banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 06:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
spavac je napisao:
bistar je on djecko, lako ce on skupiti $5500. samo da ne upali lampu kad odu pod jorgance. :D

Jedna prava sa, i jedna "lazna" bez strija, zasto da ne :D
XIX - rekla si sve u svome potpisu ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Block out je napisao:
Cuj bazen, odvedi u krevet...vidjeces veselja :D
A ta kila ili dvije sumnjam da ce ti smetati :wink:

U mraku ne...
Ali kad se osvjetli, pa vidis vamo celulit, tamo strije, a dok je upakovano rekao bi top-model...

A po cemu ti mislis da ti "zasluzujes" top-modela? Jesi mocan i premocan ( bilo da je u pitanju bogatstvo, natprosjecna inteligencija, apolonska ljepota, super sarm, kvalititi supermena, sta?) Ili to mozda tebi samo luda sujeta radi 200 km/h???

:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
E Rakun druže i ti tražiš iglu u plastu sijena.... :drinking:

Pa navalio da sve cure budu top modeli i gotovo...nadam se da nisi tako izbirljiv u stvarnom svijetu koliko u ovom kompjuterskom... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehe, u RL trazim nesto drugo (mozEk), ali brate, hocu da mi srce zaigra kad odem na bazen, a ne da se shebem jer skuzim da je "ona predobra riba iz grada" u stvari, bez sminke trenerke, zapustenjaca : :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
A po cemu ti mislis da ti "zasluzujes" top-modela? Jesi mocan i premocan ( bilo da je u pitanju bogatstvo, natprosjecna inteligencija, apolonska ljepota, super sarm, kvalititi supermena, sta?) Ili to mozda tebi samo luda sujeta radi 200 km/h???

Čuj po čemu?! Pa čovjek ima depilirana leđa!! Znaš koja je to muka... Čovjek bi mu sve dao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 15:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A žena???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Odlično zapažanje... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Rakun_Slavko je napisao:
Hehe, u RL trazim nesto drugo (mozEk), ali brate, hocu da mi srce zaigra kad odem na bazen, a ne da se shebem jer skuzim da je "ona predobra riba iz grada" u stvari, bez sminke trenerke, zapustenjaca : :cry:

Joj, ma nemoj ti da se nerviras, nije to zdravo. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 22:49 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
prepoznas Rakuna na Incelu sa pederskim peskiricem i citankom pod uslovom da je neka zenska knjigica sa modnim slicicama.(jedino tamo strije se ne pokazuju) :D no offence. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
prepoznas Rakuna na Incelu sa pederskim peskiricem i citankom pod uslovom da je neka zenska knjigica sa modnim slicicama.(jedino tamo strije se ne pokazuju) :D no offence. :wink:

Pa toliko nisam pukao, da idem na incelov!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 23:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
e sad mi je jasno zasto ne vidjas ljepotice. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
EiLeen je napisao:
Citiraj:

Čuj po čemu?! Pa čovjek ima depilirana leđa!!

Moguce da je to u nekoj uzrocno-posljedicnoj vezi sa IQ, samo sto mi to jos nismo doznale ?

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da opet papagajishem, posto vidim da su me zene pocele bas gadno poprijeko gledati ;). Zvanicna izjava: nisam zenomrzac, da ne pomislite, ne daj isuksrste, takvo sto.
Ono na sta pokusavam ukazati je da u BL, koliko god vi trubile nema "dobrih" djevojaka, mada veliki broj ima potencijal, ali su se zapustile i tu nema povratka. Da su se od malena hranile zdravo (kao sto nisu), vrlo vjerovatno bi izbjegle probleme sa izgledom koze, ali kod nas je pravilo "jedi sve dok si mali/mlad, ne moze ti skoditi...". Da su od malih nogu u svoju rutinu uvele bavljenje sportom 3-4 puta nedeljno ili rekreativni rad na tijelu i zd ravlju, ukombinovano sa zdravom prehranom, izgledale bi kao avioni. Ovako, jesu fine, ali da su ekstra, nisu, i nema boga da cete me ubjediti da je cura od 20 godina "ekstra", a kao sto sam rekao, svugdje nesto visi, nesto je naborano i ima izgled "narandzine kore":lol: ... Eto, da ne ispadne da mrzim djevojke u BL, mrzim nemar i to je to, i nemojte se kaciti na intelektualni aspekt djevojke ili mene, tema je STA FALI BL DJEVOJKAMA, sa jasnim pocetnim postom o IZGLEDU. ALi istina boli, ne? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dzabe ti je Rakune sad sta god da pricas .. usr'o si motku :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
V@nja je napisao:

Plus...izgleda da su ipak ledjna dlakavost i IQ u obrnutoj proporciji.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 13 Jul 2007, 10:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
džaba ti i depilacija...postao si neprijatelj broj jedan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
V@nja je napisao:

Plus...izgleda da su ipak ledjna dlakavost i IQ u obrnutoj proporciji.

