Postovani,
Nism nasao rubriku za kolekcionare pa sam mislio da je ovo rubrika koja najvise odgovara onome sto hocu da napisem.
Nadam se da nece biti izbrisano.
Ja skuplajam vojne oznake iz --KRAJINE , REPUBLIKE SRPSKE i SRPSKIH DOBROVOLJACA-- od 1990.
Kolekciju pokusavam da skupim sto je moguce detaljnije.
Razlike u materijalu, nijansi boja, velicini, boji konca itd. su za mene i razlicite oznake (mada to na prvi pogled ne izgleda tako).
Ako neko od vas posjeduje neku oznaku (sevron) i koju bi htio da zamijeni ili proda , neka mi se javi na e-mail.
( takodje i metalne oznake )
Ja sam spreman i za zamijenu i za kupovinu, to nije bitno , kako se skim dogovorim
Posto ja do sada imam nesto vise od 600 komada , molio bih vas da mi po mogucnosti posaljete sliku , da bih mogao tacno da vidim o kojoj oznaci se radi ( sto detaljnija slika to bolje )
Imam nesto oko 150 komada za razmijenu pa ako je neko zainteresovan , neka mi se javi.
Osim toga , skupljam SVE sto je vezano za Republiku Srpsku Krajinu.
Nije bitno koja je to stvar, vazno je samo da ima neke veze sa Krajinom.
U izgradnji je i sajt na kom hocu da prezentujem sve sto imam , ali to ide nesto sporije nego sto sam ja zamislio , jer nemam pojma o takvim stvarima,pa mora prvo sve pet puta da probam dok nesto ne uspije.
Neznam dali smijem da napisem ovdje ime sajta (ne radi reklame, vec radi informacije ) , kako bi mogli da pogledate o cemu se radi.
Ali ja cu da napisem i u slucaju da sam stim prekrsio neko pravilo , izvinjavam se unaprijed.
Sajt je :
http://www.republikasrpskakrajina.com
Molim vas da imat eobzira da sajt jos nije gotov i da dizajn nije najbolji , ali kao sto vec reko, nisam bas najbolji u tome.
Ostalo mi je jos nesto oko 20 vojnih oznaka koje jos nisam uspio objaviti , ali i to ce da bude uskoro.
NADAM DA CE MI SE NEKO JAVITI NA OVAJ OGLAS I POMOCI U DALJNJEM SAKUPLJANU
ZAHVALJUJEM SE UNAPRIJED