@Darijan, sviđaju mi se vozila, stvarno si uznapredovao... svakako obrati pažnju na te detalje koji su ti promakli (dekali, pin markovi, ostaci linije kalupa - npr. na gumama onog drugog vozila) - i na dobrom si putu da to budu vrhunske makete.
@Zlikovac, nema tu šta da se dodaje niti kritikuje... sve odlično
@Fly By Wire, mislim da si odlično izvukao te ravne linije, koliko mogu da vidim sa slika... s druge strane, tamnoplava mi se opet čini previše plava... ali je bolje nego prošli put. Možda je samo do slika i uslova fotografisanja...
@Toper, šta da ti kažem, uspio si... jako dobar povratak u maketarstvo. Što se tiče korizontalaca koji su pukli, preporučujem da ih zalijepiš u fiksni položaj, tako sam i ja uradio sa svojim Tornadom jer mi se nije dalo rizikovati s tako tankom nosećom osovinom; i pripazi na podkrilne nosače naoružanja, ako si ih ostavio u pokretnom položaju... ako puknu, biće patnja to popraviti...
Što se mene tiče, radim na 23-ci ali dosta usporeno... evo par slika:
morao sam da popunim ove bočne otvore na usisnicima, jer su bili užasno loše odliveni, tako da će na maketi biti u zatvorenom položaju:

Paneli su preurezani, takođe sam malo skratio krila:

Nastavak uklapanja i neke od rupa (koje tek trebaju da budu zakrpljene):

Ova maketa je najčuvenija po uklapanju usisnika, evo kako je to izgledalo i kako sam ga riješio pomoću pločica stirena, kao i stirena u prahu i tečnog ljepka... na kraju sam sve to prilično dobro odšmirglao, ali ostaje još da se radi...

Sređivaću unutrašnjost motora, a i mlaznik moram da skratim za nekoliko mm. Još to, canopy i krpljenje pomenutih rupa - pa ide na farbanje