banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2010, 18:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Maks je napisao:
ako su se odrekli i vjere i nacije kako to da i dan danas imamo veliki broj pravoslavaca srba na balkanu i tih zadrtih konunista nema ?!??!? a sto se tice krivice ... zapadne zemlje su jedva docekale domace izdajnike da rasparcaju u nasilju citavu jugoslaviju kao da to nije moglo proci u miru a srbi su najmanje krivi za parcanje jugoslavije tako da svaki srbin moze da hraknem svakom muslimanu i hrvatu u lice jer su oni daleko vise zasluzni za parcanje juge nego sami srbi ...

Zato što je danas moderno vjerovati u Boga.Koliko tih pravoslavaca na Boga pomisli u toku dana,osim kada ga opsuje ili kada im zatreba neka pomoć?Koliko ih posti?Koliko ih se krstilo prije 1991. godine?Ja sam bio dovoljno odrastao da gledam te silne pravoslavce kako postaju pravoslavci u svojim tridesetim.četrdesetim pa čak i pedesetim godinama.Niko im nije branio da to budu i u djetinjstvu...
Tada je bilo popularno trik pitanje:"Kakva je razlika između malog i velikog Srbina?Mali je kršten kao beba,a veliki se krstio kada je došao rat."Ti "pravoslavci" kojih ti kažeš da ima puno sutra bi redom na krst pljunuli kao i '45. samo ako bi tu vidjeli svoju korist.

A Arkan je govno!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Руjа je napisao:
Браво, Макс! Као што jе рекао Аркан у Босанскоj Краjини:

"Ceo ovaj srpski narod ovde gleda u vas. I vi ste za njih heroji i srpski Obilići. I ne može da se desi da jedan heroj i srpski Obilić ode ovde ko pizda i sedne kod škole i da ga boli kurac za položaj! Jel jasno? Tu nema da padne moral – umoran sam, četiri meseca... Šta je četiri meseca? Šta ako ovaj rat potraje četrnaest godina? Šta ćemo onda? Da se predamo? E, nećemo da se predamo! Ovo je srpska zemlja, sveta srpska zemlja! Jesu li ovde vaši grobovi? Ovde su vaše crkve! Vi morate da branite svoje! Svoja ognjišta branite. I nemoj da čujem više da ste umorni. Jer – niste umorni! Svi glave gore. Gore glave! Vi ste srpska vojska!"

Ебига, какав човек! Обожавам оваj говор! :D

Ako se ne varam, to je rekao par dana prije nego što je pobjegao iz Sanskog Mosta. Toliko o junaštvu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Arkan nam nikad nije trebao. :mad:
Dabogda...! Uh...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Православље - није само вера. То је твоjа историjа, твоји обичаjи, то је - део тебе, чак и ако си атеиста.

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Аркан је дао пример идеалне дисциплине.

"Толико о jунатству" кажеш... а да ли знаш да 6. августа када су Хрвати заузели већи део територије РСК, само Аркан је дошао да помогне тим малим српским снагама, који су били блокиране. То jе био одважан отпор..

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koji je, vjerovatno, naplatio. Zar ti misliš da je on u ratu nešto uradio besplatno?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

