Ozrenx je napisao:
Ludi sta vam je, ovaj stan opusteno vriejdi ovih para ( po danasnjim standardima), extra namjesten, lokacija isto ok, tu je to cenrar jbg, ne treba sada bukvalno gledati..pa nije Save Ljubije gore ili buzdak itd...jako dobraa ponuda.
Sto se tice lokacija, sve je manje vise nagurano i zbijeno, a ako nije onda je dalje od grada, tamo kod delte isto su jednu n drugu slagali ( onu sto gleda na park, ne racunam..pisao sam to, ono je daleko najbolje pozicionirana zgrada u gradu, po meni bar )
To naselje je do prošle godine bilo na nekoj samoj granici OK, kada sam i ja jos vjerovao da u gradu nisu toliki debili koliki izgleda da jesu.
Onog momenta kad si uništio jedinu zelenu površinu u centru naselja, kod mog marketa, na nacin sto si ucrtao jos 3 nove zgradurine, te ucrtao bas ove nebodere uz Vrbas, bas u koje će se iz ovog stana gledati..to naselje gubi svaki smisao i počinjem žaliti svakog ko tu živi, počev od sebe prvog (jer je očigledno da smo se svi zajebali i ja i ti i ostali ).Na to sve, dižu spratnost novih zgrada sa 4-5 na 7, što znači još više gužve na malom prostoru, bez ikakve infrastrukture. Draško kaze imate park kod Delte pa tamo idite, sta ce vam zelena površina...ko vas ebe...parafraziram. Bitan je samo keš.
Ranije sam pljuvao naselje Krajina kao dno dna (sto i jeste), ali to će još ispasti elitno naselje u poređenju sa ovim Filipovića polje, a isto stanje će napraviti na Adi.
Jedino što se gradi sa nekim smislom je onaj City block, ali to mi je i predaleko i preblizu Incela.