banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 00:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jan 2008, 23:05
zah je napisao:
Ako pitas mene Valter, "da li vjerujem u Seseljeve knjige", mogu ti kazati da Seselja ne smatram normalnom osobom, i moglo bi se lako dogoditi da ga Sud u Hagu prvo poslje na lijecenje, a onda da uslijedi sudjenje.

Seselj prica stare price Vuka Karadzica, J. Cvijica, V. Cubrilovica i drugih propagatora Nacertanija, ali sve to prikazuje kao svoje. Sesej zeli da ih nadmasi, jer je to jedan od nacina da se dokaze vecim Srbinom od pravih Srba, Zasto? Pa covjek zna svoje porijeklo.

Baš je tako,
On uglavnom prepisuje tuđe stvari i daje im svoj propagandistički komentar koji nije za normalne ljude.
Nažalost, neki se pale na to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
kOMŠIJA je napisao:
zah je napisao:
Ako pitas mene Valter, "da li vjerujem u Seseljeve knjige", mogu ti kazati da Seselja ne smatram normalnom osobom, i moglo bi se lako dogoditi da ga Sud u Hagu prvo poslje na lijecenje, a onda da uslijedi sudjenje.

Seselj prica stare price Vuka Karadzica, J. Cvijica, V. Cubrilovica i drugih propagatora Nacertanija, ali sve to prikazuje kao svoje. Sesej zeli da ih nadmasi, jer je to jedan od nacina da se dokaze vecim Srbinom od pravih Srba, Zasto? Pa covjek zna svoje porijeklo.

Baš je tako,
On uglavnom prepisuje tuđe stvari i daje im svoj propagandistički komentar koji nije za normalne ljude.
Nažalost, neki se pale na to.

Rijetki se pale na to ali zah rece kako je onaj lik imao problema u komunizmu i kako je to nova kjniga pa eto treba da vjerujemo. Ja sam samo povuko paralelu da mu pokazem da svi koji su imali problema sa komunizmom i koji su skoro napisali knjige nisu automatski i vjerodostojni.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 11:02 
Početnik
Početnik

Dovoljno je pročitati naslov knjige da vidiš o čemu se radi
SABRANA KNJIŽEVNA DELA Dr.ŠEŠELJA
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
kOMŠIJA je napisao:
Slika

Pogresno si me shvatio...ja nisam rekao da su to vjerodostojne stvari i da u njih treba bezuslovno vjerovati... Uostalom procitaj ponovo moje postove o tome.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 13:46 
Dragi moji genetika je genetika... moze puno reci i utjecati cak i na ono sto covjek nosi u svome vjerovanju...

ko je zaguljen zaguljen je... nema tu genetike koja to moze spasiti...

mada moze pomalo objasniti zasto nema promjena u ponasanju niti jednog od nasih ratobornih naroda...

svakih 4-5 decenija (znaci u svakoj generaciji) proradi gen haplo-diplo-nema-veze-bilo-hladno-toplo tipa RAMBO 2 i dodje do sranja..

...sto nisam Pigmej - kod njih ne postoji agresija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 13:53 
Početnik
Početnik

Znam da nijesi,
Napisao sam samo moj kometar na njegove "knjige".
Dobro reče zah, nova je stvar pa da pročitamo jer je imao problema u komunizmu.

Ja sam te knjige samo pokušavao pročitati ali sam odustao na 1/3 ( ostalo malo plelistao) jer su previše naivne, prepisivačke i tendenciozne.
Ništa nema što nije "već viđeno i poznato". Novo je samo, da su začinjene s raznim vulgarnostima.
Moraš biti ekstremista da uspiješ to pročitati do kraja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako izuzmem vase prepirke, ono sto sam ja skontao iz navedenih postova jeste da je predak Srba bio najvjerovatnije Atila bic Boziji, a posto se u srpskom jeziku nalazi i jako veliki broj germanizama onda mora da vucemo neke korijene od Svaba ?
ovo je nesto nalik na "jebo lud zbunjenog" :)
heh svi smo velika, sretna porodica u kojoj je, ocigledno, bilo incesta :D (mjesanje naroda - tj. raznih pripadnika porodice u konkretnom slucaju)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
..a najvise se srpskom genetikom bave ono koji od srba otpadose....

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 15:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2007, 01:03
Скоро да си у праву, само што један добар дио Шваба води поријекло од Срба (Wenden – Sorben – Lausitz). Berlin- serb. Barlin! Dresden – serb. Drjezdjani....и још пар стотина топонима.
Па ти сад види..

Што се тиче инцеста- говори само у своје име!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 22:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Ima li gdje download ovih KNJIZEVNIH DELA??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Poslednji put menjao bORGqUEEN dana 16 Jan 2008, 22:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kOMŠIJA je napisao:
Slika

JAO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo moram nabaviti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NASLOVI JAKO OBECAVAJU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jel' ima ovo negdje na net-u da se skine?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oplakah od smijeha

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 22:55 
Početnik
Početnik

bORGqUEEN je napisao:

Ovo je bolje
http://www.google.si/search?hl=sl&q=%C5 ... hagu&meta=

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 23:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kOMŠIJA je napisao:
bORGqUEEN je napisao:

Ovo je bolje
http://www.google.si/search?hl=sl&q=%C5 ... hagu&meta=

Ma to smo isfurali.......al ova knjizevnost dr. Seselja bi mogla biti ZANIMLJIVA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 21:25 
Početnik
Početnik

