151211423487&ref=ts

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uh da je bar 3 puta krace 8) 8) 8)
Svaka cast, ali ja se pripremam za sledecu sezonu, moram zameniti gumu na biciklu i onda imam minimalac za lokalnu voznju... Ovo je ipak malo previse za nekoga ko ne izlazi iz auta 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Probaću i ja idući put iako mi je kondicija 0 bodova.... Freak, ide li moja bolja polovina? :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 19:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
EiLeen je napisao:
Probaću i ja idući put iako mi je kondicija 0 bodova.... Freak, ide li moja bolja polovina? :iconbiggrin:

Kakav prefrigan način da se prati kretanje novoga momka....c c c :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1835 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 92  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]