banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 08:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jan 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то је чињеница сине драги, не провала.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
samir825 je napisao:

OK ali Bosnjaci, kao Bosnjaci koje danas znamo nastaju dolaskom Turaka na ove prostore, znaci primanjem Islama....i zato nema povezanosti sa Srednjovjekovnom Bosnom jer je to u suprotnosti sa nasim obicajima, tradicijom mi smo MUSLIMANI...
ali helenejs imamo pravo pametovati jer su i moji preci tu zivjeli i polazem pravo na to isto kao i ti ;)
i da jesi ti provlaio ono da ste vi sve Muslimane mogli protjerati ali niste jer su vam rodjaci...ili je ovaj cirilica man????

Е видиш управо у том грму лежи зец, ви сте сад узели назив Бошњаци и преузимате све на себе тј самим тим настојите створити слику да ви и само ви имате право на средњовијековну Босну, а ми Срби и Хрвати смо ту уљези, што није тачно.

Што се тиче овог другог, Алекса Шантић
Citiraj:
ОСТАЈТЕ ОВДЈЕ
Остајте овдје!... Сунце туђег неба
Неће вас гријат' к'о што ово грије;
Грки су тамо залогаји хљеба
Гдје свога нема и гдје брата није.

Од своје мајке ко ће наћи бољу?!
А мајка ваша земља вам је ова;
Баците поглед по кршу и пољу,
Свуда су гробља ваших прадједова.

За ову земљу они бјеху диви,
Узори свијетли, што је бранит знаше,
У овој земљи останите и ви,
И за њу дајте врело крви ваше.

Ко пуста грана, кад јесења крила
Тргну јој лисје и покосе ледом,
Без вас би мајка домовина била;
А мајка плаче за својијем чедом.

Не дајте сузи да јој с ока лети,
Врат'те се њојзи у наручја света;
Живите зато да можете мријети
На њеном пољу гдје вас слава срета!

Овде вас свако познаје и воли,
А тамо нико познати вас неће;
Бољи су своји кршеви и голи
Но цвијетна поља куд се туђин креће.

Овдје вам свако братски руку стеже -
У туђем свијету за вас пелин цвјета;
За ове крше све вас, све вас веже:
Име и језик, братство, и крв света.

Остајте овдје!... Сунце туђег неба
Неће вас гријат ко што ово грије, -
Грки су тамо залогаји хљеба
Гдје свога нема и гдје брата није...

А знамо како су то Грци или Бугари радили. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
samir825 je napisao:
zato nema povezanosti sa Srednjovjekovnom Bosnom jer je to u suprotnosti sa nasim obicajima, tradicijom mi smo MUSLIMANI...