За плату ратуjу само кукавици... ако човек jе одважан, то jе врлина, увек jе била и увек биће врлина, без обзира да ли он има плату или нема. И знаш, смешно jе када кажу "платили су му"... а како се може живети без новца??? Новац jе потребан за живот, за воjско... Можда мислиш да је Аркан морао да у слободно од рата време се бави испоруком пице да би имао било коjу зараду? :lol: Молим... смешно jе.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači, ti opravdavaš pljačku (protivničke strane) i iznuđivanje (od svojih), samo zato "što mu se moglo"?
To nije junaštvo, ni čojstvo ni patriotizam, to je samo kriminal u najgorem i najsramnijem izdanju, u najtežim časovima. Protivno moralu bilo koje religije, bilo kojeg naroda, suprotstavljeno ženevskim konvencijama i običajima rata. Ratni zločin, ukratko.
Ko nema za život, taj radi i zaradi, na pošten način, zar ne? Kao rad se ne računa oružana pljačka, otimačina, reketarenje i slično. Valjda je i u Rusiji tako? Ili i tamo veličaš kriminalce koji su se obogatili na račun običnih, malih ljudi?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 22:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Najbolje kad me neko uči o onome što sam preživio,a nije bio ni blizu ili još gore,nije bio ni rođen.Arkan je bio dobar samo da maltretira pripadnike VRS koji se vraćaju kući na dopust i da ubija civile po Bijeljini......Krme.Šteta samo što nije dobio ono što je zaslužio.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Rujo , imas pravo da sutis o stvarima o kojima nemas pojma. Niko tebi ne brani da volis Srbe i pravoslavlje, ali sad je stvarno dosta. Vecini si simpaticna,uostalom i meni, jer se toliko zanimas za nas i nase krajeve i sve sto je vezano za nas, ali stvarno pretjerujes sa pljuvanjem svega sto nije pravoslavno, pogotovo islama. Moderatori te tolerisu iz razloga koje sam vec naveo , drugi bi odavno bili banovani zbog jezika mrznje.Nije vezano za ovu temu, vec uopste.
Sta ti uopste znas o Arkanu,osim da je Cecin muz i da se slikao za novine? Tema nije Arkan, vec Grcki dobrovoljci,ali posto je i on na neki nacin bio dobrovoljac, tema nije skroz promasena.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Potpis na poslednja dva komentara... Aplauz!
Rujo, ohani malo... Arkan je nanio vise stete nama Srbima nego ostalim narodima zajedno.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 01:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Kilit

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 02:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Сигурно су вас некад Тигрови покупили по граду кад сте дезертирали кад толико кењате против њих. :)
Нека нека, и треба.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka

kad pljujes ocekuj da te pljuju ako tebi Islam nije svetinja nekome jeste postovanje tudjeg je postovanje svojeg sutra bi pljuvao po pravoslavlju.
arkanu je jedina pozitivna stvar to sto je preselio na ahiret (a i to 10 godina prekasno )
sto se tice dobrovoljaca ja sam se u proslom ratu vise bojao srbijanskih dobrovoljaca nego druge strane, jedne prilike zanocimo u nekoj napustenoj osnovnoj skoli i jebeni beli orlovi se prikljuce da spavaju u skoli mi na jednom kraju u ucionici oni odma kod ulaza u ucionici i cijelu noc harmonika pjesma urlaju jebu grebu ujutro mi na teran ustali oko pola 6 (oni vec otisli) cijeli hodnik one ploce od linoleuma krvave ko lazina mesnica mi ispred a jedan od orlova onaj harmonikas ispred zaklan i bacen ko pseto (mislis da je neko odgovarao) ili da je bila istraga (sto veli moj kapetan da se hoce bogdo svi medjusobno istrijebiti)

Kad mi nekoi kaze dobrovoljac odma imam osobu a b i c pred licem psiho, retard, povlo

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 09:33 
Administrator
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Сигурно су вас некад Тигрови покупили по граду кад сте дезертирали кад толико кењате против њих. :)
Нека нека, и треба.

Znaš li ti koliko je poštenih rezervista pri povratku kući dobilo batine od "Tigrova" koji ratište nisu ni vidjeli?Znaš li koliko je srednjoškolaca moralo nositi potvrde da su redovni đaci '95. da ne bi i oni popili batine?Serem im se na dobrovoljstvo!Znaš li da su u Sanskom Mostu Srbi plašili svoju djecu umjesto babarogom Arkanom?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
"Psi rata", ma odakle da su dolazili, u 99% slučajeva radili su grozne stvari i radi se o licima nikakvog karaktera, (ne)ljudima i fanatičnim kriminalcima ispranog mozga.

http://www.glassrpske.com/vijest/25/kom ... -rata.html

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... -lake-mete

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... mandu.html

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
_zoka je napisao:
Maks je napisao:
ako su se odrekli i vjere i nacije kako to da i dan danas imamo veliki broj pravoslavaca srba na balkanu i tih zadrtih konunista nema ?!??!? a sto se tice krivice ... zapadne zemlje su jedva docekale domace izdajnike da rasparcaju u nasilju citavu jugoslaviju kao da to nije moglo proci u miru a srbi su najmanje krivi za parcanje jugoslavije tako da svaki srbin moze da hraknem svakom muslimanu i hrvatu u lice jer su oni daleko vise zasluzni za parcanje juge nego sami srbi ...

