Micelijus je napisao:
Поздрав друже оточе.
Иако се не слажем са твојим теоријама и ставовима, поштујем твоје мишљење, јер, за разлику од већине дискутана овде, макар живиш на просторима СФРЈ.
Као што већ рекох, вријеме ће показати и све ће више показивати...
Кренувши од месићевих говора, мерчепа... а каква разоткривања будућност још носи, видјећемо...
Што се тиче Фрање и Алије, ја још не добих одговор зашто су та двојица робијала у, како "зах" рече, једној тако лијепој држави као што је СФРЈ?
А ако се Фрањо борио за неке ставове и принципе, што их онда онако погази и попљува још 1972.?
Питаш колико је градова у Србији бомбардовано и уништено од стране Хрвата? А ја ти одговарам зашто није. Из једног јединог простог разлога, зато што ни Хрвати ни Муслимани нису били у могућности да то ураде. Да су којим случајем били на мјесту Срба, већ одавно неби било ни Срба ни Србије, као што се показало на примјеру хрватских Срба...
За остало што си написао, још увијек тврдим да мијешаш узрок и посљедицу.
И да, драго ми је да схваташ да је Бог праведан, тако ћеш лакше да прихватиш ствари које слиједе.
Ajmo redom g.uredniče:
-------------------------------------------------------------------------------------
А ако се Фрањо борио за неке ставове и принципе, што их онда онако погази и попљува још 1972.?
-------------------------------------------------------------------------------------
Pa možda zato što su stavovi za koje se borio od 41-45,su bili 1972 god.utopija...
Питаш колико је градова у Србији бомбардовано и уништено од стране Хрвата? А ја ти одговарам зашто није. Из једног јединог простог разлога, зато што ни Хрвати ни Муслимани нису били у могућности да то ураде. Да су којим случајем били на мјесту Срба, већ одавно неби било ни Срба ни Србије, као што се показало на примјеру хрватских Срба...
-------------------------------------------------------------------------------------Neznam za muslimane,ali za Hrvate ti mogu garantirati,osobito od 93 god i te kako su imali uredniče mogućnosti i sredstava da to urade i te kako ...što iz zraka što sa zemlje...

Samo za tvoju informaciju na mimohodu OS vojsske RH,svibanj 95 na Jarunu(dakle prije Oluje)prikazane su rakete zemlja-zemlja IB-94 Uragan dometa 380 km ..Da dobro si pročitao uredniče 380 km....te par eskadrila migova 21 i 24...O drugom oružju neću...Pa ti vidi uredniče jesmo li mogli,ako ništa,kao onaj kukavica Martić na Zg,poslati koju na Bg...Ali nismo uredniče,nismo jer Bg nije bio vojni cilj....