Pa zašto se Turci kad su primali islam nisu odrekli svojih predislamskih imena, zašto se perzijanci nisu odrekli svojih predislamskih imena i kulture, zašto to nisu uradili Albanci, jedino ste se vi odrekli svojih imena u uzeli tuđa koja opet u većini slučajeva nemaju veze sa islamom već sa kulturom i narodom koji je osvojio ove krajeve, jednako kako ste za vrijeme Austrije se šlihtali Germanima pa ste počeli koristiti i germanska imena poput Ervin, Sabina, Armin, Adela, Ines, Alisa.... i mnoga druga koja su sad kao muslimanska, a ustvari su germanska.
Problem je u tome što ste vi primili tuđu kulturu i običaje, a ne islam.
Ja ne bih imao problem primiti islam ako bi me neko uvjerio da je to, a ne Biblija Božija objava i da je to ono što bog zahtijeva, ali u tom slučaju i dalje bi ostao Srbin i dalje bi imao srpsko ime i dalje bi govorio srpski jezik, samo bi po vjeroispovjesti koja je lična i intimna stvar bio musliman.
Prema tome prelazak na islam nije od vas zahtijevao da preuzmete imena, kulturu, nošnju i običaje osvajača već ste to uradili da im se ulizujete i da budete što sličniji svojim gospodarima, stoga, bilo kakva pjesma o nacionalnom ponosu tzv. bošnjaka poput one koju si postao je besmislena i smiješna.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dosta off-a....Tema su stećci.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zoka i tiče se stećaka i onih naroda čije se kulturno i istorijsko naslijeđe može prepoznati na tim stećcima.
Paradoksalno je da se na tim stećcima najviše prepoznaje kulturno i istorijsko naslijeđe današnjih Srba i Hrvata, dok se oni koji najviše trabunjaju o tim stećcima (muslimani) u njima ne mogu prepoznati ni u fragmentima, dakle kad vidimo simbole, pismo, jezik, imena, nošnje na tim stećcima, jedino današnje muslimane ili kako sebe zovu bošnjake ne prepoznajemo na tim stećcima.
Da nije žalosno bilo bi smiješno ko se sad trudi da afirmativno govori o srednjevijekovnoj istoriji Bosne, oni koji su najveći destruktivci te iste Bosne :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2010, 19:40
:banghead: :banghead: hajd odi malo do WC-a umij se Domestosom pa da nastavimo raspravu :D
joj sam se sebi divim kako sam duhovit :D oplakah :D
eh sad vako da pocnem, upravu si u potpunosti da samim primanjem islama nismo trebali preuzeti i kulturu, ali hjad kako bi zvucalo musliman Aleksandar ili Tvrtko...ne ide, druga stvar mi smo zeljeli da se razlikujemo do krscana i pravoslvaca, ali ne smao religijom jer bi vrlo brzo Srbi i Hrvati rekli to su Srbi i Hrvati i pripojili bi i Bosnu sebi i nas i sve...a ovo je bio fenomenalan potez Bosnjaka, poreuzeli su i kuturu i vjeru, dok su bil Osmanlije niko im nista nije smio, kada su dosli Austrougari, koji nius bolesni kao danasnji ljudi, bilo im je svejedno ko je koje vjere i stitili su i Bosnjake i sve...DO tad su se Bosnjaci ucvrstili, tako da kada je dosla Jugoslavija, nije mogla nista Bosnjacima...
molim te pogledaj sta se danas radi Bosnjacima u Srbiji...sta mislis od kud toliko Sandzaklija u Sarajevu, mislis vise im se svidja ostaviti svoju kucu i otidji u tudjinu, ali moraju, samo 30% Sandzaka zaposleno, to je jadno...
Ljudi nemaju sta da jedu, da vidis ulica, kuca, nestop slicno kao kod nas Romi...
tako bi bilo i sa Bosnajcima u Bosni da nisu uzeli kulturu...
A sta ako su se slihtali Osmanlijama??pa zar nije OK da se svako brine za svoju straznjicu, mi smo se bar tad slihtali kada su ljudi bili nepsmeni pa im se moze i oprostiti a pogledaj sta vi danas radite...Izdajete svoj najveceg eroja, predajete ga u Hag da se slihtate EU...jel nije tako??Kod nas uhapse Iliju Jurisica, citava Tuzla se digne na noge i idu u proteste...

Eh dosta pametovanja nego ko je moderator foruma Sport, moram s njim ozbiljno i nasamo porazgovarati, zaljuco mi temu o Dzeki...

I da da ne bude da nema veze s steccima, znaci mi jesmo uzeli kulturu Turaka, vjeru Turaka, ali mi ne mozes reci da nemam pravo na srednjovjekovnu Bosnu ponavljam isto kao i ti(ne osproavam da ti imas pravo i nemoj da mi to stavljas u usta), pa samim tim i na stecke, i vi ste kad su se pravili stecci bili SLaveni, pa ste izdali pagansku vjeru i postali krscani, nesto malo ostavili imena iz tog perioda ali tanko, skroz tanko...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:48 
Administrator
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
molim te pogledaj sta se danas radi Bosnjacima u Srbiji...sta mislis od kud toliko Sandzaklija u Sarajevu,

