Добра вече и помаже Бог.Видио сам да се као нека мала фрка дигла око теме ,,историја Албанаца,, а видим и закњучана је ,али добро.Као прво колега @manitu,скроз ми је нејасна твоја тврдња од неку ноћ,како сам ја направио неку ,,погрешку,, и како сам био,, навучен,,(боже ме сачувај и саклони) од стране оног врлог форумаша.Велиш да треба више аргумената?А каквих то аргумената на оној теми треба?Оно што сам ону ноћ поставио се сматра за неозбиљно.Зашто се чињенице са ,,you tube,, гдје имају вјеродостојни снимци а и слике које говоре више од ријечи и више од било каквих аргумената,а тим снимцима је била обухваћена и њихова блиска историја,сматрају за неозбиљне?Неко ће рећи,ха,па најлакше је copy/paste са ,,you tube,, па што да не,није то тамо постављено тек онако да служи за украс а и на крају крајева на оној теми не бих ја шта имао пуно писат јер ме и не интересује баш њихова историја,а и немогу се они похвалит њоме,а и то што имају историје,знамо каква је

Као што сам и предпостављао и косовар се латио copy/paste,што је и разумљиво.
Као што рече колега @laoce,ни ми Срби нисмо били цвјећке.Па наравно да нисмо,а шта требамо, стално да дозвољвамо да се са нама понаша ко како хоће и како се коме прохтије,а опет на крају лошије прођемо,незнамо се увлачит другима и то је то.Што се тиче недјела,тотални је апсурд упоређивати нас са њима.Ми смо били,јесмо а могу слободно рећи и остат ћемо далеко иза њих што се тога тиче.Једноставно нисмо из те приче,нисмо из тог свијета ,нисмо тог поријекла,Богу хвала.Њиховим злочинима,која су се дешавала кроз вијекове и до данашњих дана,би многи бивши а и вјероватно садашњи клерофашисти позавидили и то се зна од вајкада,те о томе нема потребе пуно трошит ријечи,али треба споменути и никад не заборавити!!!
Не желим вријеђат никога,само браним истину и браним свој народ.Стога сам намјерно подигао ову тему,коју је отворио модератор прије скоро пуне три године.Оно што ћу овдје писати,више се односи на Србе на Косову и Метохији,а биће обухваћена и ,,историја Албанаца,, и новија историја Косова и Метохије.Наравно да је то све из књига које су писали историчари,јер нисам ја историчар,а и остали аргументи који су на оној теми наведени,не вјеријем да је из нечије главе ,него из прочитаних књига ,а и ако има аргумената,а има,које неко на свој начин срочи,онда је то опет на основу прочитаног,наученог...то је сасвим нормално.
Надам се да овај пут нећу бит окарактерисан као неозбиљан,као што већ јесам окарактерисан,много ме нетангира...и надам се да ћу потрефит тему са чињеницама које су међу свим свјетским историчарима јасне и подударају се,историчарима који не изврћу историју, као што то шиптари раде у своју неку корист ,гађају се чињеницама које су њима и само њима знане а можда и неким антисрпским шовинистима.Али,Богу хвала ,истина постоји ма колико се она некима не свиђала.
Е,да и вјерујем да ће модератор мало мање пријетити са бановањем,јер нема потребе за тим,и да ће се он као и администрација више рецимо посветити питању какво је поставио колега @urbana_extravaganca:докле допуштати којекаквим ликовима да шире лажи и дезинформације!?О.К. ја знам да је форум мјесто гдје свако износи своје мишљење,и опет се ми трудимо да будемо коректни а исто тако знам како се прође на неком бошњачком форуму,или отићи на неки Приштински форум рецимо или тако неки сличан,јест јест баш би било коректно

Посматро сам ситуације,нема тамо лапрдања,али никако,можда се и нађе негдје гдје може мало таман да ти се они врли домаћини тамо напсују свега и свачега,па онда фино свакако идеш ћа.Ал добро...
Опротите што написах оволико а ништа још конкретно,али моро сам ,таки сам,шта ћу...