banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 19:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2009, 17:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Stani,ja sam Bosanac......................isto tako sam i Srbin.Nije ime Bosanac rezervisano samo za vas koji niste ni Srbi,ni Hrvati,već neki prepotopni ............Mislim,zovi ti sebe kako hoćeš ali nemoj mene ubjeđivati da ja nisam Srbin i Bosanac.Jer jesam.Nisam ja glup,da se Bosne odreknem.Jer,Bosna je ono nešto,nedefinisano................nije samo parče zemlje........

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bosanac kao geografska odrednica da, Bosanac kao identitet nikad. Jer se radi o tipičnom plagijtu drugih nacija i kultura.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 18:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2008, 18:07
_zoka je napisao:
Stani,ja sam Bosanac......................isto tako sam i Srbin.Nije ime Bosanac rezervisano samo za vas koji niste ni Srbi,ni Hrvati,već neki prepotopni ............Mislim,zovi ti sebe kako hoćeš ali nemoj mene ubjeđivati da ja nisam Srbin i Bosanac.Jer jesam.Nisam ja glup,da se Bosne odreknem.Jer,Bosna je ono nešto,nedefinisano................nije samo parče zemlje........

brkaš pojmoveti želiš da budeš srbin bosanac, kao srbin šumadinac, srbin vojvođanin, srbin krajišnik

a ja želim da budem NACIONALNO BOSANAC

kontaš

NAJJAČA država Balkana pre dolazak turaka

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bosanac100% je napisao:
_zoka je napisao:

brkaš pojmoveti želiš da budeš srbin bosanac, kao srbin šumadinac, srbin vojvođanin, srbin krajišnik

a ja želim da budem NACIONALNO BOSANAC

kontaš

Е па проблем је што национално не можеш да будес Босанац већ само географски.

Јебига, жао ми је.

http://www.youtube.com/watch?v=-XLO-Iq4Lx4

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 21:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
То је као да национално хоћеш да будеш Добојлија или Бањалучанин :fadein:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2009, 21:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Kvazinauka.

A ti se sa Bosnom možeš nacionalisati do sutra, al' neće to tek tako ići.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 02:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
bosanac100% je napisao:
pa zar sa ovom svojom rečenicom ne demantuješ sebe za sve što si dosad pričao o srpskom porijeklu bosanaca, a ne POVRĐUJEŠ MOJE TEORIJE o mixovanom SLOVENSKO-ILIRSKOM PORIJEKLU

Taman posla. Pa ja sam tvrdio da je predslavenskog stanovništva bilo, i do dovoljno da se "rupe" koje ti pronalaziš na kartama ne mogu smatrati za pustoš. Ti si, sa druge strane, spominjao nekakvu "milionsku masu Slavena" dok Ilire nisi ni pominjao.

bosanac100% je napisao:
i u čemu se onda ogleda moja iskompleksiranost

bosanac100% je napisao:
(zar misliš da je onako RUŽAN Alija mogao biti BOSANAC....ha, ha.....)

U tome što si, očigledno, i rasista, jer se uprkos tvrdnjama iznesenim u ovoj temi smatraš izabranim da sudiš o nečijim genima na osnovu toga da li su "ružni" ili da li "vole Bosnu." Tu je i rasistički pomen "zemlje" u potpuno hitlerovskom maniru.

bosanac100% je napisao:
ŠTO TVRDIM DA BOSANCI nisu porijklom ni srbi niti hrvati, nego SLAVENI koji su se prije i jednih i drugih doselili najmanje 50 godina RANIJE od save do jadrana i predstavljaju etničku osnovu budućih neretljana, zahumljana, dubrovčana, slavonaca i BOSANACA

Vratim se na to drugom prilikom.

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 13:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Bosanac kao geografska odrednica da, Bosanac kao identitet nikad. Jer se radi o tipičnom plagijtu drugih nacija i kultura.

urbana_extravaganca je napisao:
Е па проблем је што национално не можеш да будес Босанац већ само географски.

Јебига, жао ми је.

http://www.youtube.com/watch?v=-XLO-Iq4Lx4

TBPTKO je napisao:
То је као да национално хоћеш да будеш Добојлија или Бањалучанин :fadein:

Senna je napisao:
Kvazinauka.

A ti se sa Bosnom možeš nacionalisati do sutra, al' neće to tek tako ići.

