DJ-TC je napisao:
Ti si očigledno dobro isfrustriran dok rasprave shvataš kao "sukobe," u kojima se, štaviše, koristiš tuđim argumentima koje ni sam nisi dobro shvatio. Povukao sam se zato što si nadobudan, glupavo neprijatan i užasno iskompleksiran. Uostaom, zašto si ušao na ovu temu? Ako tvrdiš da ovdašnje stanovništvo potiče isključivo od "milionske mase Slovena" koji kurac te onda interesuje da se protiviš osporavanju teorije o "ilirskom genu"?
Ovaj "filozof," sa druge strane, je naprosto idiot. Jednostavno ne treba komentarisati: vidi se iz priloženog.
Da bude jasno, ja uopšte ne osporavam da je predslavenskog stanovništva bilo dosta (ne bih se iznenadio na tvrdnju da je bilo čak pola-pola), i da se ono asimilovalo vremenom u dolazeće Slavene. Ali osporavam gore opisano tumačenje istraživanja IGNEA-e.
Moderator, mislim da je najbolje da se tema zatvori.
I OPET SI "NEUROZAN" i vrijeđaš/bulazniš i pozivaš na zaključavanje teme...a ŠTO ?
jer si tanak, bojiš se otvorene polemike i razotkrivanja u kakvim zabludama živiš u stavri, koje si godinama njegovao i koje ti se sada ruše kao kule od karata i hvata te panika...šta je sad ovo..? za kakve nacionalističke teorije sad da se uhvatiš ???
pa zar sa ovom svojom rečenicom ne demantuješ sebe za sve što si dosad pričao o srpskom porijeklu bosanaca, a ne POVRĐUJEŠ MOJE TEORIJE o mixovanom SLOVENSKO-ILIRSKOM PORIJEKLU
Citiraj:
Da bude jasno, ja uopšte ne osporavam da je predslavenskog stanovništva bilo dosta (ne bih se iznenadio na tvrdnju da je bilo čak pola-pola), i da se ono asimilovalo vremenom u dolazeće Slavene
pa i ja ti cijelo vrijeme govorim o
SLAVENIMA u bosni koji NISU NI o hrvati i NI srbi a kako trube hrvatsko/srpske nacionalističke istorije
i u čemu se onda ogleda moja iskompleksiranost, ŠTO TVRDIM DA BOSANCI nisu porijklom ni srbi niti hrvati, nego SLAVENI koji su se prije i jednih i drugih doselili najmanje 50 godina RANIJE od save do jadrana i predstavljaju etničku osnovu budućih neretljana, zahumljana, dubrovčana, slavonaca i BOSANACA