banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2011, 17:04 
kupila i trimer, ima i silk i nozeve... jako dobar.. e sad sam pod punom ratnom opremom.. jos samo zabe da iz potoka istjeram... bacicu kasikaru..

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 17:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
pokosio sam kod jedne cure ovde u komsiluku celo dvoriste.. sve je to dobro ali kako se kosilica puni preko kabla, slucajno nagazih na produzni kabal i sva sreca ne odsjece ga.. inace :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 18:07 
kosilica se pokazala jako dobra, neka sonic marka, moze na neka 3 nivoa, tako da mi kamenje ne smeta, kosila sam vec dva puta i jaaako zadovoljna, nije tesko rukovati.. trimer isto dobar, kao sto sam rekla ima silk i noz, pa se moze sjeci i deblje grancuge, malo je tezak, ali imaju oni kaisevi sto se montiraju.. einhell ( mislim da se tako pise)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја данас косио ливадетину. осушила се земља па испуцала, а још кртице изровиле минимално 50 кртичњака :angry4:

стално точкови упадају у пукотине и окрећу се на празно па морам ручно погурати, а и како је неравно дрнда се косилица ко луда стално иде десно лијево. још упеко овај звизган излудио сам док сам покосио...

једино што ме изненадила косилица са потрошњом. нон стоп сам користио самоход, радила је једно 2 сата без престанка и покосио сам око 1300 метара квадратних и тек ми се онда угасила јер је нестало горива

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa dobro, to je ok potrošnja. Kad je moja kosilica bila nova mogla je sa jednim rezervoarom pokositi cijelo dvorište (oko 1700 kvadrata). Sad jedva sastavi 1100 kvadrata sa jednim rezervoarom goriva i dolijevanjam dva decilitra ulja :D
Iako sam joj prije mjesec dana predvidio poslednje sate rada, od tada sam kosio već četri puta. Izgleda da će nova mašina doći tek kad ova definitivno crkne.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
lollipop je napisao:
trimer isto dobar, kao sto sam rekla ima silk i noz, pa se moze sjeci i deblje grancuge, malo je tezak, ali imaju oni kaisevi sto se montiraju.. einhell ( mislim da se tako pise)

Za trimer sam ti govorio da uzmes nesto jace, a ne jeftino. Nisam mislio na kosilicu. Einhel spada u ovo sto sam mislio da izbjegnes. Jaci trimer je ono sto ovi iz Tamarisa nosaju (Stil), ne znam oznaku modela, kosta 1200 do 1400KM, ili Husquarna u tom rangu. OK, koristice ti za ovo za sta tebi treba, ali to je los kvalitet i lagano sa njim. Nemoj koristiti te nozeve na trimeru, iako kazu u trgovini da moze. Previse to optereti motor, i sj... ga brzo. Tako mi je preporucio prijatelj koji ih popravlja, iako imam kvalitetan trimer, i fabricki za njega ima noz da moze i manje grane rezati, ali nije to to. Cak ni disk za travu, samo silk.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 10:57 
nisam jos ni probala nozeve jer nam i nisu potrebno.. sve je to trava i malo jace stabljike ali ne drvenaste ..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
_зока je napisao:
Ima kod nadvožnjaka u Budžaku dobar majstor za kosilice.

AgroNikić - samo da i ja pohvalim ovog majstora - korektan odnos i dobra usluga (popravka).
Prepouke!
P.S. @_зока, hvala.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 16:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Evo broj majstora za kosilce kome bude trebalo a prodaje i polovne iz uvoza Ranko. Lauš 065980627. Meni održava kosilicu i zadovoljan sam sa njim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]