nepokoreni je napisao:
Citiraj:
ОФМ је управу, да су коначан ударац Србима задали КПЈ и комунистички пројекат. Погледајте основне потезе КПЈ и Тита и покушајте да нађете само један + за српски народ. Нема га. Али су зато сви остали богато награђени и поред тога што су се у Другом светском рату углавном борили за фашизам.
Зока, јесу дошли под Совјете (не Русе!), али написах дугорочно.
Stvarno kako smo mi Srbi preživjeli mrak u SFRJ i tlačenje u tamnici naroda, toliko su nas gazili i zatirali dasmo nostalgični za tim vremenima. Što li je BG bio glavni grad, većina vojnika i većina stanovnika bila iz reda Srpskog naroda, a Tito sahranjen u BG po svojoj želji (u zemlji koju je iz dna duše mrzio i satirao)
I ko je bogato nagrađen? Kako su knojevci jurili četnike jurili su i ustaše poslije 2RS, među kojima i mog predjeda sa majčine strane koji je bio četnik, za njih su svi bili banda, a borili se do smrti čak i poslije 1946?
Komšija mojih rođaka u K.Dubici je navodno mobilisan u ustaše u ratu, bio je u zatvoru, a poslije nije smio da pisne čak mu je i potomstvo i rodbina do 90te nosilo taj biljeg srama, niko sa njim nije od komšija htio piti kafu a kamo li nešto više, i to komšije muslimani kao i srbi.
Sovjeti ne Rusi - nije govno pas se posr'o!
Чиме су Срби богато награђени?
Оно што ми сви знамо то је следеће:
1. Забрањен је повратак прогнаним Србима на Косово и Метохију.
2. Зарад некаквог братства и јединства заташкан је геноцид над српским народом у НДХ-а
3. Уништен је дух српског народа кроз тзв. "колективизацију". Уништено је српско село јер је народу потурена идеја индустрије, пролејатиријата и некаквог квази урбанизма.
4. Србија је распарчана на некакве покрајине (које никада нису ни постојале до тада) док је Хрватска проширена (никоме није пало да направи неку АП у Западној Славонији, Барањи, Лици, Кордуну) и данас све ово што нам се дешава је последица тога. Земља никако да се стабилизује јер је заслугом комуниста распарчана на делове и све је учињено да се утицај Србије у Војводини или у Метохији смањи до максимума
5. Сваки покушај да се постави питање српског народа у СФРЈ је сломљен у старту (случај Ранковић нпр.)
6. Створена је "нација" муслимана који до тада нису ни знали да су нација али ето постадоше
7. Створена је нација Македонаца и Црногораца и на тај начин разбијен српски национални корпус (што данас показује катастрофалне последице)
8. Начињене су велике неправде према СПЦ а српски народ је храњен најцрњим лажима о религији као опијуму за народ, о четницима кољачима и сарадницима фашиста и нациста и на тај начин је анти-фашистичка борба српског народа умањена дебело
9. НОП је представљен као покрет народа и народности иако се јако добро зна ко је био носилац тог НОП-а. Србима је одузета епитет антифашистички народ јер су стављени у исту раван са Хратим,за које знамо на чијој су страни били.
Ето, ово је само девет ствари које сам се сетио у року од 2 минута а свих девет заједно су довољни да нас униште заувек (што се сада и дешава).
КПЈ (не комунизам, то баш и није прикладан израз) је сломила крила српском народу и нанела му дубоке ране од којих се ни данас нисмо опоравили а питање је да ли ћемо се некада и опоравити.