banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Jul 2025, 04:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2012, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
_зока je napisao:
Šta će biti? Bavarac? Napolitanac? Šumadinac?

Republiko srbadinac :lol: :lol: :lol:

Btw fensi ti je to pile pravo :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 04:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
_зока je napisao:

SRBIN i ništa drugo, a oni koji to nisu ili ne žele biti ... TUTANJ! :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 08:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Чек,чек....ти то одређујеш ко има право како да се изјашњава и осјећа? Ти си неки репер за "праве Србе"? Де одрасти.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2012, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pitam se kako se zovu sta stanovnici Obale Slonovače. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Чек,чек....ти то одређујеш ко има право како да се изјашњава и осјећа? Ти си неки репер за "праве Србе"? Де одрасти.

Ne, nego da se ja pitam odredio bih da u R.Srpskoj imaju pravo da žive SAMO SRBI, pa gospodo izjasnite se kao SRBI, a ako nećete i/ili ne osećate se tako, molim lepo, široko vam polje i daleko vam lepa kuća.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 23:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Zato što takvi pametnjakovići kao ti kroje politiku zadnjih dvadesetak godina jebao nas je ko je stig'o....

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma qrac ovakvi kroje, nije problem u nacionalizmu. Kamo reće da su na čelu 90tih bili pošteni i časni nacionalisti, mnogo bi nam bolje bilo, bar nama Srbima, al' kad nam se uvek nametnu kriminalci nacionalisti kojima su na prvom mestu pare i lični interesi pa milion mesta prazno pa onda nacionalizam. Slušao sm večeras na ATV-u emisija 1 na 1 bio neki HR istraživački novinar koji kaže da su Tuđman i Sloba imali zajedničke banke i račune po inostranstvu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 01:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
dukicas je napisao:
_зока je napisao:

Ne, nego da se ja pitam odredio bih da u R.Srpskoj imaju pravo da žive SAMO SRBI, pa gospodo izjasnite se kao SRBI, a ako nećete i/ili ne osećate se tako, molim lepo, široko vam polje i daleko vam lepa kuća.

По којој то основи, Бога ти?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Tuđman i Sloba imali zajedničke banke i račune po inostranstvu.

](*,) ](*,)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 09:52 
Administrator
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Ma qrac ovakvi kroje, nije problem u nacionalizmu. Kamo reće da su na čelu 90tih bili pošteni i časni nacionalisti, mnogo bi nam bolje bilo, bar nama Srbima, al' kad nam se uvek nametnu kriminalci nacionalisti kojima su na prvom mestu pare i lični interesi pa milion mesta prazno pa onda nacionalizam. Slušao sm večeras na ATV-u emisija 1 na 1 bio neki HR istraživački novinar koji kaže da su Tuđman i Sloba imali zajedničke banke i račune po inostranstvu.

Ovo gore što si ti naveo prije ovoga posta ne bi učinio ni jedan častan i pošten nacionalista. Uskraćivanje prava nekome da živi gdje hoće i da se izjašnjava kako hoće nije ni časno,ni pošteno,a sigurno nije ni u interesu vlastitog naroda. Šovinizam se uvijek na kraju odbije o glavu šovinistima.
Plus,ne zaboravi da je dlaka falila da ovo ovde bude NDH.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_зока je napisao:
Šovinizam se uvijek na kraju odbije o glavu šovinistima.

Ne bih baš rekao, evo Hrvati se nagrađuju, šiptari i muslimani također, jedino mi Srbi koji smo jedini žrtvovali državu i naciju za rad plemenitih ciljeva internacionalizma, kosmopolitizma, bratstva i jedinstva, u oba svjetska rata dali najveće žrtve u odbrani Evrope od osmanlija također, jedini mi imamo zvono oko vrata, jedino se nas osudilo za genocid, bombardovalo i uništilo, jebu nas i dalje i stalno nam prijete, Srbija je jedina država u svijetu koja i dan danas skrbi o skoro milion izbjeglica i to bez ičije pomoći, a evropa se bila sasrala zbog par stotina hiljada šiptara.

Znači biti šovinista, rasista, zločinac i smrad se itekako isplati i da smo mi Srbi bili takvi, da smo bili upola onakvi za što nas optužuju danas bi bili ugledni i poštovani, ovako smo dno i jebe nas ko stigne.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 10:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa još uvijek nije kraj svijeta.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2012, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
old fashion men je napisao:
_зока je napisao:
Znači biti šovinista, rasista, zločinac i smrad se itekako isplati i da smo mi Srbi bili takvi, da smo bili upola onakvi za što nas optužuju danas bi bili ugledni i poštovani, ovako smo dno i jebe nas ko stigne.

Зато, кад се акобогда стекну услову да се ситуација на Косову "доведе у нормалу", не треба правити никакве "проблеме" Европи по питањи избјеглица. Лијепо затворити границу, "средити" ствари, и кад послије неко пита "имате ли проблема са Шиптарима?" одговор треба да буде, "са КАКВИМ шиптарима"? :evil:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Sep 2010, 15:56
sinip je napisao:
Зато, кад се акобогда стекну услову да се ситуација на Косову "доведе у нормалу", не треба правити никакве "проблеме" Европи по питањи избјеглица. Лијепо затворити границу, "средити" ствари, и кад послије неко пита "имате ли проблема са Шиптарима?" одговор треба да буде, "са КАКВИМ шиптарима"? :evil:

Pazi da ne bude takvo "sredjivanje problema sa Srbima" na Kosovu - jer granice su vec tu - ako nisi primjetio.

Padobran - pa se prizemlji .....

