_zoka je napisao:
Maks je napisao:
ako su se odrekli i vjere i nacije kako to da i dan danas imamo veliki broj pravoslavaca srba na balkanu i tih zadrtih konunista nema ?!??!? a sto se tice krivice ... zapadne zemlje su jedva docekale domace izdajnike da rasparcaju u nasilju citavu jugoslaviju kao da to nije moglo proci u miru a srbi su najmanje krivi za parcanje jugoslavije tako da svaki srbin moze da hraknem svakom muslimanu i hrvatu u lice jer su oni daleko vise zasluzni za parcanje juge nego sami srbi ...
Zato što je danas moderno vjerovati u Boga.Koliko tih pravoslavaca na Boga pomisli u toku dana,osim kada ga opsuje ili kada im zatreba neka pomoć?Koliko ih posti?Koliko ih se krstilo prije 1991. godine?Ja sam bio dovoljno odrastao da gledam te silne pravoslavce kako postaju pravoslavci u svojim tridesetim.četrdesetim pa čak i pedesetim godinama.Niko im nije branio da to budu i u djetinjstvu...
Tada je bilo popularno trik pitanje:"Kakva je razlika između malog i velikog Srbina?Mali je kršten kao beba,a veliki se krstio kada je došao rat."Ti "pravoslavci" kojih ti kažeš da ima puno sutra bi redom na krst pljunuli kao i '45. samo ako bi tu vidjeli svoju korist.
A Arkan je govno!!!
kakav je to argument danas je moderno vjerovati ?!?!? ... pa ako je ikada vjera slabila sada slabi jer je demokratija ... sve je slobodna volja ako hoces vjeruj ako nece nemoras nece te niko ganjati kandzijom ... ali neka hvala bogu dragome ti kao ateista znas sve zivo o srpskoj vjeri i ko vjeruje i ko ne vjeruje pa sveti petar se tri puta odrekao hrista pa mu je taj isti hrist oprostio da bi kasnije ovaj postao svetac ... nije na tebi da sudis ko ce pljunuti u krst a ko nece i nemoj uopste da patis svoj jadni mozgic da razmisljas o tome .... isto tako mi nije jasno sto si tako odlucan da mi dokazes da ljudi ne vjeruju ?!?!?
Kada si takvo mudo od covjeka sto nisi otisao arkanu dok je bio ziv pa mu rekao da je govno ?!?!? sad si nasao vredjati mrtvog covjeka ... ne moras ga voliti ali imaj makar malo postovanja prema mrtvima ili to mozda mogu ocekivati samo od ljudi koji vjeruju u boga a ne od ateista kao sto si ti ?