banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 896 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma zabari su takvi uvek bili i ostali, zato i rekoh da nije bio ozbiljna pretnja

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KxRdyK2drU4[/youtube]
8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kakvi goĆ bili Italijani, za nas su bili i ostali sila.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
old fashion men je napisao:
Kakvi goĆ bili Italijani, za nas su bili i ostali sila.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 23:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Хитлер за 21.вијек...
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
NACISTIČKI ZLOČINAC NA FLAŠI: U Austriji prodaju rakiju i vino s Hitlerovim likom, jer on 'pobuđuje istorijska sjećanja'

Utorak | 06.12.2011.

Nedavno se u Austriji počela prodavati rakija i vino s likom nacističkog vođe Adolfa Hitlera i svastikom na flašama, a državno tužilaštvo zbog toga je pokrenulo istragu protiv proizvođača

Proizvođač iz pokrajine Vorarlberga kaže, pak, da kupcima želi ponuditi flaše s različitim osobama, koje 'pobuđuju istorijska sjećanja'.

Njegov marketinški trik već je osudila austrijska stranka Zelenih.

"Držim da se oglašivanjem koje se koristi nacističkim oznakama krši zakon koji zabranjuje veličanje nacionalsosijalizma", rekao je parlamentarni zastupnik Zelenih Karl Ollinger.

Tužilac Wilfried Siegele izjavio je da će istražiti da li prodaja tih flaša krši zakon nakon pritužbe člana stranke Zelenih, prenosi AP.

Zvaničnici i Austrijska novinska agencija (APA) identifikovali su čovjeka samo kao Rolanda M., držeći se zakona o zaštiti privatnosti.

Internetska stranica postavljena na Facebooku pod imenom Rolanda Martea prikazuje flaše sa slikama Hitlera i nacističkog simbola svastike.

Žena koja je odgovarala na telefonski broj koji se vodi pod Marteovim imenom, potvrdila je da je on prodavao takve flaše, ali je kazala da Marte nije kući. Ona se nije željela predstaviti.

Državno tužilaštvo u gradu Feldkirchu najavilo je da će istražiti je li se proizvođač ogriješio o spomenuti zakon.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Slika

Ako može Poglavnik na flašu, zašto ne može Firer.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
Na vagonu beogradskog “Beovoza” iscrtan je lik Adolfa Hitlera i kukasti krst. U "Železnici Srbije" ne znaju da taj vagon već dva dana vozi Beogradom, prenosi portal 24sata.rs

Beograđani koji su juče i prekjuče čekali Beovoz kod Vukovog spomenika bili su šokirani time što vide, a mnogi nisu ni željeli da uđu u tako iscrtani vagon, piše 24 sata.

U preduzeću “Železnice Srbije” kažu da prvi put čuju da su im nacistički simboli iscrtani na vagonu voza.

"Sve vozove proveravaju stručne službe i neverovatno je da se takav propust desio. Naravno da će taj vagon biti prefarban. Na mnogim našim vozovima nalaze se grafiti i te stvari ne možemo da predupredimo jer ne postoji video-nadzor, a u toku noći čuvari ne mogu da obiđu sve vozove, što pojedinici i grupe koriste za pisanje, šaranje, pa i pravljenje grafita", kazao je za list Blic Nenad Stanisavljević, direktor Medija centra preduzeća “Železnice Srbije”.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Hitler kao personofikacija sotone i iskonskog zla.
Dokle više, kako vam ne dosadi samo...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 08:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Prodat Hitlerov pribor za pisanje

Slika

Pribor za pisanje nacističkog vođe Adolfa Hitlera kojim je potpisao Minhenski sporazum 29. septembra 1938.godine, prodat je privatnom kolekcionaru na aukciji u SAD za 360.000 evra.

Inače, stručnjaci su vrednost pribora sa dve posudice za mastilo procenili na 450.000 evra.

Autentičnost pribora ne dovodi se u pitanje. Na istorijskim fotografijama vide se Hitler, Benito Musolini, britanski premijer Nevil Čemberlen i predsednik francuske vlade Eduar Dalađe pored bakarnog pribora prilikom potpisivanja sporazuma u Minhenu 30. septembra 1938.

Poručnik američke vojske Džon Makon, zadužen za obezbeđenje Hitlerove kancelarije u proleće 1945, pronašao je u njoj više predmeta. Pored pribora za pisanje, tu su bili pištolji optočeni draguljima, veliki zlatni prsten sa rubinima, kao i brojna ukradena umetnička dela.

Aukcijska kuća navodi da je Makon "želeo da se vrati kući sa uspomenom na rat", zbog čega je uzeo pribor za pisanje i poslao ga ocu u Teksas.

Sporazumom u Minhenu 1938. su velike sile dale blagoslov Hilterovoj Nemačkoj da rasparča Čehoslovačku i anektira Sudete, oblast naseljenu pretežno nemačkom manjinom, u nadi da će to Hitleru biti dovoljno i da će biti izbegnut rat.

Ipak, Hitler je godinu dana kasnije napao Poljsku, što je označilo početak Drugog svetskog rata.

autor: AM izvor: Novi magazin

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 21:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2011, 10:05
ajkula je napisao:
Iako mi je jasna tvoja opcinjenost nacistima, cemu posebna tema u "cast" najvecem krvoloku 20.vijeka? :-?

Zacudio bi se kad bi vidio kakve su zlocine pravili Staljin i Mao Ce-Tung...

