banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Apr 2012, 15:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2009, 18:16
OOO neno se vratio nema sta dobro nam dosao,i ondmah se bacio na rad svaka cas e ovo tvrdjava je bas mocno ispala svaka cas dopada mi se. Sto se mene tice ja se nasto uljenio pravo a nemam ni inspiracije neke ne znam sta mi je hihi.
Zli Zli hvala na linku kad ce mo kafenisati a i ostali sad smo svi tu pa da organizujemo jednu kafu pozz
Ps.Sto se tice helica ma to necu da komentarisem nadam se da je ovo neka zajebancija ??

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 00:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2010, 11:25
ma drugari, taj helic mi bilo zao baciti a bio je za bacanje! sav je bio stopljen od super lijepka.. to sam se igrao s tim prije cirka 10-12 godina! :) pa se to vuklo po mojim igrackama... nadjem ga, nadjem elisu.. i reko ajde cisto da se ne baci!
mimo toga, hvala vam za ovaj A-10! i meni se svidja kako je ispao.. jes da mi je trebalo dosta ali ok! zao mi jedino sto su paneli pozitivni pa manjka sa detaljima ali ovi sledeci sto radim su ok makete! C-121 Constellation (1/144), F-15E, Gripen i F-5.. ima posla, ima vremena.. materijala.. sad lagano!

p.s. stvarno ste se nesto ulijenili.. svako malo banem na forum nebi li vidio neke nove fotke.. ali slabo!

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poz raja posto neno poceo da galami na nas evo da stavim par slika Gotove diorame sve poznato vec al sa malim dodatkom i to je to uglavno par slika i pozdrav
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

prilicno impresivno! divim se masti! :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala mnogo

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
odlicna diorama ...extra izgleda.....ima cak i puzavac :wink:

jesi li se puno zamorio il vec imas drugo nesto u radu ili planu uskoro :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Znači sad je definitivno gotovo :) svaka čast :)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E raja hvala ma nisam se zamorio nego skontao sam da nemam gdje stavljati haha pa razmisljam da pravim neku policu,uglavnom modeli su stigli sve je spremnom samo dok me uhvati pa da krenem sa radom.Nego hocel bitit neke kafe nprimjer u nedelju predvece aaaaa???

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sto se mene tice kafa moze :D

i ja KONACNO stigao do dekala :-? ,znaci zavrsio motore i kanopi(tj.ofarbao i zalepio) i uradio kols tako da se u njemu vidi uredjaj za osmatranje :P ...al tek ce se to vidjeti sa pravim slikama kad dodju...e sad ostaju jos rakete i finese al nadam se da cu u ova dva dana posto sam konacno slobodan dosta toga zavrsiti
Slika
Slika
Slika
Slika

to je to sto se tice slika za susku ...do kraja ga vise necete vidjeti...dok ne bude gotov,pa taman trajalo godinu do tada :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lijepo izgleda suska.. samo cekam bolje fotke! daj ga iznesi negdje na svijetlost, zajmi neki fotoaparat... slikaj to sa Macro da vidimo kako to stvarno izgleda, jer ove fotke su prilicno slabe! velika je distorzija!... i ne zaboravi da slikas cockpit.. i da redovno menjas ulje, i nemoj da te zmija ujede da si ga tero preko dzombe, razumes! :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

yes sir,thanks you sir :lol:

bice bolje slike svega kad ga zavrsim nadam se uskoro al opet nemogu 100% obecat da ce biti brzo :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Maj 2009, 20:34
Evo i ja da se javim posle dolaska iz Mosona, znaci bankrot, izbor ogroman a cene uglavnom kao i svugde, izizev par standova gde je bilo popusta i do 20%. Za ljubitelje WW2 je bio jedan stand, s ogromnim izborom aftermarket dodataka od nekog svabe koji je nazalost preminuo a na srecu maketara, jer su artikli na tom stadnu bili ispod svake cene, bagatela, nazalost za mene nista. Evo obako moj ulov s Mosona i nesto linkovi ka fotkama koje sam uspeo da sredim i razvrstam, diorame sam ostavio za desert :-)