HE, HE...to vas jebe....KRIVO vam što ima nas NACIONALNO BOSANACA a koje želite poistovjetiti sa teritrijalnom odrednicom iznoseći EXTRA gluposti upoređujući to sa banjalučanin, dobojlija,.....KAKVE GLUPOSTI kojih se trebate stidit jer ukazju na vaše TOTALNO neznanje
kada su to dobojlije, banjalučani, vojvođani, šumadinci .....imali SVOJU DRŽAVU, kada se to oni bilo gdje i bilo kad u istoriji spominju kao NAROD....nigdje i nikad !!!!!!

dok se BOSANCI spominju još od 11.vijeka kao NAROD a imaju svoje oblike države od banovine do KRALJEVINE koja je bila najjača država balkana pred dolazak turaka od save do zadra i boke kotorske, i od une do kosova, sa kojom se može samo PONOSIT svaki bosanac
Slika
i VI ste bili BOSANCI sve dok vam garašanin/gavrilo princip i milošević nisu natupili mozak da ste srbi ????? i to što ste vi IZDALI Bosnu i promjenili dres, nemojte i druge da u to uvlačite...pustite NAS da baštinimo svoju bpgatu istoriju i pretke a vi ostanite IZDAJICE ZEMLJE SVOJE, ...fizički živite u bosni a duhovno u srbiji, ili što bi vaši seljaci rekli orite zemlju u bosni, a boga molite da pada kiša u srbiji

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 13:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

DJ-TC je napisao:
Taman posla. Pa ja sam tvrdio da je predslavenskog stanovništva bilo, i do dovoljno da se "rupe" koje ti pronalaziš na kartama ne mogu smatrati za pustoš. Ti si, sa druge strane, spominjao nekakvu "milionsku masu Slavena" dok Ilire nisi ni pominjao.
.

milionsak masa SLAVENA i jeste širom balkana koj je čak prešla i na apeninsko polustrvo i uspaničila samog papu jer su mu "barbari"došli skoro do rima
DJ-TC je napisao:
bosanac100% je napisao:
i u čemu se onda ogleda moja iskompleksiranost

bosanac100% je napisao:
(zar misliš da je onako RUŽAN Alija mogao biti BOSANAC....ha, ha.....)

U tome što si, očigledno, i rasista, jer se uprkos tvrdnjama iznesenim u ovoj temi smatraš izabranim da sudiš o nečijim genima na osnovu toga da li su "ružni" ili da li "vole Bosnu." Tu je i rasistički pomen "zemlje" u potpuno hitlerovskom maniru.
.

he, he...ovo očigledno nisi dobro skont'o Alija je kao onako RUŽAN i mogao da bude samo islamizirani SRBIN a nikako BOSANAC - bosanci su lijepi ljudi.......ovo ostalo je pretenciozno s tvoje strane i nije vrijedno mog komentara.....hitler je htjeo da osvoji i pokori TUĐE ZEMLJE i zaista je neumjesno da me porediš sa takvim ludakom i najmanje što možeš je da mi se izvineš jer ja VOLIM samo SVOJU ZEMLJU

DJ-TC je napisao:
bosanac100% je napisao:
ŠTO TVRDIM DA BOSANCI nisu porijklom ni srbi niti hrvati, nego SLAVENI koji su se prije i jednih i drugih doselili najmanje 50 godina RANIJE od save do jadrana i predstavljaju etničku osnovu budućih neretljana, zahumljana, dubrovčana, slavonaca i BOSANACA

Vratim se na to drugom prilikom.

NEČEŠ SE TI nikad VRATIT jer jednostavno POBJEGNEŠ povijena repa, jer nemaš nikakvih valjanih PROTIVARGUMENATA to smo već jednom u nekoj od tema apsolvirali

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 13:51 
Administrator
Korisnikov avatar

bosanac100% je napisao:
dok se BOSANCI spominju još od 11.vijeka kao NAROD a imaju svoje oblike države od banovine do KRALJEVINE koja je bila najjača država balkana pred dolazak turaka od save do zadra i boke kotorske, i od une do kosova, sa kojom se može samo PONOSIT svaki bosanac

Jest',jest' ima onaj poznati bosanski car.............Dušan..........
bosanac100% je napisao:
i VI ste bili BOSANCI sve dok vam garašanin/gavrilo princip i milošević nisu natupili mozak da ste srbi ????? i to što ste vi IZDALI Bosnu i promjenili dres, nemojte i druge da u to uvlačite...pustite NAS da baštinimo svoju bpgatu istoriju i pretke a vi ostanite IZDAJICE ZEMLJE SVOJE,

Izvini,kako to da smo mi Srbi od skoro,a gore si spomenuo Selimovića koji je istraživao svoje porijeklo i vidio da je srpsko?

