Evil_Dead je napisao:
Какве везе има лознички ћопавац с аустријским собосликаром? Ја нисам рекао да је Вук фашист, већ да си ти! Желиш освајати туђу земљу тако што ћеш је прогласити српском. Велика Србија - Велики Њемачки Рајх... разлика је у ... чему?
Освајања и фашисте си у тему убацио ти, а не ја ! Нигдје нисам никада поменио никакво освајање него само право на ''самоодређење и опредељење'' којег су имали сви народи у Титославији загаранотвано уставом (мада нам је та Титославија нанјела сва зла, али кад смо свећ им дали своје добро, барем да тражимо дио свога добра) ... Вук је казао да су сви штокавци Срби, као и огромна већина европских лингвиста, историчара, и географа ... А Вук има везе са дијелом поста у коме пише о језику и везе идеје велике Србије ..
Evil_Dead je napisao:
Пише је наука о друштву - социологија. А не ја који кад попијем три љуте крај котла почнем да маштам! Значи, по теби национализам је могућ као поглед у будућност? Јест мало морген! Одмах мораш споменути мртве! Ајде гради свој нацизам на живима... чик да те видим! Јок, мој јаране... Мора се васкрснути Вук, Његош, Јанко и Марко и читава историја која је почела постојати у 19. вијеку... Благо теби...
Када се већ позиваш на ''науку о друштву'', да ли можеш да кажеш на којег се теоретичара позиваш ? Да ли си ти свјестан да постоје огромне разлике између ставова једног Херберта Маркузеа спрам једног Ноама Чомског (иако су писали о једнодимензијоналним бићима, сваки на свој начин!!!) ? Да ли можеш рећи да ли у социологији као науци постоји јединствена дефиниција и став шта је то ''цивилизација'' ? Је су ли демократију развили Грци, или Американци ? И можеш ли нам овде написати дефиницију, шта је то наука ?