Ko o cemu pojedinci o "sredjivanju".
Dokle ????

Citiraj:
jedini mi imamo zvono oko vrata, jedino se nas osudilo za genocid, bombardovalo i uništilo, jebu nas i dalje i stalno nam prijete,

Ovo bi mogao biti odgovor na politiku kakvu neki od vas zagovaraju - pogledaj koji red iznad ..
Istina nije samo ono sto vi prezentujete i sto vam se prezentuje svakodnevno (od vasih vladajucih "glava", medija ....)

Evolucija ....

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ezan1 je napisao:
sinip je napisao:

Pazi da ne bude takvo "sredjivanje problema sa Srbima" na Kosovu - jer granice su vec tu - ako nisi primjetio.

Dokle ????
Evolucija ....

Говорећи о еволуцији, у истој опстају само најјачи и најприлагодљивији. Еволуција уопште није неки демократски и политички коректан процес у коме се поштују права мањина, различитости и штатијазнам. :) Управо обрнуто. Елем, ако нећемо ми њих - они ће нас. Зато ја гласам да ми њих. Јел сад јасније? У вези граница па постојале су и границе СФРЈ па гдје су сад? Тако да са границама и "границама" можеш да се закитиш ако не можеш да их браниш. Ја лично бих иселио СВЕ срба са Косова и онда на цјелокупном простору аплицирао неки нервни бојни отров, сваких 14 дана, у три пролаза, колико јуче, да могу.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 12:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Sep 2010, 15:56
8) , e zato ste i ostali bez Kosova .......
Sto bi rek'o Oglo (ili tako neki) od sad pa na dalje i u buduce ......

Pa jeste evoluirao si ti ... od toljage do nervnih bojnih otrova .... (preko trnja do zvijezda :lol: )

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ezan1 je napisao:
8) , e zato ste i ostali bez Kosova .......
Sto bi rek'o Oglo (ili tako neki) od sad pa na dalje i u buduce ......

Pa jeste evoluirao si ti ... od toljage do nervnih bojnih otrova .... (preko trnja do zvijezda :lol: )

Ш'аш, цијена напретка. Макар ми жена не излази у "нинџа корњача" фазону на улицу... Иначе, како остали, тако ће и да буде враћено. Сила Бога не моли, Бог силу не воли.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
_зока je napisao:

SRBIN i ništa drugo, a oni koji to nisu ili ne žele biti ... TUTANJ! :wink:

Svi smo mi Srbi nisi razumio samo se djelimo po mjestima gdje zivimo Bosanci Crnogorci Hercegovci Sumadinci Vojvodjani Kosovari Sandzaklije itd itd ti termini oznacavaju geografska mjesta a ne naciju kontas ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 18:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Džaba ti objašnjavaš....a kad za sto godina bude da smo došljaci u rođenoj zemlji biće kasno....

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ezan1 je napisao:
sinip je napisao:

Dokle ????

Citiraj:
jedini mi imamo zvono oko vrata, jedino se nas osudilo za genocid, bombardovalo i uništilo, jebu nas i dalje i stalno nam prijete,

Ovo bi mogao biti odgovor na politiku kakvu neki od vas zagovaraju - pogledaj koji red iznad ..
Istina nije samo ono sto vi prezentujete i sto vam se prezentuje svakodnevno (od vasih vladajucih "glava", medija ....)

Evolucija ....

Ezan1@

De me odvedi na Kosovo i pokazi mu tu granicu duse ti ;) ja je jos nisam vidio znam da bi ti volio da je Kosovo drzava to bi tebe ispunilo onako dusevno i tvoju mrznju prema nama ali...hebiga Kosovo je jos dio Srbije koliko god siptari prdili i vi sa njima smrdili :D i koliko god Ameri pokusavali provuc tu pricu hebiga ne ide nema ih u UN-u vise je drzava koje Kosovo nepriznaju nego sto ih priznaje predstavljaju se pod rezolucijom 1244 a koja kaze da je Kosovo dio Srbije pod zastitiom UN-a itd itd Srbija ih nepriznaje nemaju kontrolu nad sjeverom Kosova nepriznaju ih Kina i Rusija sto je i mozda najbitnije u svoj toj prici itd itd

Nego neko gore napisa da su BiH muslimani uznapredovali prvo nemate SVOJU drzavu licno jbg dijelite je sa nama :lol: da stvar bude gora pored vas su jos 2 konstittivna naroda pa i njih morate pitat za manje vise sve moze li ili nemoze svi Bosnjaci sta ih je valjalo je pobjeglo destinacija EU zemlje Amerika itd itd doktori naucnici profesori

Koliko doktora nauka iznjedrite godisnje? koliko doktora? kolika vam je industrija? sta izvozite?...nisu oni u usponu nego u padu vrhunac su dozivili u Jugoslaviji a ono sto ste bili u Jugi necete dosec vise nikad niti cete imati toliku sansu da se razvijate i prosperirate nego sto ste mogli u Jugi

eh jedino prosperirate sto se tice vjere to je u usponu ucitelja vjeronauke hodza i onih sto znaju Kuran napamet sve vise ja ne kazem i to je nesto predstavljate se u islamskom svijetu i to je napredak ali sve ono bitno prrrrccc ;)

I Hrvati isto sve sto su sagradili od bitnijih stvari sagradise u Jugi hajd nek sada Hrvatska iz temelja znaci ni od cega napravi brodogradiliste ili neku fabriku za 10.000 ljudi :lol: doduse ni Srbija nije nista bolja od Hrvatske ni bilo koja druga banana drzava ex-yu lige

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]