banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 03:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 896 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2011, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bas zbog tog divljenja je napisao u onoj svojoj nakaradnoj knjizi da smo mi Slaveni niza rasa.
Koliko nam se covjek divio samo! Cudo!

Hitler i njegova ideologija su mentalno poremeceni.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 11:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mene samo živo zanima kako ovaj Danny ima obraza staviti ovakav potpis,a napisati ono što je napisao?Hitlerova politika je rezultovala sa milion i po ubijenih Srba u drugom svjetskom ratu.Hitlerove jedinice su samo u Srbiji provodile odmazdu 100:1.Piše li o tome išta na Stormfrontu?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sam i ja kontao, ali sam vidjeo nakon toga temu da sad treba upisati ekonomsku skolu. Tako da...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
_zoka je napisao:
Mene samo živo zanima kako ovaj Danny ima obraza staviti ovakav potpis,a napisati ono što je napisao?Hitlerova politika je rezultovala sa milion i po ubijenih Srba u drugom svjetskom ratu.Hitlerove jedinice su samo u Srbiji provodile odmazdu 100:1.Piše li o tome išta na Stormfrontu?

Mi smo imali poštenu Hitlerovu ponudu, e sad, što smo izabrali „Bolje grob nego rob” pod pritiskom engleza, nas je i dovelo u situaciju danas.

Vidim da je Stormfront sada najvažniji problem u Srbiji. Zdravi ljudi poput Mladena Obradovića i Gorana Davidovića koji se odupiru jevrejskoj napasti i koji žele zdravo društvo u kome će se znati gdje je kome mjesto tj gdje ko pripada.. E ti isti ljudi su proglašeni za izdajnike.

Pretpostavljam da si odrastao u Jugoslaviji pa ti je servirana jedna druga priča. Ja hvala Bogu nisam, jer se ta vještačka tvorevina, opet hvala Bogu, raspala.

Pročitaj malo Rozenbergovu knjigu Mit 20-tog vijeka, o Srbima, o ideologiji o famoznih 6 miliona, sve iz pera jednog od utemeljivača ove ideologije.

Prvo trebaš pogledati obe strane pa zauzeti mišljenje, evo ja imam kolekciju revizionističkih knjiga, sve od Dejvida Djuka, koje sam počeo da čitam odavno, reci ako ih hoćeš u pdf da probam naći.

Ja imam dosta dokaza za napisati ovdje, ali neću, jedna riječ koja vama ne godi i vi ćete mene banovati, to mi nije u interesu, u interesu mi je da nacionalno osvjestim stanovništvo.

Ako se mi ne budemo zalagali za naš narod, za našu rasu, bićemo pregaženi od strane drugih i osuđeni na propast.

Ja sam srećan što nisam dio globalne propagande, i što razmišljam svojom glavom. Odredio sam sebi ciljeve u životu i tog ću se puta držati.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
E moj ljotićevcu, ''rasonalisto'', urazumljavao sam ja domaći shitler-jugend po Stormfrontu i YouTubeu, ali nažalost teško je objasniti određene činjenice ekipi koja upravo radi ono što žele ''protivnici'' Srbije sa zapada:
postojanje simpatizera WW2 fašizma u Srbiji upravo je kaljanje srpskog ugleda u svijetu, podforum Stormfront Srbija jednom je proglašen najposjećenijim i najaktivnijim na cjelokupnom opoganom Stormfront forumu!

:oops: :(

Danas je sramota biti nacista, ali onda u okupiranim mjestima i u njemačkom društvu sramota je bilo biti sloven!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Danny ^_^ je napisao:
što razmišljam svojom glavom.

Slika

sta je s gl0vom?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj dio mi je najjaci!
Danny ^_^ je napisao:
Mi smo imali poštenu Hitlerovu ponudu, e sad, što smo izabrali „Bolje grob nego rob” pod pritiskom engleza, nas je i dovelo u situaciju danas.

Naravno da treba misliti svojom glavom i ne vjerovati slijepo svemu.
Ali ako si ti nakon upotrebe svoje "glave" dosao do zakljucka da nas je Hitler gotivio i divio se nama, slao "postene" ponude, sve samo da izbjegne prolivanje svete srpske krvi, onda nemoj je brate vise ni koristiti.

Sad smo kao mi krivi sto su Hitlerovi izopaceni vojnici klali po srpskim selima?!
Trebala je svaka kuca da ima spreman, ostar noz/sikiru/bajonet, da se Svabo ne muci.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Hitler nije ubijao Srbe. Ovde je u to vrijeme bio rat. Bilo je gusto kako god okrenes.

Prije nego sto je poceo rat, potpisan je sporazum sa Njemackom, sporazum koji je odavde sabotiran rusenjem vlade koja ga je potpisala, i ulicnim neredima, nekom vrstom ''petog oktobra''.
Taj sporazum nam je garantovao neutralnost u ratu i povoljnu trgovinu sa Njemackom. Njemacka je slicnim sporazumom sa Svedskom kupovala celik, od nas bi kupovali hranu.
Sam Hitler je Srbe smatrao jedinim drzavotvornim narodom na Balkanu, narodom koji zna sta je drzava i koji ce uvijek da je ima i da se za nju bori.