Poslednji put menjao _зока dana 29 Apr 2009, 14:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 14:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2009, 02:36
Ja se ponekad pitam odakle energija ljudima kao bosanac100%, da ovde dolaze i iznose tolike kolicine gluposti. OK,Bosanci danas jesu bosanski muslimani, tj, jedini politicki organizovan ostatak poturcenog stanovnistva balkana. zanimljivo je da su bugari i grci svoje islamozovane mase uglavnom pobili i protjerali, a mi smo ih uzdigli do nivoa naroda.

I naravno izjasnjavajta se kao bosanci, ali nemojte druge da gurate u to jer je ta prica odavno zavrsena, mi smo samo formalno u "BiH" :confused2: i to ce trajati jos kratko...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Звезда је рођена!

"Нема ништа ново под сунцем", говорио је премудри Соломон. "Нека ућути премудри Соломон", говорио је свети Јован Златоусти, јер је ново под сунцем Христово Васкрсење. И ми кажемо: нека ућути премудри Соломон, и нека умукне, јер сада има још једна новост. На духовном и интелектуалном хоризонту српског народа појавила се нова, велика и сјајна звезда. Додуше, не Витлејемска, али ипак звезда-водиља, која собом осветљава пут онима који су у тами и сенци смрти.

Погодили сте, то су :roll:

Али не можемо да донесемо исправан суд о њиховим писмима док најпре не сазнамо какви су критеријуми оцењивања у специјалним школама за ретардирану децу. За класичне основне школе знамо да се у првом разреду ђаци не оцењују, а већ у другом разреду се за оволики број грешака добија чиста јединица, чак и ако се сразмерно смањи број реченица и грешака. Са оваквим правописом није могуће завршити ниједан разред основне школе. Бар није могуће у законским оквирима

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 16:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
bosanac100% je napisao:
i VI ste bili BOSANCI sve dok vam garašanin/gavrilo princip i milošević nisu natupili mozak da ste srbi ????? i to što ste vi IZDALI Bosnu i promjenili dres, nemojte i druge da u to uvlačite...pustite NAS da baštinimo svoju bpgatu istoriju i pretke a vi ostanite IZDAJICE ZEMLJE SVOJE, ...fizički živite u bosni a duhovno u srbiji, ili što bi vaši seljaci rekli orite zemlju u bosni, a boga molite da pada kiša u srbiji

јебо ти ја матер глупу задрту.... ето колико се искриви мозак кад неком лоли из махале, са не баш великим IQ-ом, дође погрешна литература у руке...
Шта треба овај примитивни махалаш урадити да га избаците са форума??

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 16:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Xander Cage je napisao:

јебо ти ја матер глупу задрту.... ето колико се искриви мозак кад неком лоли из махале, са не баш великим IQ-ом, дође погрешна литература у руке...
Шта треба овај примитивни махалаш урадити да га избаците са форума??

JEBEM JA TEBI 15 MATERA RETARDIRANIH UŠLJO SMRDLJIVI

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 16:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
bosanac100% je napisao:

Jest',jest' ima onaj poznati bosanski car.............Dušan..........
bosanac100% je napisao:
i VI ste bili BOSANCI sve dok vam garašanin/gavrilo princip i milošević nisu natupili mozak da ste srbi ????? i to što ste vi IZDALI Bosnu i promjenili dres, nemojte i druge da u to uvlačite...pustite NAS da baštinimo svoju bpgatu istoriju i pretke a vi ostanite IZDAJICE ZEMLJE SVOJE,

Izvini,kako to da smo mi Srbi od skoro,a gore si spomenuo Selimovića koji je istraživao svoje porijeklo i vidio da je srpsko?

