Citiraj:
dok se hriscanstvo sirilo misionarskom djelatnoscu poboznih pojedinaca

, na osnovu cega ti to pricas ... mozda na osnovu nekih krstaskih ratova ...
Cuj misionarskom djelatnoscu ....
...da misionarskom djelatnoscu,procitaj malo o radu Cirila i Metodija...
http://www.rastko.org.yu/knjizevnost/jd ... iz_01.htmlCitiraj:
mozda ti je poznata i legenda o tome kako se gradila i ko ju je gradio, srpski majstori iz Dubrovnika!!!...na kojim temeljima su gradjene dzamije? na temeljima hriscanskih bogomolja...
Daj, ispricaj nam tu legendu

.... a molim i za primjer gdje je dzamija dignuta na temeljima crkve. Ako ti ne bude tesko ... daj nam i spisak crkava izgradjenih na podrucju Banjaluke u vrijeme kad je gradjena Ferhadija.
http://www.djnoke.com/ferhadija2003.htmlNa lokalitetu Atik džamije u Bijeljini u istočnom delu Republike Srpske arheolozi su ovih dana otkrili 17 stećaka i ostatke grandiozne građevine. Ovo otkriće neki stručnjaci smatraju najvećim srednjovekovnim arheološkim nalazištem u BiH. Predstavnik Zavoda za zaštitu spomenika RS, arheolog Aleksandar Ratković, utvrdio je da 17 otkrivenih nadgrobnih spomenika potiče iz 13. i 14. veka. Po ćiriličnim natpisima, crtežima i ukrasima na stećcima pretpostavlja se da su bili podignuti jednom svešteniku, četvorici monaha, dvojici ratnika i jednome ktitoru koji je izgradio veliku građevinu na temeljima koje je izgrađena Atik džamija u Bijeljini.
Citiraj:
govoris o rusenju dzamija, istina bilo ih je

, hahaha kako ovo zvuci ... istina bilo ih je.
Daj nabroj nam te koje su OSTALE na podrucju Banjaluke, ili bilo gdje na podrucju RS-a.
Cuj --- istina, bilo ih je.
...sve su srusene i to sam vec rekao, a to da li se slazem sa takvim postupcima to je moja licna stvar...
Citiraj:
jedina stvar koja je izmijenjena je ukidanje kmetstva

, a sta cemo sa agrarnim reformama ... sa ukidanjem Bosanskog jezika ... sta cemo sa ....
..."Bosanski jezik" ne postoji niti je ikada postojao...kad kazem ukidanje kmetstva to se odnosi na agrarne reforme, osvajaci su samo vratili raji ono sto su silom uzeli...jbg. nicija nije do zore s'jala...
Citiraj:
dodje onda Drugi svjetski rat, a vi kao "Hrvatsko cvijece" noz u ruke pa u sjecu...imali ste cetiri godine da radite sta hocete...ko vas j..e sto niste bili brzi...
Cuj ovo ... NO COMMENT
...porices ucestvovanje vecine muslimana u ustaskoj vojsci???
http://www.marsh.co.yu/forum/archive/in ... t-378.html...cinjenice,koje su neumoljive,govore da je preko 85% vojno sposobnih muslimana tada bilo u ustasama,kada je preko 90% srpskih sela i kuca spaljeno i sravnjeno sa zemljom,a nad srpskim stanovnistvom napravljen veliki,nezapamcen pokolj...
Citiraj:
a sad kada su Srbi skontali kakvi ste vi ustvari pa nisu popusili zvaku kao u prethodnom periodu, pa su se branili
Branili ....
E sad se branite u Hagu.
...branimo se...
Citiraj:
...zaz kraj te molim da mi objasnis razliku izmedju bossnjackog i Srpskog jezika i razlike u pismu...

, daj zah - objasni covjeku. Hajde molim te. Vidis da te fino pita.

- poslije jedno 30 strana samo dvije teme ispod ove - on bi opet
Jovo na novo.
...prosvijetli me neukog...
Citiraj:
zao mi je covjece sto se odrices jednog dijela svod bica, sto se odrices svojih Srpskih korijena, dok god to ne prihvatite kao istinu bicete osudjeni na lutanje...
Lutanje ... ma kak'i.
Vi ste Vlaski potomci ... nomadi ... osudjeni na lutanje.
Mi ... mi smo druge "fele".
Eno "otkopavamo i piramidu" - pusti nas kraju imamo mi pametnija posla.

...a sto se piramide tice, vi ste je sagradili??? kao sto su Arapi gradili po Egiptu...