banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 21:06 Danas je 15 Jun 2026, 21:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Cijene ;)
PostPoslato: 13 Dec 2009, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Aha, sve rupa na rupi. Zagledaj malo one 'zakovice' i metalne 'nalepnice' na ama bas svakoj majici.
99% stvari je roba s greskom i krpano.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
HugoLina je napisao:
Aha, sve rupa na rupi. Zagledaj malo one 'zakovice' i metalne 'nalepnice' na ama bas svakoj majici.

pa nije bas toliko :oops: ja nadjoh sasvim ok majice nekoliko puta.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Imaju Roxy o_O.... Otići ću to da vidim.... A kod nas nema pravi outlet.... Ja sam prošle god kupila ovdje u It genijalnu Roxy jaknu u outletu... I sav veš kupujem u Intimissimi outletu jer su grudnjaci po 3€, baš me briga što su od prošle godine... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
google lazarević je napisao:
HugoLina je napisao:

Takođe. Doduše, treba dobro pregledati stvari.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2009, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
HugoLina je napisao:

Svaki dan prodjem barem dva puta pored ove, ali nikada ne vidim da nesto ima naroda unutraa.
Nije me ta prodavnica nesto privlacila, usla sam samo jednom tada sa jednim drugom jer smo cekali drugaricu da ode do gimnazije nesto. Ja nista nisam videla da lici na nesto da je bilo bez nekog 'felera', a ni on nije nasao nista za muskarce da valja cemu. Inace, usli smo unutra jer on rece da mu je sestra rekla da imaju i TopShop, pa se ja ponadala, ali cvrc! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
tregeri - gdje da ih kupim. Jedino sto sam vidio je u tera novoj ali su neki tanjusni.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
goci master je napisao:
tregeri - gdje da ih kupim. Jedino sto sam vidio je u tera novoj ali su neki tanjusni.

Nigdje, posudi od Tuće :lol:
Jesi gledao u Zenitu?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tu jos jedino nisam prosao. Pogledacu. E kad mi srpcanka mora objasnjavati gdje da u BL kupim tregere....papci jedni.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kod Blucana to nije moda. Samo kod vas zabara :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Croata?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Kod Blucana to nije moda. Samo kod vas zabara :lol:

Pa sta ces, od modnih casopisa kod nas dolazi jedino burda. Od prije pet godina. Snalazimo se kako znamo. :lol:

A to za croatu, kakva je cijena, u merkatoru u radnji sa odijelima imaju neki od 150km, sta je ono boga pitaj, pozlacene kopce ili sta vec....a vidio prije par mjeseci u starom zanatskom bilo svakakvih.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mnogo me pitas - nisam bio .. al' ne ocekuj niske cijene u Croati :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
HugoLina je napisao:
HugoLina je napisao:

Svaki dan prodjem barem dva puta pored ove, ali nikada ne vidim da nesto ima naroda unutraa.
Nije me ta prodavnica nesto privlacila, usla sam samo jednom tada sa jednim drugom jer smo cekali drugaricu da ode do gimnazije nesto. Ja nista nisam videla da lici na nesto da je bilo bez nekog 'felera', a ni on nije nasao nista za muskarce da valja cemu. Inace, usli smo unutra jer on rece da mu je sestra rekla da imaju i TopShop, pa se ja ponadala, ali cvrc! :D

Prije nekih 2-3 mjeseca sam tu nabasao na jednu ok majicu koja je stajala na lutci cura kad je skinula rece`ova nema nikakve greske,to je rijetkost ovdje` :) skoro istu takvu poslje vidio u merkatoru(tom tailor)samo jedno 4-5 skuplja

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Nekoliko puta sam bila u toj prodavnici i odustala. Odjeća je prepuna grešaka, a nije previše jeftina s obzirom koliko je 'felerična'. Puno bolji izbor je Zara, imaju kvalitetnu odjeću i na sniženjima se može svašta naći za 5-10 KM.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
goci master je napisao:
Tu jos jedino nisam prosao. Pogledacu. E kad mi srpcanka mora objasnjavati gdje da u BL kupim tregere....papci jedni.

Jesi gledao u Carapku, mozda oni imaju?

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ili kod Saraca u starom zanatskom?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
Puno bolji izbor je Zara, imaju kvalitetnu odjeću i na sniženjima se može svašta naći za 5-10 KM.

Bio sam tu prvi put nedavno, nasao dzemper 30km, malo je nabacano svega ali moze se naci...

A za tregere, dobio ih neki dan (poslije NG normalno, styling mi je bio nepotpun totalno, jos sam nakon izlaska skontao da sam zaboravio staviti kravatu :-? , avaj, zapalio bi kuci po njih, da nije pljustala kisa, a auto jedno 100m dalje.)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Zara je odlican brend -odnos kvaliteta i cijene.samo sto nama ovdje sutaju stvari od prije neke 3 sezone ako ne i vise sto se na zapadu nije prodalo pa im je bolje utapat ovdje nego reciklirat,al svejedno nasao sam tu par puta jeftinih a ok kosulja i jedan `sportski`sako s kapuljacom

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Revan je napisao:
Nekoliko puta sam bila u toj prodavnici i odustala. Odjeća je prepuna grešaka, a nije previše jeftina s obzirom koliko je 'felerična'. Puno bolji izbor je Zara, imaju kvalitetnu odjeću i na sniženjima se može svašta naći za 5-10 KM.

Slazem se, bila sam par puta u Alexu i nista mi se nije svidjelo, dok u Zari zaista ima lijepih stvari, ali mi je kod njih malkice problem sa velicinama, stvari su im ili prevelike ili premale, barem meni. Prije par sedmica sam naisla na bas simpatican teksas sorc, medjutim nisam se uspjela uglaviti u njega... :( mislim, velicina je bila 24, ne znam sto sam i ocekivala da se utrpam u to :oops:
:D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Problem a Zarom u Banjaluci je taj što ljudi uglavnom ne znaju šta je outlet, pa prečesto slušam gluposti tipa 'ono nije prava Zara...'
Jednom sam tamo kupio košulju i odlična je.

Vrh

[ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]