Samo da se osvrnem na ovo iako nije vezano za temu....Kako muslimani u Srbiji i Crnoj Gori mogu da se zovu Bošnjaci,a velika većina njih nema ama baš nikakve veze sa Bosnom osim što voli viceve o Bosancima?Taj pokušaj "bošnjaštva" u Srbiji će na kraju samo nauditi toj teoriji o "dobrim Bošnjanima"...A muslimani u Sandžaku žive isto kao i Srbi u ostalim dijelovima Srbije,ako izazmeš Beograd i Vojvodinu.Loše.Nema veze to sa nacijom ili vjerom već sa sveukupnim stanjem u državi i siromaštvom države i građana.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

eee jel sad vidite kakvi ste vi??
Pravoslavci u BIH se mogu zvati Srbi...Zasto???
Samo zato sto ste iste vjere, pogledaj jel pises isto kao oni? jel pricas isto kao oni? jel zivis u istoj drzavi kao oni?
A muslimani u Srbiji se ne mogu zvati Bosjnaci, opet pitanje zasto??
Mozda zelis reci da Bosnjaci ne postoje??
Pa sta sma onda ja (naravno u vasim glavama Srbin), ali shvatite ljudi ne mozete me tjerati da budem Srbin, hocu da budem Bosnjak, po Ustavu to imam pravo, da budem sta ja hocu i ko si onda ti da mene krstis i nazivas kako je tebi cejf??
a nije vala u cijeloj Srbiji 30% nezaposlenih, jest teska situacija, ali je u Sandzaku najteza, ljudi nista nemaju, jel shvatate da veliki broj stanovnika u 21. st. zivi bez vode i struje...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
ali hjad kako bi zvucalo musliman Aleksandar ili Tvrtko...ne ide,

A kako ide Turcima Tarkan, Albancima Špresa, svi ostali muslim ani su mogli zadržati svoja predislamska imena samo vi niste :roll:
Uostalom kakva je razlika između imena Aleksandar i Armin, zašto vam je jedno ime prihvatljivo, a drugo ne?
Zašto vam je prihvatljivo germansko ime Sabina, a nije vaše slavensko Milica?
Odnosno, zašto je ime izvedeno iz stranog jezika čije je značenje isto kao i u imenu izvedenom iz vašeg jezika prihvatljivo, a vaše domaće nije? :-?
Meni ne moraš odgovoriti na ova pitanja, odgovori sebi :wink:
samir825 je napisao:
Pravoslavci u BIH se mogu zvati Srbi...Zasto???

Zato što pravoslavci o kojima ti govoriš nisu samo pripadnici pravoslavne crkve koja kao takva i ne postoji, dakle pripadnici koje pravoslavne crkve, bugarske, rumunske, grčke, ruske?
Ne, oni su pripadnici Srpske pravoslavne crkve.
A zašto su pripadnici SPC-a?
Zato što su Srbi, a Srbi su kao narod organizovali i svoju crkvu.
Dakle, vjera i Srpstvo nemaju veze jedno s drugim, jer kad su Srbi naseljavali ove krajeve naseljavali su ih kao Srbi, jedan ogranak tog plemena je čak završio na području današnje NJemačke i zovu se Lužički Srbi, njihov izvorni jezik je srpski, a po vjeroispovijesti su katolici ali su ipak Srbi.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ibrahim Pasic koji je ovde citiran je doktorirao, valjda, u Pristini i samo je preuzeo albansku konstrukciju o ilirima, znaci, bosnjaci su iliri i oni su najstariji....a ne moze ni identifikovati iste, mislim bosnjake, ne ilire. Ovo je novi pokusaj etnogeneze (jubilarni stoti) jer su do sada tvrdili da su bezimeno slovensko pleme koje je prvo doslo u Bosnu.
Svi narodi se ovde mogu pozvati na ilire, osim bosnjaka, oni se ne mogu pozvati ni na sami sebe- jer ih nema.