Standardi za "zgodnost" djevojke nemaju veze sa IQ-om, moj je provjeravan u zvanicnoj medicinskoj instituciji i normalan je... Ako vec ide tako, onda bi i i ti trebala imati mnogo dlakava ledja?
Ali kao sto rekoh, istina boli, lakse je proglasiti nekom debilom, sovinistom i ko zna cim nego priznati da vam je u genima da necete dupetom da mrdnete za svoju kondiciju i izgled. Ebiga, meni je zao vise nego vama, jer sam cijeli zivot sa takvim djevojkama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Rakun_Slavko je napisao:
Da su se od malena hranile zdravo (kao sto nisu), vrlo vjerovatno bi izbjegle probleme sa izgledom koze, ali kod nas je pravilo "jedi sve dok si mali/mlad, ne moze ti skoditi...". Da su od malih nogu u svoju rutinu uvele bavljenje sportom 3-4 puta nedeljno ili rekreativni rad na tijelu i zd ravlju, ukombinovano sa zdravom prehranom, izgledale bi kao avioni. Ovako, jesu fine, ali da su ekstra, nisu, i nema boga da cete me ubjediti da je cura od 20 godina "ekstra", a kao sto sam rekao, svugdje nesto visi, nesto je naborano i ima izgled "narandzine kore":lol: )

Ima dosta danasnjih mladih cura koje se "hrane zdravo" od "malih nogu" , odnosno i ne jedu nista, trce , bave se fitnessom, aerobicom, samo da nebi dobile koju kilu, a nemaju u sebi ni 40 kg. Idu u solarij da bi izgledale kao barbike sa zapada i da bi ugodile takvim tipovima kao sto si ti npr. (bez ljutnje molim lijepo :wink: ) Pa sa 20 god. izgleda kao da joj je 40.
Moja jedna radna kolegica ima 30 god. , ne znam da li ima i 40 kg, u licu izgleda kao da ima 45 god...

Sigurno da treba gledati malo na sebe i paziti sta se jede (pre svega zdravalja radi), ne treba pretjerivati ni u cemu. Ali danas se ne znaju granice. Svako hoce vise, vise... Koliko ima lijepih djevojaka, prirodno lijepih, a one se unakaze hirurskim operacijama. Zato kazem, nije sve ni u ljepoti.
Sta mislis , ti recimo dobijes dva poklona, jedan jako lijepo upakovan, a otvoris unutra nema nista, a drugi poklon nije nesto lijepo upakovan, pakovanje sve pocijepano -a ti otvoris a unutra ROLEX sat. :D Kojem poklonu bi se iskreno obradovao, al iskreno?! :D :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
Da opet papagajishem, posto vidim da su me zene pocele bas gadno poprijeko gledati ;). Zvanicna izjava: nisam zenomrzac, da ne pomislite, ne daj isuksrste, takvo sto.
Ono na sta pokusavam ukazati je da u BL, koliko god vi trubile nema "dobrih" djevojaka, mada veliki broj ima potencijal, ali su se zapustile i tu nema povratka. Da su se od malena hranile zdravo (kao sto nisu), vrlo vjerovatno bi izbjegle probleme sa izgledom koze, ali kod nas je pravilo "jedi sve dok si mali/mlad, ne moze ti skoditi...". Da su od malih nogu u svoju rutinu uvele bavljenje sportom 3-4 puta nedeljno ili rekreativni rad na tijelu i zd ravlju, ukombinovano sa zdravom prehranom, izgledale bi kao avioni. Ovako, jesu fine, ali da su ekstra, nisu, i nema boga da cete me ubjediti da je cura od 20 godina "ekstra", a kao sto sam rekao, svugdje nesto visi, nesto je naborano i ima izgled "narandzine kore":lol: ... Eto, da ne ispadne da mrzim djevojke u BL, mrzim nemar i to je to, i nemojte se kaciti na intelektualni aspekt djevojke ili mene, tema je STA FALI BL DJEVOJKAMA, sa jasnim pocetnim postom o IZGLEDU. ALi istina boli, ne? ;)

( O estetskom izgledu, tj. ljepoti): Extra cura zasluzuje extra momka. Jesi li ti taj extra momak? Sumnjam. Posto sam slusala svakakve ruzne i nikakave momke kako trube tu tvoju pricu ( identicnu). Kad vidim tipa, lici mi na neku musku babu-seru ( ovo je istina) kad kaze kako voli samo cure koje izgledaju kao super modeli. E tu sam se toliko zablokirala da nisam znala da li bi mu se smijala, zalila ga ili sta. U meni je ostala totalna zbunjenost. :-?

Al ajd dobro rakun, imas ti pravo biti opsjednut izgledom koji su ti nametnuli casopisi i propaganda modne industrije, dok svoj licni sud i mozak potpuno iskljucujes. Niko ti to pravo ovce za sisanje ne osporava. Dok je takvih ko ti, modni marketing ce nastaviti da cvjeta. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, modna industrija je kriva sto pola cura u BL ima opustena dupeta, salo, celulit, debele noge... Okrivimo modnu industriju i rakune zajedno sa njom! Nisam pominjao da zasluzujem ekstra curu, niti je to prica, vec je prica o LJENGUZOSTI! Ali lakse je prebaciti na licni teren nego priznati da je previse mrsko otici trcati/fitness/sport, i da zato imam otegnuto dupe, velik stomak i podeblje noge...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]