Rat je prljava igra, i tu svako svakoga moze da optuzi za bilo sta.

Ima jedan crni vic o tome kako se ko na Balkanu ponasa kada pocne rat.

U Sloveniji zapocnu ratnu proizvodnju
u Hrvatskoj potpisu pakt sa agresorom
U Bosni se pitaju ''Jel' ba, sta to bi?''
U Crnoj gori bjeze u planine
U Makedoniji mijenjaju prezimena
a Srbi se bore protiv agresora

Posle rata

Slovenci nastave mirnodopsku proizvodnju
u Hrvatskoj potpisu pakt sa pobjednikom
u Bosni se pitaju ''Jel' ba, sta to bi?''
u Crnoj Gori silaze sa planina i uzimaju ordenje
u Makedoniji vrate stara prezimena
a Srbi se pitaju ''Koji nas je djavo na ovo natjerao?''

E vidis, djavo koji je tada nas Srbe natjerao da ratujemo sjedio je u Londonu.
Taj londonski djavo nas je gurnuo u pakao, kako bi sebi ustedio vrijeme, jer je u to vrijeme pripremana invazija na Englesku. Mislili su valjda da ce kraljevina duze da izdrzi. Igrali su na kartu zrtava prvog svjetskog rata i uspjelo im je.
Posto drzava nije izdrzala, i posto je propala za 10 dana, Hrvati su potpisali pakt sa agresorom i poceli da rade to sto ti pripisujes Njemackoj i Hitleru. Tada su se Srbi digli na oruzje.

E da sad malo manem puku istoriju, ajde da ti kazem poneku manje poznatu cinjenicu.

Njemacka je do pojave Hitlera na vlasti imala najgori olos i teske lezilebovice. Bili su gori od Tadica , Draskovica i Sutanovca zajedno. Njemacka marka je bila gora od naseg dinara iz 1993.
Evo pogledaj na ovom primjeru koliko ti je maraka trebalo da kupis jednu uncu (par grama, ne znam tacno koliko je to) zlata

Vojska im je bila u rasulu, porazena i osramocena u prvom svjetskom ratu.
Ljevicarske grupe su harale na sve strane, lupale su i ono malo sto su ljudi uspjeli da odrze, sve u cilju stvaranja sovjetske drzave Njemacke.
Nezaposlenost je bila ogromna.
1933. na vlast dolazi Hitler i od drzave u takvom jadnom stanju do 1939. stvara svjetsku silu prvog reda. Nezaposlenost je nestala, gradili su se putevi, nove kuce, razvijale nove tehnologije... Narod koji je bio u rasulu, podijeljen na bogate i siromasne ujedinio je da disu jednom dusom. E to je razlog zbog koga ja postujem Hitlera kao istorijsku pojavu i ideologiju koju je razvio, a ne zato sto su njemacki sljemovi bili najkulerskije dizajnirani u cijelom 2. svj. ratu kako to neki hoce da predstave.

Grubo rečeno, Hitler nam je ponudio savezništvo u svojim pohodima.

Kаo rezultаt dobili smo:

1. Brаto ubiliаčki rаt između četnikа i pаrtizаnа.
2. Milion i po srpskih žrtаvа.
3. Komunističku diktаturu zа polа vekа posle rаtа.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dani, ima tu par stvari koje stoje.

Al' ta njemacka ponuda je bila samo u cilju da se ocuva desni bok armije koje je prodirala ka Rusiji. Zbog Jugoslovenskog napad na Rusiju je kasnio oko 40 dana i na kraju je zato i propao jer su usli duboko u zimu.

Daleko od toga da je on nas "gotivio", samo je Jugoslavija u tom trenutku bila korisna zbog razloga koji sam gore naveo i zbog toga sto im je trebalo da se ne mijesa u rat kako bi imali slobodan prohod ka Grckoj i Bosforu.

Daleko je to od ljubavi, da se molimo samo da nas neko opet ne "zavoli" tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sreca pa nam pakt sa englezima i rusima donese mir i mali broj zrtava. Sreca pa nam ti isti saveznici nisu bombardovali gradove. Daleko bi manje zrtava bilo da smo potpisali pakt sa Nemackom, a danas bi i kao porazeni i kao pobednici isto ziveli, mozda i bolje

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 00:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sreca pa nam pakt sa englezima i rusima donese mir i mali broj zrtava. Sreca pa nam ti isti saveznici nisu bombardovali gradove. Daleko bi manje zrtava bilo da smo potpisali pakt sa Nemackom, a danas bi i kao porazeni i kao pobednici isto ziveli, mozda i bolje

Sta bi bilo kad bi bilo...Gledajuci kako nam je danas, mozda i bi.