Ташко je napisao:
Kakve vi gluposti pisete... Kad se moram tako izraziti. Onda ne treba pricati ni o Aleksandru Velikom, ni o Cezaru, ni o Titi, ni o Staljinu, ni o Atili ... :roll:

Nije da ja podrzavam Hilera ili ideju nacizma i fasizma, naprotiv. Borim se protiv takvih ideja. Ali u cemu je problem da se na forumu otvori ovakva tema? Ako krene velicanje ubijanja civila, logora, krvolocnih ideja neka moderatori brisu ili nabace katanac. Cinjenica je da je Hitler postigao mnogo. Mobilizacija je na pocetku WWII iznosila oko 13% !!! U slucaju rata, vecina zemalja je zadovoljna ako dogura do nekih 7%. Covjek je imao ideju, istina krvolocnu i zlocinacku, ali je veliki dio realizovao. Ja sam za neku diskusiju o njegovim vojnim poduhvatima i politickom utjecaju. 8)

Nisi se ti jos posteno kru'a najeo....
Sve ti je to SOCIJALIZAM, Hitler je zastupao NACIONALNI SOCIJALIZAM, koji podrzavam. Ta ideja nem veze sa logorima, msm ALO, KAKVE VEZE IMA POLITIKA SA LOGORIMA. Covjek je nasao sta mu truje naciju i taj problem rijesio. Ne volim ga, ali to zasluzuje postovanje, da smo mi Srbi imali nekog takvog zivjeli bi ko carevi... A ako vas bas zanima ko je on bio evo vam jedan video.
http://www.youtube.com/watch?v=AM6MCHOFbLo
I bas me zanima kako se boris protiv "njegove ideje"?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nezgodhar Prognani je napisao:
msm ALO, KAKVE VEZE IMA POLITIKA SA LOGORIMA.

Ne znam, ti nam objasni kako su sljedbenici tog političkog programa poslali 6 miliona Jevreja kroz dimnjak?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nezgodhar Prognani je napisao:
ajkula je napisao:
Iako mi je jasna tvoja opcinjenost nacistima, cemu posebna tema u "cast" najvecem krvoloku 20.vijeka? :-?

Zacudio bi se kad bi vidio kakve su zlocine pravili Staljin i Mao Ce-Tung...

Ташко je napisao:
Kakve vi gluposti pisete... Kad se moram tako izraziti. Onda ne treba pricati ni o Aleksandru Velikom, ni o Cezaru, ni o Titi, ni o Staljinu, ni o Atili ... :roll:

Nije da ja podrzavam Hilera ili ideju nacizma i fasizma, naprotiv. Borim se protiv takvih ideja. Ali u cemu je problem da se na forumu otvori ovakva tema? Ako krene velicanje ubijanja civila, logora, krvolocnih ideja neka moderatori brisu ili nabace katanac. Cinjenica je da je Hitler postigao mnogo. Mobilizacija je na pocetku WWII iznosila oko 13% !!! U slucaju rata, vecina zemalja je zadovoljna ako dogura do nekih 7%. Covjek je imao ideju, istina krvolocnu i zlocinacku, ali je veliki dio realizovao. Ja sam za neku diskusiju o njegovim vojnim poduhvatima i politickom utjecaju. 8)

Nisi se ti jos posteno kru'a najeo....
Sve ti je to SOCIJALIZAM, Hitler je zastupao NACIONALNI SOCIJALIZAM, koji podrzavam. Ta ideja nem veze sa logorima, msm ALO, KAKVE VEZE IMA POLITIKA SA LOGORIMA. Covjek je nasao sta mu truje naciju i taj problem rijesio. Ne volim ga, ali to zasluzuje postovanje, da smo mi Srbi imali nekog takvog zivjeli bi ko carevi... A ako vas bas zanima ko je on bio evo vam jedan video.
http://www.youtube.com/watch?v=AM6MCHOFbLo
I bas me zanima kako se boris protiv "njegove ideje"?

Opet ovaj balavi.Pa čovječe kako ti ne dosadi.
Negdje sam pročitao da je Adolf imao podosta jevrejske krvi ali to sad nije važno.Nego da te pitam,zar ti stvarno vjeruješ u tu bajku da je Führer za tako kratko vrijeme uspio da digne potpuno posrnulu privredu u Njemačkoj bez ičije pomoći.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

KUD Totenkopf u nastupu:
Spoiler:
Slika

Vas klince napaljene na ovakav genocidni pokret koji je, čisto napomene radi, pobio skoro 2 miliona Srba izlemao po roditeljski! Živo me zanima ima li skinhedsa i Stormfronta u Tel Avivu...čisto sumLJam :angry3:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: hahahahahaha
samo cu da se nasmijem, posto sam rekao da ga postujem, a NE VOLIM, niti mrzim, jednostavno me boli briga.
a za vas komunjare ce uvjek biti mjesta i vremena.
Nije imao jevrejske krvi :D vjerovatno si citao one nebuloze maloumnih ideologa koji tvrde da je prodavao paradajz pa da ga musterija uvjerila da su krivi Jevreji za sve, ili pak oni koji tvrde da je bio naduvan 24/7 pa je zako koristio kapi za oci (da sakrije crvenilo).
Nego vi fino procitajte o samoj ideji nacional socijalizma, a ne o Hitleru.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pitanje još stoji......

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije bio naduvan nego nafiksan anfetaminima. A ako ti je idol, kako to da ne znaš da je imao Parkinsonovu bolest, koja se BTW liječila anfetaminima tad.
A to što ti je smiješno samo govori o tvojoj zrelosti i načinu razmišljanja, a evo ti još jedna fotka:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Zaboravio sam na njega potpuno, jer me zasjenila sirova inteligencija tvog prijatelja nepokorenog....
Sto ne bih vjerovao? Od koga je imao podrsku?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mogu trenutno da nađem na yt ali poslužit će i ovo donekle.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lDKVL8DOwnc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 896 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]