ezan1 je napisao:
sinip je napisao:
Зато, кад се акобогда стекну услову да се ситуација на Косову "доведе у нормалу", не треба правити никакве "проблеме" Европи по питањи избјеглица. Лијепо затворити границу, "средити" ствари, и кад послије неко пита "имате ли проблема са Шиптарима?" одговор треба да буде, "са КАКВИМ шиптарима"?

Pazi da ne bude takvo "sredjivanje problema sa Srbima" na Kosovu - jer granice su vec tu - ako nisi primjetio.
Padobran - pa se prizemlji .....
Ko o cemu pojedinci o "sredjivanju".
Dokle ????
Citiraj:
jedini mi imamo zvono oko vrata, jedino se nas osudilo za genocid, bombardovalo i uništilo, jebu nas i dalje i stalno nam prijete,
Ovo bi mogao biti odgovor na politiku kakvu neki od vas zagovaraju - pogledaj koji red iznad ..
Istina nije samo ono sto vi prezentujete i sto vam se prezentuje svakodnevno (od vasih vladajucih "glava", medija ....)
Evolucija ....
Ezan1@
De me odvedi na Kosovo i pokazi mu tu granicu duse ti

ja je jos nisam vidio znam da bi ti volio da je Kosovo drzava to bi tebe ispunilo onako dusevno i tvoju mrznju prema nama ali...hebiga Kosovo je jos dio Srbije koliko god siptari prdili i vi sa njima smrdili

i koliko god Ameri pokusavali provuc tu pricu hebiga ne ide nema ih u UN-u vise je drzava koje Kosovo nepriznaju nego sto ih priznaje predstavljaju se pod rezolucijom 1244 a koja kaze da je Kosovo dio Srbije pod zastitiom UN-a itd itd Srbija ih nepriznaje nemaju kontrolu nad sjeverom Kosova nepriznaju ih Kina i Rusija sto je i mozda najbitnije u svoj toj prici itd itd
Nego neko gore napisa da su BiH muslimani uznapredovali prvo nemate SVOJU drzavu licno jbg dijelite je sa nama

da stvar bude gora pored vas su jos 2 konstittivna naroda pa i njih morate pitat za manje vise sve moze li ili nemoze svi Bosnjaci sta ih je valjalo je pobjeglo destinacija EU zemlje Amerika itd itd doktori naucnici profesori
Koliko doktora nauka iznjedrite godisnje? koliko doktora? kolika vam je industrija? sta izvozite?...nisu oni u usponu nego u padu vrhunac su dozivili u Jugoslaviji a ono sto ste bili u Jugi necete dosec vise nikad niti cete imati toliku sansu da se razvijate i prosperirate nego sto ste mogli u Jugi
eh jedino prosperirate sto se tice vjere to je u usponu ucitelja vjeronauke hodza i onih sto znaju Kuran napamet sve vise ja ne kazem i to je nesto predstavljate se u islamskom svijetu i to je napredak ali sve ono bitno prrrrccc
I Hrvati isto sve sto su sagradili od bitnijih stvari sagradise u Jugi hajd nek sada Hrvatska iz temelja znaci ni od cega napravi brodogradiliste ili neku fabriku za 10.000 ljudi

doduse ni Srbija nije nista bolja od Hrvatske ni bilo koja druga banana drzava ex-yu lige