Milutin je napisao:
Jagsiemash!

Čovjek je napao Dubravka Lovrenovića (http://bs.wikipedia.org/wiki/Dubravko_Lovrenovic), i ja ne prestajem da se ibretim. Ako je neko objektivan i po i ovako škakljivom pitanju, onda je to Lovrenović.

O ostalom kada se vratim s vana, odoh udahnuti malo svježeg vazduha.

Naprosto sam - osupnut! :D

Shinquesh!

Dubravko nije bas objektivan,i on govori o "bosanskim steccima" To mramorje jos nije ozbiljno sistematizovano ni prouceno jer zaista ima svega i svacega i vremenski i prostorno, znaci od paleoostataka koji su za arheologe, do katolickih i pravoslavnih gromila srednjeg vijeka.

ovo sto je zoka napisao

_zoka je napisao:
Stećci su srednjovjekovni ranohrišćanski nadgrobni spomenici sa elementima romanike i gotike.Ni jedan natpis ili element na njima nema veze sa jeretičkim učenjem crkve bosanske.Mogu slobodno da polažu prava na njih svi narodi koji naseljavaju ta područja jer oni tim narodima i pripadaju.

dok arheolozi ozbiljno ne pocnu sa istrazivanjem da mramorje koje je cirilcno nas zavod za zastitu spomenika popise i zastiti da ne bude manipulacije kao po dalmaciji i slicno.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dakle, ime prati čovjeka od rođenja kroz cijeli život, poslije smrti u kaburu ali i na Sudnjem danu:
"Dajite djeci lijepa islamska imena, jer ćete se i u džennetu po njima zvati", kaže Vjerovjesnik.

"Roditelj je obavezan prema djetetu: da mu dadne lijepo islamsko ime, da ga lijepo odgoji, da ga poduči pismenosti, plivanju i ratnim vještinama, da ga izdržava imovinom zaradenom na halal način, i da ga oženi odnosno, ako je kćerka, da je uda, kad dođe vrijeme za to". (IPH, 784)

Druga stvar zamisli da se danas muslimani tako zovu, ne bi osptali od Srba i Hrvata, ne bi ih postojalo, bili bi Srbi i Hrvati muslimani, a ovako bar imamo neku osnovu da se borimo za svoju nacionalnost i svoju drzavu...ja sam to sebi davno odgovorio odgovaram tebi...jer se u potpunosti razlikujemo od kulture Srba, Hrvata, imamo svoju kulturu...procitaj knjigu "Narodno blago Bosnjaka" od Dzevada Jahica da malo vidis o cemu se radi...o nasoj umjetnosti, kulturi koja nema veze sa Srbima i Hrvatima.
To je glavni razlog ako shvatas sta hocu da ti kazem...pogledaj danas ljude koji prelaze na ISlam prvo mjenjaju ime jer vjera nalaze a mi smo imali jos jedan motiv, koji je bio jako vazan.

haha ne postoji crnogorska pravolsvna crkva?? koja ne zeli da bude u sastavu SPC???
jel rece da ne postoji Grcka pravolsvna crkva?? znam o cemu govoris ali ja nigdje nisam vidio da je to SPC vec sao Pravoslavna Crkva jer po tvom i Rusi i Grci i Bugari svi su Srbi...
ako sma dobro shvatio sta govoris...

KO MI JE SKINUO SLIKU ALIJE IZETBEGOVICA I ZASTO??????

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:45 
Administrator
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
ali ja nigdje nisam vidio da je to SPC vec sao Pravoslavna Crkva jer po tvom i Rusi i Grci i Bugari svi su Srbi...

Nisi dobro gledao.Ako već hoćeš o nečemu da raspravljaš prvo se pripremi.Ovako ispadaš neuk.
samir825 je napisao:
KO MI JE SKINUO SLIKU ALIJE IZETBEGOVICA I ZASTO??????

