chils je napisao:
Stob rekao djoka cvare eo usratcuse
cuj tablete za preciscanje vode procitao post i jedino ima smisla kao samoreklama evo ja odoh uuuuuuu Afrikuuuu
jedino ako ides u slabo naseljene djelove darfura ili ruralnu burkinu faso a i tamo se pije prokuhana voda tj. caj
vodu flasiranu kao i koka kolu imas na svakom jebenom cosku od dzibutija do namibije.
Jeste samoreklama, idem penjati Kilimandzaro. U januaru ce biti dosta mediskih gostovanja koja imaju za cilj promociju i najavu ekspedicije. Napravili smo marketinsku pricu od toga, dosta sponzorskih firmi je ukljuceno. RTRS ce snimati putopisnu emisiju o nasem penjanju koja ce se posle emitovati. U svakom slucaju, ljudi koji su vec bili, rekli su mi da je voda realno ispravna za pice ali ima dosta prljavstine i redovno neko ima stomacnih problema. Par osoba koje su koristile one slanka-filtere kazu da je filter bas znao biti prljav posle koristenja. Hocu to da sprecim bilo kakve potencijalne probleme pa sam mislio poneti tih tableta.
Karbo je napisao:
ratkop je napisao:
Gde u BL ima kupiti tablete za preciscavanje pitke vode? Posto cu za Afriku uskoro, da ne razmisljam o cistoci vode koji mi donesu. Ubacim tabletu i slobodno pijem
Koji ćeš k... u Africi, sjedi kući i uživaj u ovoj našoj vodi, ledena, pitka, malo ima hlora.. A kamenca malo više. Ali može da se pije.
Pogledaj u ALP outdoor shopu. I sretno, obavezno kabanicu navuci.

Nema, gledao. Vise mislim da bi moglo biti po apotekama ali u ovima sto sam vec pitao, nema