Zato što je danas moderno vjerovati u Boga.Koliko tih pravoslavaca na Boga pomisli u toku dana,osim kada ga opsuje ili kada im zatreba neka pomoć?Koliko ih posti?Koliko ih se krstilo prije 1991. godine?Ja sam bio dovoljno odrastao da gledam te silne pravoslavce kako postaju pravoslavci u svojim tridesetim.četrdesetim pa čak i pedesetim godinama.Niko im nije branio da to budu i u djetinjstvu...
Tada je bilo popularno trik pitanje:"Kakva je razlika između malog i velikog Srbina?Mali je kršten kao beba,a veliki se krstio kada je došao rat."Ti "pravoslavci" kojih ti kažeš da ima puno sutra bi redom na krst pljunuli kao i '45. samo ako bi tu vidjeli svoju korist.

A Arkan je govno!!!

kakav je to argument danas je moderno vjerovati ?!?!? ... pa ako je ikada vjera slabila sada slabi jer je demokratija ... sve je slobodna volja ako hoces vjeruj ako nece nemoras nece te niko ganjati kandzijom ... ali neka hvala bogu dragome ti kao ateista znas sve zivo o srpskoj vjeri i ko vjeruje i ko ne vjeruje pa sveti petar se tri puta odrekao hrista pa mu je taj isti hrist oprostio da bi kasnije ovaj postao svetac ... nije na tebi da sudis ko ce pljunuti u krst a ko nece i nemoj uopste da patis svoj jadni mozgic da razmisljas o tome .... isto tako mi nije jasno sto si tako odlucan da mi dokazes da ljudi ne vjeruju ?!?!?

Kada si takvo mudo od covjeka sto nisi otisao arkanu dok je bio ziv pa mu rekao da je govno ?!?!? sad si nasao vredjati mrtvog covjeka ... ne moras ga voliti ali imaj makar malo postovanja prema mrtvima ili to mozda mogu ocekivati samo od ljudi koji vjeruju u boga a ne od ateista kao sto si ti ?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka

banovici i kilit urgently needed

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 13:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
zmijuga je napisao:
"Psi rata", ma odakle da su dolazili, u 99% slučajeva radili su grozne stvari i radi se o licima nikakvog karaktera, (ne)ljudima i fanatičnim kriminalcima ispranog mozga.

http://www.glassrpske.com/vijest/25/kom ... -rata.html

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... -lake-mete

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... mandu.html

kako da ne ... dok je trebalo ratovati onda su bili dobri ... kada je trebalo prolivati krv za svetu srpsku zemlju onda su bili dobro sada odjednom sve same ubice i kriminalci ... da sam odrastao u asutraliji mozda bi ti i povjerovao ovako mozes nekome drugom ispirati mozak sa svojim licemjernim propagandnim materijalom ...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 15:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Maks je napisao:

Kada si takvo mudo od covjeka sto nisi otisao arkanu dok je bio ziv pa mu rekao da je govno ?!?!? sad si nasao vredjati mrtvog covjeka ... ne moras ga voliti ali imaj makar malo postovanja prema mrtvima ili to mozda mogu ocekivati samo od ljudi koji vjeruju u boga a ne od ateista kao sto si ti ?

Magarac jedan ja sam imao šesnaest godina kada su me Arkanovi majmuni išamarali samo zašto što sam izgledao malo odraslije nego što jesam.Prema njemu ni mrtvom nemam zrna poštovanja.To je nešto što se mora zaslužiti.
O vjeri i istoriji iste znam vjerovatno više od tebe iako sam ateista.Pogotovo znam više o vremenu masovnog vraćanja vjeri početkom rata.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]