Mislim da sam ti ja odgovorio upozorenjem preko pp da ga ukloniš sam.Nisi to uradio.
Citiraj:
- Avatari te potpisi korisnika uvredljive sadržine biće uklonjeni. Ukoliko korisnik i nakon uklanjanja bude insistirao na ponovnom korištenju uvredljivih avatara i potpisa isti može biti odstranjen sa foruma.

PRAVILNIK
Ako Srbima nije dozvoljeno da stavljaju Mladića i Karadžića,ni tebi nije dozvolje Izetbegović!

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

aaaa znaci takooooo
1. ja poruku nisam dobio Bgm ako hoces evo ti sifra pa vidi..
2. dobro da znam ko mi je skino jer sam se vec zalio nekim moderatorima pa da znam ko je to uradio...
3. sliku sam postavio u 15. 25, vec u 15. 26 je bila skinuta, tako da nisam imao vremena skinuti a dobio sma onaj jedna poencic za opomenu..
4. Karadic i Milosevic su ratni zlocinci bili na sudu, za Aliju nije dokazano a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno tako da...on nije ratni zlocinac samo politicar, kojem nije zabranjeno da se bavi politikom poslije rata kao tim spomenutim...
5. pogledaj ovaj sto je napravio temu ovu...jel ovo dobar potpis
***E=mc2***
Moja Bosno iz tri dijela, nikad nećeą biti cijela!
®ivjela RS!

i ko je ovaj bradonja, mozda je dzeneral Drazo...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Samire ko je tebe tako iznervirao? :roll:
Kako samo smiju da te nerviraju i provociraju.
Cuj da skinu Alijinu sliku.
Jel to onaj ciko sto se na Ozrenu 1995. godine druzio sa onim bradonjama sto posle toga popalise desetine sela i istjerase hiljade ljudi sa svojih vjekovnih ognjista. Ni dan danas se ne zna gdje su kosti istih.
Pravi politicar po mjeri vas Bosnjaka.
Aferim!

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
jel rece da ne postoji Grcka pravolsvna crkva?? znam o cemu govoris ali ja nigdje nisam vidio da je to SPC vec sao Pravoslavna Crkva jer po tvom i Rusi i Grci i Bugari svi su Srbi...
ako sma dobro shvatio sta govoris...

Interesantno kako baš svi muslimani imaju problem s istim stvarima, ajde ponovo pročitaj šta sam napisao, upravo suprotno od toga kako ti vidiš :roll:
Kad kažeš prabpslavne crkva i da je neko pripadnik pravoslavne crkve moraš reči i koje, dakle svaki narod je organizovao svoju crkvu, tj narod je stvorio crkvu, a ne crkva narod, Srbi i da su katolici bili bi Srbi, kad u bosni kažeš pravoslavac to može biti i Albanac i Rus ili bilo ko, ali ako kažeš o kojoj se pravoslavnoj crkvi govori onda znaš da li je riječ o Rusu, Albancu ili srbinu, jedino vas muslimane, samozvane bošnjake je nacionalno odredila religija, ustvari to i nema veze sa religijom jer islam nema veze sa turskom narodnim nošnjama, imenima i svim ostalim što ste od njih preuzeli odbacivši svoje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 16:01 
Administrator
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
aaaa znaci takooooo
1. ja poruku nisam dobio Bgm ako hoces evo ti sifra pa vidi..
Sad sam pogledao u outboks i vidim da je poruka tu....Vjerovatno imaš neki pop-ap bloker pa nisi pročitao još.
samir825 je napisao:
4. Karadic i Milosevic su ratni zlocinci bili na sudu, za Aliju nije dokazano a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno tako da...on nije ratni zlocinac samo politicar, kojem nije zabranjeno da se bavi politikom poslije rata kao tim spomenutim...

