hajd odi malo do WC-a umij se Domestosom pa da nastavimo raspravu

joj sam se sebi divim kako sam duhovit

oplakah

eh sad vako da pocnem, upravu si u potpunosti da samim primanjem islama nismo trebali preuzeti i kulturu, ali hjad kako bi zvucalo musliman Aleksandar ili Tvrtko...ne ide, druga stvar mi smo zeljeli da se razlikujemo do krscana i pravoslvaca, ali ne smao religijom jer bi vrlo brzo Srbi i Hrvati rekli to su Srbi i Hrvati i pripojili bi i Bosnu sebi i nas i sve...a ovo je bio fenomenalan potez Bosnjaka, poreuzeli su i kuturu i vjeru, dok su bil Osmanlije niko im nista nije smio, kada su dosli Austrougari, koji nius bolesni kao danasnji ljudi, bilo im je svejedno ko je koje vjere i stitili su i Bosnjake i sve...DO tad su se Bosnjaci ucvrstili, tako da kada je dosla Jugoslavija, nije mogla nista Bosnjacima...
molim te pogledaj sta se danas radi Bosnjacima u Srbiji...sta mislis od kud toliko Sandzaklija u Sarajevu, mislis vise im se svidja ostaviti svoju kucu i otidji u tudjinu, ali moraju, samo 30% Sandzaka zaposleno, to je jadno...
Ljudi nemaju sta da jedu, da vidis ulica, kuca, nestop slicno kao kod nas Romi...
tako bi bilo i sa Bosnajcima u Bosni da nisu uzeli kulturu...
A sta ako su se slihtali Osmanlijama??pa zar nije OK da se svako brine za svoju straznjicu, mi smo se bar tad slihtali kada su ljudi bili nepsmeni pa im se moze i oprostiti a pogledaj sta vi danas radite...Izdajete svoj najveceg eroja, predajete ga u Hag da se slihtate EU...jel nije tako??Kod nas uhapse Iliju Jurisica, citava Tuzla se digne na noge i idu u proteste...
Eh dosta pametovanja nego ko je moderator foruma Sport, moram s njim ozbiljno i nasamo porazgovarati, zaljuco mi temu o Dzeki...
I da da ne bude da nema veze s steccima, znaci mi jesmo uzeli kulturu Turaka, vjeru Turaka, ali mi ne mozes reci da nemam pravo na srednjovjekovnu Bosnu ponavljam isto kao i ti(ne osproavam da ti imas pravo i nemoj da mi to stavljas u usta), pa samim tim i na stecke, i vi ste kad su se pravili stecci bili SLaveni, pa ste izdali pagansku vjeru i postali krscani, nesto malo ostavili imena iz tog perioda ali tanko, skroz tanko...