VOJISLAV ŠEŠELJ je jedini čovjek u Srbiji koji ima potvrdu izdatu od strane sudskih vještaka da je 100 posto Srbin. To je kuriozitet u sudskoj praksi pošto ga je Drašković tuzio jer je rekao da je VUK narkoman i šizofreničar. Na sudjenju je Šešelj trazio da se izvrši veštachenje o psihičkom stanju VUKA DRAŠKOVIĆA i da ovi da krv i urin na analizu. Kao kontra zahtev DRAŠKOVIĆ je trazio da se dokaze nacionalna i vjerska pripadnost ŠEŠELJA. Na osnovu prilozenih dokumenata medju kojima su bili kupoprodajni ugovori, vlasničke lisnice, dozvola za naseljavanje na teritoriju, krštenice i ostali pravni spomenici nepobitno je utvrdjeno da je Vojislav Nikole Šešelj sa prebivalisšem u Beogradu po poreklu Srbin u najmanje 8 koljenu, da su se Šešelji doselili u Hercegovinu iz Juzne Srbije i da je rodjak Ruđera Boškovića. Nakon zahteva za supervještachenje koje je izvela grupa istoričara i ponovnog utvrdjivanja ispravnosti dokaza, VUK DRASKOVIĆ je odustao od tuzbe. Zlobnici tvrde da je odustao da ne bi morao da daje krv i urin i ide na psihijatrijski pregled. Bojao se da mu nebi napisali da je malo šenuo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2008, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
kOMŠIJA je napisao:
VOJISLAV ŠEŠELJ je jedini čovjek u Srbiji koji ima potvrdu izdatu od strane sudskih vještaka da je 100 posto Srbin. To je kuriozitet u sudskoj praksi pošto ga je Drašković tuzio jer je rekao da je VUK narkoman i šizofreničar. Na sudjenju je Šešelj trazio da se izvrši veštachenje o psihičkom stanju VUKA DRAŠKOVIĆA i da ovi da krv i urin na analizu. Kao kontra zahtev DRAŠKOVIĆ je trazio da se dokaze nacionalna i vjerska pripadnost ŠEŠELJA. Na osnovu prilozenih dokumenata medju kojima su bili kupoprodajni ugovori, vlasničke lisnice, dozvola za naseljavanje na teritoriju, krštenice i ostali pravni spomenici nepobitno je utvrdjeno da je Vojislav Nikole Šešelj sa prebivalisšem u Beogradu po poreklu Srbin u najmanje 8 koljenu, da su se Šešelji doselili u Hercegovinu iz Juzne Srbije i da je rodjak Ruđera Boškovića. Nakon zahteva za supervještachenje koje je izvela grupa istoričara i ponovnog utvrdjivanja ispravnosti dokaza, VUK DRASKOVIĆ je odustao od tuzbe. Zlobnici tvrde da je odustao da ne bi morao da daje krv i urin i ide na psihijatrijski pregled. Bojao se da mu nebi napisali da je malo šenuo.

šešelj je izuzetno pametan i obrazovan čovek. znate li da je pravni fakultet završio za 2 godine. sve ovo što navodi u knjigama je apsolutno tačno, samo ima problem što je previše upotrebljavao ironije pa izgleda malo neozbiljno...inače, kad se uozbilji postaje nerešiva prepreka za mnoge sudije, tužioce, svjedoke...vidjeli ste i sami kako prolaze svjedoci optužnice...kažem vam, srbi nemaju jačeg čovjeka u oblasti prava i politike. najveću grešku je načinio kada je svu tu pozitivnu energiju za rešavanjem srpskog pitanja usmjerio u potpuno pogrešnom pravcu. umjesto da se usesredi na diplomatiju on je davao izjave kako će koristiti neke zarđale kašike i tako te nebuloze. da je uradio ovo prvo, sigurno bi bilo velike srbije a on bi sigurno bio novi predsjednik umjesto slobe...em nacionalista em nije komunjara...sve mu je išlo u prilog, al jebi ga, ode mast u propast :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2008, 23:35 
Početnik
Početnik

Nemogu se složiti sa tobom.
Smeta mi ono njegovo psovanje i vulgarnosti, što nije odlika intelektualca pa neka je završio i 5 fakulteta za 5 dana.

On je previše direktan u razgovorima, što nije odlika i stil diplomata.

Jedino moram priznati da je zabavan ako ovako posmatraš sa strane i ne tiče se tebe.
Inače njegove ideje i govori ne daju sliku normalnog čovjeka, ili se to tako pravi zbog "imidža".

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 07:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Feb 2008, 07:14
cini mi se da su turci ipak bili dovoljno dugo da su nas sviju fino okitili. Niko na balkanu ne moze reci da ima genetski cisto naslijedje, odnosno, sve je izmijesano do daske....svi smo isti kako god okrenes. Jedino sto se tek poneko ko je plav moze pohvaliti da ima slavenske krvi, ostalo je sve vecinom turcin..manje-vishe...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 09:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Ти плави су од Шваба или од Руса :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 10:03 
TBPTKO je napisao:
Ти плави су од Шваба или од Руса :roll:

Ko zna... Svedski istoricari tvrde da su Norveski vikinzi dolazili do Dalmacije i Istre...
pa cak i da su pronadjeni tragovi u Bosni.. (ovo mi je ispricao jedan kustos)

A sta vikingu prvo "prinaumpadne" kad sidje sa broda na kom je bio godinu dana?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Oprostite na off, ali MOLIM VAS dajte mi link gdje mogu ove knjige skinuti u pdf 8)

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 121 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]