Alija je umro prije nego je dospio pred lice pravde.Ni Milošević,ni Karadžić nisu osuđeni,prvi je umro,drugome se još sudi....Da citiram tebe:"Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno"....

samir825 je napisao:
5. pogledaj ovaj sto je napravio temu ovu...jel ovo dobar potpis
***E=mc2***
Moja Bosno iz tri dijela, nikad nećeą biti cijela!
®ivjela RS!

i ko je ovaj bradonja, mozda je dzeneral Drazo...
Da si pogledao malo bolje,vidio bi da se taj član nije pojavio na forumu od 2006,tako da taj potpis nije nikome upao u oči od kada je uveden pravilnik :wink:
I bradonja definitivno nije Draža nego Džejms Preskot Džul,fizičar po kome je mjerna jedinica za energiju i rad.
Citiraj:
Jedan džul je rad koji izvrši sila od jednog njutna na putu od jednog metra; tako se sreću i izrazi njutn metar ili njutn-metar, simboli N·m ili N m. Međutim, da bi se izbegla zabuna, njutn metar se najčešće koristi kao mera momenta sile, a ne energije.

Citiraj:
Na drugi način predstavljen, jedan džul je rad potreban da se na površini Zemlje podigne masa od oko 102 g (npr. mala jabuka) za jedan metar.

Takođe, jedan džul je rad potreban da se prenese naelektrisanje od jednog kulona kroz električnu potencijalnu razliku od jednog volta.

Jedan džul predstavlja i rad koji izvrši u jednoj sekundi mašina snage jednog vata.

Kao što rekoh...priprema,priprema.....

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

samir825 je napisao:
Karadic i Milosevic su ratni zlocinci bili na sudu, za Aliju nije dokazano a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno tako da...on nije ratni zlocinac

A to svak nevin dok se ne dokaže da je kriv se ne odnosi na Karadžića i Mladića :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sinny necu da razgovaramo o ovom zadnjem ratu ipak to je previse svjeze :D da ne bude nacionalistickih ispada vidis i onako me gledaju vec ko ratnog zlocinca :D i za sve me kaznjavaju
old fashion man, shvatio sma sta govoris ali upravu mi u tome nije jasno, bosanski pravoslavci valjda pripadaju bosanskoj pravolsavnoj crkvi??
Pravoslavci u Srbiji pripadaju Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i kako ste vi vezani zbog crkve...
Naravno i Bosnjak moze biti druge vjere (haman Zeljko Komsic), razumijes me??

ama ne bi niko dzaba bio na sudu, a Alija uopste nije bio na sudu ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
samir825 je napisao:
Karadic i Milosevic su ratni zlocinci bili na sudu, za Aliju nije dokazano a svako je nevin dok se ne dokaze suprotno tako da...

svako je nevin dok se ne dokaze suprotno,pa kako su onda Karadic i Milosevic ratni zlocinci ako nije dokazano?

ovo ode u teski off,ako nema ko sta pametno o stecima reci bolje da i ne govori....
ko proucava te stecke,zasto se to neintenzivira?da li su grobovi ispod stecaka?na kom jeziku su natpisi na njima zna li ko?

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
samir825 je napisao:
Sinny necu da razgovaramo o ovom zadnjem ratu ipak to je previse svjeze :D da ne bude nacionalistickih ispada vidis i onako me gledaju vec ko ratnog zlocinca :D i za sve me kaznjavaju
old fashion man, shvatio sma sta govoris ali upravu mi u tome nije jasno, bosanski pravoslavci valjda pripadaju bosanskoj pravolsavnoj crkvi??
Pravoslavci u Srbiji pripadaju Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i kako ste vi vezani zbog crkve...
Naravno i Bosnjak moze biti druge vjere (haman Zeljko Komsic), razumijes me??

ama ne bi niko dzaba bio na sudu, a Alija uopste nije bio na sudu ;)

Sto rece ZOKA priprema pre pocetka lupanja.
Neces da pises o zadnjem ratu, pa jesu li Mladic i Karadzic u zadnjem ratu ucestvovali ili nekom drugom???

I ne skontah. Komsic Bosnjak????? Kako onda vec dva puta se bira u predsjednistvo kao Hrvat!?!?!?!?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]