banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 17:00 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
*Sisiban* je napisao:
Pa pokreni ih. Jel' ti brani ko?

Ako bih ja pokrenuo tu temu,kakva bi reakcija bila od strane Bosnjaka???Bilo bi nesto tipa "ko si ti da pises o nama" ili "sta ste vi radili" i slicne stvari.Upravo po onoj recenici "pocistiti ispred svoje kuce" ne bi bilo u redu da ja kao pripadnik "druge strane" otvaram takvu temu.

*Sisiban* je napisao:
Ovo ću reći (tj. iskuckati) samo jednom, i nikad više: Sisijevim venama teče krv svih, ama baš svih naroda koji su tvorili eks-Jugu (narodnosti ne računam),

Drago mi je zbog toga.To samo moze biti dobra stvar.U mojoj familiji (siroj) je slicna situacija tako da ne mislis da si jedini. :wink:

*Sisiban* je napisao:
...tako da nemoj da ti ikad više padne na pamet da me svrstavaš u ovaj ili onaj nacionalni tor, posebno ne uz neke pogrdne izraze kao što je to ovdje običaj. To je bezobrazno i nekulturno.

Ja prije svega ne dijelim ljude u torove,pa tako ni tebe Sisiban.Sta je meni palo na pamet,napisao sam u postu koji si procitao.I mislim da nisam bio ni bezobrazan niti nekulturan i da nisam koristio pogrdne izraze.

*Sisiban* je napisao:
Ti se sad kao praviš blesav pa ne znaš? To su isti oni koji su zajedno sa Zlobom krojili nesreće ovih naroda. Neke si i sam pomenuo.

Znam ja to.Znas i ti...ali mnogi se prave da ne znaju.

*Sisiban* je napisao:
Zemlja je zemlja, tek skup hemijskih elemenata i flore i faune koja obitava na njoj i pod njom. Reći da je ona samo moja ili tvoja, u najmanju ruku je svetogrđe (da malo krenem Micijevim stopama :wink: ), jer ona je dana svima nama...

Tu se ne slazem sa tobom.Nije svetogrdje reci da je neka zemlja srpska (hrvatska,muslimanska/bosnjacka),Svetogrdje je ne dati ziveti ljudima na njoj koji nisu "prikladni".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 19:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
VeLiKi je napisao:
ima li sanse da se srpski narod ispravi i uspravi?

sanse ima samoje pitanje vremena,trenuti svjetski poredak neide u nasu korist,ali cim doce do nove preraspodjele snaga u svjetu to ce biti nasa sansa da se ispravimo i uspravimo.............osvrnimo se na hrvate,1945 je njihova nezavisna drava hrvatska dozivjela slom a vise od milon hrvata krenulo u izbjeglistvo i emigriralo na zapad,tada niko od njih nije vise vjerovao da ce brzo NDH vaskrsnuti a trebalo je samo 40 godina da se raspadne svjetski poredak nastao posle drugog svjetskog rata,i da na temeljima novog svetskog poretka 1991 obnovi se nova NDH ,cak su uspjeli da potpuno ociste hrvatsku od srba i tako zavrse ono sto su 1941 zapoceli

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2006, 16:11
Чекај те људи,треба то све то прочитати.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]