1.VIDI SE DA VEZE S istorijom nemaš. pokušao je dušan napasti bosnu pa je popušio ii NIKAD nije uspio da vlada ni djelićem bosne
2. Selimovići i sotali i jesu islamizirani srbi, srbi koji prije dolaska turaka žive SAMO u gornjem toku rijeke drine i u istočnoj hercegovini...NIGDJE VIŠE SRBA NEMA prije turaka.......nego su vas turci NASELILI u ostale dijelove bosne, između ostalog i u banja luku odakle se sad kurčite....zahvalite UPRAVO VI TURCIMA što se danas nalazite u bosni

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 16:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zalizani_mladez je napisao:
Ja se ponekad pitam odakle energija ljudima kao bosanac100%, da ovde dolaze i iznose tolike kolicine gluposti. OK,Bosanci danas jesu bosanski muslimani, tj, jedini politicki organizovan ostatak poturcenog stanovnistva balkana. zanimljivo je da su bugari i grci svoje islamozovane mase uglavnom pobili i protjerali, a mi smo ih uzdigli do nivoa naroda.

.

pa i VI ste SRBI glupane protjerali svoje islamizirane srbe, nama BOSANCIMA ovdje u bosnu
a SRBI nikad nisu ŽIVJELI, nepismeni, u BOSNI prije turaka, otkud onda pravo da vi nekoga protjerujete iz zemlje KOJA NIJE VAŠA .........????????
dalje glupane, nisu jedini islamizirani stanovnici balkana, čitaj bar sve postove glupane, već sam spominjao Albance koji su takođe zadržali islam od turaka

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja možda nemam pojma o istoriji,ti nemamš pojma o ničemu,naročito o logici.Sam svoje izjave pobijaš i tako se samo uplićeš u sopstvenu mrežu nebuloza.Ja protiv Turaka nemam ništa,to su fini ljudi.Poturice su nešto drugo.
Ali znam ja zašto ti nas mrziš.Podsjećamo te na ono što si i ti nekad bio.Ja sam pokušao da ublažim ton rasprave,da puhne dašak tolerancije ovuda ali ti ne znaš šta to znači.
E,sada jedna iskrena molba...............
Zaključajte ovo i ubuduće ovakve teme sasjecite u početku pošto one služe pojednicima da šilje qrac nad svojom "pameću".Ne morate banovati nikoga,valjda će ljudi pisati i na drugim temama.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

I naravno izjasnjavajta se kao bosanci, ali nemojte druge da gurate u to jer je ta prica odavno zavrsena, mi smo samo formalno u "BiH" :confused2: i to ce trajati jos kratko...

TAČNO još kratko će to trajati i pud pod noge u SRBIJU odakle su vas turci i doveli u BOSNU jebali vas oni
nikad bosne niste ni voljeli niti ćete ikad, hoćete od nje da stvarate neke srpske kvazi države......i tačno cijelo ste vrijeme samo "formalno" u državi koju ne volite....stoga MARŠ ! u srbiju koju volite

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Mar 2009, 02:36
Kada govorim o balkanu mislim na slovenski jug, albanci me stvarno ne zanimaju.

E ovako, ajde ti meni reci ko je tebi napunio glavu tim nebulozama, tipa srbi nisu zivjeli u bosni prije turaka? Pa rodonacelnik vase nacije, Benjamin Kalaj je napisao knjigu Istorija Srba i za Bosnu kaze (gle cuda) da je centralna srpska drzava!!! a sad da ti navodim neke druge, nema smisla, ti i onako nemas pojma o cemu pricas.

Ja ne smatram da vas je trebalo protjerati, ni jedna srpska stranka se za to nije zalagala. Za razliku od Stjepana Radica i HSS koji je cak na izbore 1918-te isao sa politickom platformom, Turke u Tursku (tako su vas tada zvali)

Danasnje islamizovano tursko/slovensko stanovnostvo tj. Bosnjaci su stvarno posledica katastrofalne srpske politike tokom cijelog 20 v. i to sto su zauzeli nas etnicki prostor smo krivi mi, Amin.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2009, 17:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Danasnje islamizovano tursko/slovensko stanovnostvo tj. Bosnjaci su stvarno posledica katastrofalne srpske politike tokom cijelog 20 v. i to sto su zauzeli nas etnicki prostor smo krivi mi, Amin.

ne mogu s tobom raspravljat kad nemaš pojma ni čemu
kakav VAŠ etnički prostor i kurac , prije turaka SRBI su živjeli SAMO u gornjem podrinju i istočnoj hercegovini...to i malo dijete zna....osim vas kojima tupe mozak sime ćirkovićiPOGLEDAJ GDJE JE ČIJI ETNIČKI PROSTOR PO DOLASKU NA BALKAN
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]