Нема ме пар сати а ви овако, ццц.
Дуффман je napisao:
аха... ти си од оних ''хришћана" што вјерују у Бога, али не у Цркву, у један дио Библије, а један не.....
Хммм...хммм...баш сам написао био у претходном посту али сам обрисао, нешто везано за ово, ал реко неће спомињати ваљда су разумни људи. Ако овде будем писао о цркви онда ћемо и даље отићи од теме, што не желим, ал ако инсистираш написаћу ти укратко нешто о цркви чисто да покажем да немаш појма.
Дуффман je napisao:
Нација јест ствар свјести, али се може и доказати, или ти никад ниси чуо за генетику? А мани ме те техеранске теорије како Срби немају никакве везе са словенима....
ДЈ-ТЦ je napisao:
Genetika nije glupost - tvoje unošenje genetike u priču je glupost. Zašto? Zato što u genetskom kodu ne stoji koje je čovjek "nacionalnosti".
Јер је ДЈ-ТЦ одговорио, мислим да нема смисла два пута понављати, ал јеботе, јеси глуп дуфмане. Не говорим о народу већ о
НАЦИЈИ Не може се доказати нација, можда у будућности ако се некакве слике из мозга буду могле оцртавати.

Јел толико тешко схватити да нација није исто што и народ из средњег вијека, и да то није нешто материјално, у крви, у ДНК? И сам себи противрјечиш, "јесте ствар свијести ал се може доказати"--браво.
И није техеранска теорија већ управо, рек'о ти човјек, мијешање! Ја не знам јел ви читате прије него што постујете..Па и "света лоза Немањића" како је зовете није била српска, већина су имали највише стране крви. А с временом и народ се исто тако мијешао са другима, тако да данас (иако је можда највише словенске крви) има велики проценат и туђе..бугарске, турске, аустријске, њемачке, старосједилачке, итд. Не говорим ја само о Србима, говорим о свим народима, скоро свим (већ сам изузео неке заостале). Зар ти стварно мислиш да су Срби остали етнички чисти након миленијума и по? ЛОЛ
Citiraj:
криптонаца, или како ти кажеш клингонаца
Опет не читаш, рекао сам да се ја осјећам као Клингонац, не да потичу Срби од Клингонаца. То чак није ни извлачење из контекста, то је кривотворење. И то је био сарказам. Ал теби објаснити..
Citiraj:
и да не знам за твоје претке, али моји нису имали обичај да се "кресну" са туристима и случајним пролазницима....
А што прескочи раднике које сам навео? Рецимо једни од најранијих су Саси који су били рудари и оживљавали старе римске руднике, па они су се такође стопили са Србима, ваљда си учио у основној то.
Citiraj:
На крају крајева мислим да је тема зрела за кључ, пошто смо давно отишли од теме, а и све паметно је досад речено...
Јок, тема је савршена да вам се нешто објасни. Ма одма под кључ чим ти се не свиђа истина. Ма треба је окачити да стоји вазда прва горе.
ДЈ-ТЦ je napisao:
:o Ma ko te jebe.
ДЈ-ТЦ je napisao:
Nacija nastaje sa nastankom buržoazije.
Ма шта му понављаш, видиш да не зна читати.
Дуфман je napisao:
Извини, ДЈ-ТЦ , али молим те гдје си ти учио читати? можда комунисти читају другачије и у ствари они једини виде шта заправо пише....
али ајд ти нам и даље објашњавај дефиницију нације и етничке припадности...
и да генетика је обична глупост, наука која не постоји и коју је измислио хитлер... свака част, овакве изјаве би се и тито постидио.....
Па треба ти објашњавати док не сконта твој мозак, рекох, иди читај књиге и капиталистичке и комунистичке, наћи ћеш исто. Што се расправљаш кад немаш појма.
То што ти пишеш нема ниђе везе с ничим. Кад прочиташ, врати се, реци: погријешио сам, ок.
Чича мича..