_zoka je napisao:
Mene samo živo zanima kako ovaj Danny ima obraza staviti ovakav potpis,a napisati ono što je napisao?Hitlerova politika je rezultovala sa milion i po ubijenih Srba u drugom svjetskom ratu.Hitlerove jedinice su samo u Srbiji provodile odmazdu 100:1.Piše li o tome išta na Stormfrontu?
Mi smo imali poštenu Hitlerovu ponudu, e sad, što smo izabrali „Bolje grob nego rob” pod pritiskom engleza, nas je i dovelo u situaciju danas.
Vidim da je Stormfront sada najvažniji problem u Srbiji. Zdravi ljudi poput Mladena Obradovića i Gorana Davidovića koji se odupiru jevrejskoj napasti i koji žele zdravo društvo u kome će se znati gdje je kome mjesto tj gdje ko pripada.. E ti isti ljudi su proglašeni za izdajnike.
Pretpostavljam da si odrastao u Jugoslaviji pa ti je servirana jedna druga priča. Ja hvala Bogu nisam, jer se ta vještačka tvorevina, opet hvala Bogu, raspala.
Pročitaj malo Rozenbergovu knjigu Mit 20-tog vijeka, o Srbima, o ideologiji o famoznih 6 miliona, sve iz pera jednog od utemeljivača ove ideologije.
Prvo trebaš pogledati obe strane pa zauzeti mišljenje, evo ja imam kolekciju revizionističkih knjiga, sve od Dejvida Djuka, koje sam počeo da čitam odavno, reci ako ih hoćeš u pdf da probam naći.
Ja imam dosta dokaza za napisati ovdje, ali neću, jedna riječ koja vama ne godi i vi ćete mene banovati, to mi nije u interesu, u interesu mi je da nacionalno osvjestim stanovništvo.
Ako se mi ne budemo zalagali za naš narod, za našu rasu, bićemo pregaženi od strane drugih i osuđeni na propast.
Ja sam srećan što nisam dio globalne propagande, i što razmišljam svojom glavom. Odredio sam sebi ciljeve u životu i tog ću se puta držati.
Pozdrav.