Slika

Slika

Slika

Slika

http://s166.photobucket.com/albums/u83/ ... Avijacija/

http://s166.photobucket.com/albums/u83/ ... %20Vozila/

http://s166.photobucket.com/albums/u83/ ... 12/Figure/

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 21:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

uh ima tu interesantnih stvari...odlicne slike aviona sa mosona...ex da mi je jedan paketic ovih "golubjih boja" za susku a ne da se patim sa miksanjem 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 23:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Uh, drugi put cu traziti neki program koji automatski smanjuje fotke, 195 fotki sam rucno smanjivao i crop-ovao, uzivajte ;)

http://s166.photobucket.com/albums/u83/ ... 2/Diorame/

FLY BY WIRE i ostali, ubuduce kad se ovako nesto desava, takmicenja i berze i kad neko od nas ide, lepo pripremite lovu, zamolite sta vam treba i lepo uzivate u maketarenju :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 01:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

avijacija i diorame.. bez texta! ali ona "scena", mislim da su ono ruski vojnici pored ubijenog dede sa babom.. ono je do jaja i nazad! svaka cast za fotke!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Bez tekstaaaaa ovo je trebalo posijetiti al sta ce mo kad mi odavde se ne mozemo organizovati a cojek iz Afganistana zapalio haha svaka cast.Vidim fini stvarcica si kupio de mi reci kave su ovo AKAH boje i ja imam jedan set za avijaciju ali rusku ww II nisam jos isprobao poz

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

malo me muce dekali :angry4: ....prvi problem je sto je ICM dao puno dekala ali ne i upustvo gdje se lijepe da poludis...sinoc ili ti jutros sam do 2 ganjao po netu gdje koji ide i opet nisam sve pohvatao

drugi problem kvalitet dekala...sto jedan kad isjeces i zaljepis je odlican a drugi kad isjeces i zaljepis silvering ubija..ko da nisu sa istog lista :angry4:

pa sam onda primjenio recept od wariorra da ih omeksam sa onim fazonom t.voda sirce i detrdzent i dosta dobre rezultate daje na ovim problematicnim silvergasima....eto cime se ja danas i juce bahcem 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

evo i ja na brzinu zavrsih ovaj Constellation.. 1/144 nisam se posvecivao detaljisanju nesto mnogo, imam "preca" posla! :) jedva cekam da krenem sa ostatkom.. F-5, Gripen, F-15E... ali nije lose ispalo!
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

e ovde sad pokusah naglasiti dekale.. MANE VISE SILVERINGA! I KONACNO MI SE LIJEPO UPIJU U PANELE! kupio sam u M-hobby Mr. Mark Setter! extra stvarcica! prezadovoljan!!!
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 12:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Darijan je napisao:
Bez tekstaaaaa ovo je trebalo posijetiti al sta ce mo kad mi odavde se ne mozemo organizovati a cojek iz Afganistana zapalio haha svaka cast.Vidim fini stvarcica si kupio de mi reci kave su ovo AKAN boje i ja imam jedan set za avijaciju ali rusku ww II nisam jos isprobao poz

Pa mesec dana unapred sam objavio da se organizujemo za Moson, i niko se nije odazvao, jbg, a imali smo dva upraznjena mesta. Sto se tice Akan boja, ni ja ih nisam jos isprobao, samo sam cuo da su autenticne za rusku tehniku, mada rade i za ostale, ali nisam siguran u autenticnost za zapadnjake i sl. Jedna boja je oko 3 eura ako se uzima na komad, dok su ovi setovi od po 6 boja od 15 Eura do 17.5 Eura.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

FLY BY WIRE je napisao:
malo me muce dekali :angry4: ....prvi problem je sto je ICM dao puno dekala ali ne i upustvo gdje se lijepe da poludis...sinoc ili ti jutros sam do 2 ganjao po netu gdje koji ide i opet nisam sve pohvatao

drugi problem kvalitet dekala...sto jedan kad isjeces i zaljepis je odlican a drugi kad isjeces i zaljepis silvering ubija..ko da nisu sa istog lista :angry4:

pa sam onda primjenio recept od wariorra da ih omeksam sa onim fazonom t.voda sirce i detrdzent i dosta dobre rezultate daje na ovim problematicnim silvergasima....eto cime se ja danas i juce bahcem 8)

HAHA taman ce mo imati o cemu da razglabamo uz kaficu veceras standardno oko 9 sati pase li ti i pase li kome jos??
nenobl je napisao:
Sto se tice Akan boja, ni ja ih nisam jos isprobao, samo sam cuo da su autenticne za rusku tehniku, mada rade i za ostale, ali nisam siguran u autenticnost za zapadnjake i sl. Jedna boja je oko 3 eura ako se uzima na komad, dok su ovi setovi od po 6 boja od 15 Eura do 17.5 Eura.

Tako sam i ja placao ovaj set mada kazem jos nisam iskusao uglavnom fino mirisu hahah

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]