Al' u tom trenutku Jugoslavija nije imala ljude koji su bili sposobni da samostalno donesu zdrave odluke. Daleko od toga da su nam krasni saveznici valjali, njima smo samo posluzili te 4 godine rata. Al' isto tako mora se shvatiti da ne postoji prijateljstvo izmedju bilo koje dvije drzave na svijetu, politika je cisti interes i nista vise.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A mi smo tu da uvek idemo na svoju stetu i interes drugih :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
A mi smo tu da uvek idemo na svoju stetu i interes drugih :)

To nas krasi vec duzi niz godina.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
shakal je napisao:
Hertzog je napisao:

Al' u tom trenutku Jugoslavija nije imala ljude koji su bili sposobni da samostalno donesu zdrave odluke. Daleko od toga da su nam krasni saveznici valjali, njima smo samo posluzili te 4 godine rata. Al' isto tako mora se shvatiti da ne postoji prijateljstvo izmedju bilo koje dvije drzave na svijetu, politika je cisti interes i nista vise.

Као што су нас Енглези препустили комунистима тако би и нас и Немци средили кад дођемо на ред. Оно што би свакако био плус да је Југославија остала доследна споразуму јесте то што НДХ-а никада не би била створена нити би усташе могле да успоставе свој режим. Вероватно би се њихова борба свела на герилске акције али неки већи фактор не би били.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
shakal je napisao:
Hertzog je napisao:

Као што су нас Енглези препустили комунистима тако би и нас и Немци средили кад дођемо на ред. Оно што би свакако био плус да је Југославија остала доследна споразуму јесте то што НДХ-а никада не би била створена нити би усташе могле да успоставе свој режим. Вероватно би се њихова борба свела на герилске акције али неки већи фактор не би били.

Poenta cijele price.

Tada se birali izmedju dva zla, dugorocno ni jedno ne bi donijelo srecu, a ovo kratkorocno smo zajebali u startu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo tako, Silvio D objasbo stvari. Jedbostavno je od dva zla trebalo izabrati manje, a ubedjen sam da je u WW2 to bila Nemacka

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:
Upravo tako, Silvio D objasbo stvari. Jedbostavno je od dva zla trebalo izabrati manje, a ubedjen sam da je u WW2 to bila Nemacka

Ako pogledamo sudbine onih koji su se odlucili za Nemce u WWII (Rumunija, Bugarska, Madjarska, Slovacka) moze se reci da su mnogo bolje prosli nego mi (na neki duzi period).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ovo što govori ovaj malac, ima tu dosta istine.
Komunisti su krivi za najveći broj žrtava, u nekom srpskom selu roknu nekog beznačajnog švabu, naravno smisao te akcije je da se izazove odmazda, a kasnije javi bunt i mržnja naroda, inače nikakve druge strateške logike ni smisla te akcije nisu imale.
Zanimljivo je da komunjare te akcije nisu radile u hrvatskim i muslimanskim mjestima i da u tim mjestima takvih odmazdi nije bilo.
Naravno da su Srbi trebali potpiusati pakt sa hitlerom i rat laganini bez žrtava proći kao jebeni česi, Holanđani, Mađari i ostali koji ga nisu ni osjetili, a ne pametni Srbi dozvolili komunjarama da im određuju sudbinu i sad nas fino svi nazivaju fašistima i sude nam oi Hagu, tako nam i treba.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Silvio Dante je napisao:
Hertzog je napisao:

Ako pogledamo sudbine onih koji su se odlucili za Nemce u WWII (Rumunija, Bugarska, Madjarska, Slovacka) moze se reci da su mnogo bolje prosli nego mi (na neki duzi period).

Ma super su prošli...Naročito kad ih je Rus uzeo pod svoje okrilje.Divota.
Elem,da je kojim slučajem Jugoslavija ostala dosljedna potpisanom,šta bi bilo kada bi Hitler završio sa Rusima?Ne bi li svoju pažnju okrenuo na nas?Sloveni su za njega bili niža rasa.Kome bi prišio krivicu kada ne bi imao drugih neprijatelja?
Ne bi bilo srpske glave ovde sada da je se protiv Hitlera nije borilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mozemo mi, ni ne trebamo, sa Ugarima, Bugarima, Austrijancima, Svabama i ostalim olosem.
Pa s njima smo stalno ratovali konstantno i sad kao treba biti u paktu sa Bugarima, npr?!
Ili sa Austrijom, a 25 godina ranije je izmedju nas krenuo cirkus, kasnije prerastao u svjetski rat.

Da dodam, ne smatram da su Englezi, Ameri, Francuzi... ista bolji. No u tom ratu su bili na boljoj strani.
Najbolje bi bilo biti neutralan, no posto to nije moglo, niti je ti cini mi se iko htio kod nas, onda je okretanje protiv Njemaca pravi odgovor.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 896 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]