banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2012, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
(u onom mom proslom zivotu) bio clan saveza komunista, pa onda malo i clan predsjednistva omladine Banjaluke, pa onda ucesnik mnogobrojnih omladinskih radnih akcija (diljem lijepe i nase i njihove i vase a Boga mi i crnogorske i slovenacke ....).
Ovo bi ti trebalo reci - sta bih ja mogao misliti o multikulturalnosti, o nacijama o religiji o fasizmu - o ustasama o cetnicima (o ovome bolje da se ne izjasnjavam - jer bi bilo jako vulgarno)..

Pa šta ako si bio član saveza komunista,ucesnik mnogobrojnih omladinskih radnih akcija,pa to govori samo o tebi da si time gradio sebi karijeru.Čuj bio si clan predsjednistva omladine Banjaluke,haha ko zna dokle bi ova komunjara dogurala šireći svoju multietičnost i multikulturalnost .
Citiraj:
Ti mozes a ne moras da prihvatis da se ja izjasnjavam tako ili ovako, ali nisi taj koji o tome odlucuje.

Ma zovi se kako hoćeš,ali činjenice ostaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Stubborn je napisao:
ja se zbog toga prepirem sa svima koji kazu da su srbi samo pravoslavci i nista vise. to je neviđena glupost. srba ima i pravoslavaca, i katolika i muslimana. kamo srece da ih ima više.
kad to albanci mogu prihvatiti i promovisati, šta se koji kurac naše "srbende" bune.

ovo ipak nije tacno...
Srbin je danas osoba praovlavne vjeroispovjest...ovo ostalo mogu biti samo Srbijanci...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta je sa Srbima ateistima? Budistima? Jehovinim svjedocima? Hare krišna Srbima? I šta je sa tim Srbima koji ne žive u Srbiji?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
Šta je sa Srbima ateistima? Budistima? Jehovinim svjedocima? Hare krišna Srbima? I šta je sa tim Srbima koji ne žive u Srbiji?

Srbi ateisti i ostali "mogu" se regionalno izjasnjavati...Znaci Srbin iz BiH je Srbin pravoslavac, dok "Srbin" iz BiH koji nije pravoslavac je Bosanac ili Hercegovac ili ako ima pasos Srbije Srbijanac.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Znači ne možeš se izjasniti kao Musliman ali možeš kao pravoslavac? Je li tebi jasno zbog čega ova zemlja nema budućnost? Zbog takvih kao ti,koji misli da imaju pravo na sve,a ne žele to da dozvole i drugima.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
Znači ne možeš se izjasniti kao Musliman ali možeš kao pravoslavac? Je li tebi jasno zbog čega ova zemlja nema budućnost? Zbog takvih kao ti,koji misli da imaju pravo na sve,a ne žele to da dozvole i drugima.

Prvo pitanje ti nisam razumio.
Ova zemlja nema buducnost zbog mene?! Nije to MOJA definicija Srbina, vec su to definisali "pravi" Srbi.

Ovaj unistivac ove zemlje misli da se svako ima pravo izjasnjavati onako kako se osjeca.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ko je ova budala?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:47 
Administrator
Korisnikov avatar

bila jednom je napisao:
! Nije to MOJA definicija Srbina, vec su to definisali "pravi" Srbi.

.

Koji pravi Srbi? Koji je to Srbin definisao da Srbin iz Bosne nije Srbin nego Bosanac pravoslavac?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 17:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
bila jednom je napisao:
! Nije to MOJA definicija Srbina, vec su to definisali "pravi" Srbi.

.

Koji pravi Srbi? Koji je to Srbin definisao da Srbin iz Bosne nije Srbin nego Bosanac pravoslavac?

Pa ko je to rekao?!
Je li se ti namjerno pravis lud?

Ja sam upravo napisao da je pravoslavac tj. pripadnik pravoslavne srpske crkve iz BiH, Hrvatske itd. Srbin a ne kako ti kazes Bosanac pravoslavac.

Zatim napisao sam da se danas u nase vrijeme definise Srbin, kao osoba koja pripada prije svega srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma daj Zoka sa kim ti raspravljaš, pa oni (muslimani) u školama uče da do 19 stoljeća nisu postojali Srbi i Hrvati :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet mješanje vjere i nacije.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Ma daj Zoka sa kim ti raspravljaš, pa oni (muslimani) u školama uče da do 19 stoljeća nisu postojali Srbi i Hrvati

spijo je napisao:
Opet mješanje vjere i nacije.

procitaj upis gospodina iznad.
Ja ne mjesam vjeru i naciju, jos bitnije ne mjesam ni narod i naciju. To su dvije razlicite stvari, ali praksa je malo drugacija.
Hoce mi neko reci, da dodje momak da klanja Alahu pred Boskom ili neki budista i kaze ja sam Srbin, koliko ce ljudi to prihvatiti.

Sama SPC kaze ili neki njihovi clanovi kazu da Srbin ne mora automatski biti pripadnik SPC. Tako kazu da su Srbi katolici POLITICKI Srbi, sto ce reci da im je u porodici katolicka tradicija ali da su politicki priklonjeni Srbiji. Ima li toga danas? Ko ce danas to prihvatiti kao odgovor? Gdje su ti politcki Srbi katolici?

Iako pogresno, vjera i narodnost (ne nacija) se danas izjednacava.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
bila jednom je napisao:
Hoce mi neko reci, da dodje momak da klanja Alahu pred Boskom ili neki budista i kaze ja sam Srbin, koliko ce ljudi to prihvatiti.

Ma nema tu niko nista da prihvata, njemu ako su roditelji Srbi on je Srbin, klanjao se on Alahu, Jehovi ili 7 patuljaka.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nazvao bi vas ja Bošnjaci ali nemam uporište za takvo što, proglas desetak likova u nekom bečkom potkrovlju nikako ne stvara naciju, inače vi i niste narod jer promjena religije ne stvara novi narod, evo npr. ja Srbin sam, a nisam pravoslavne vjere ili @spavač tako i Srbi ili Hrvati koji pređu na islam time ne postaju neki drugi narod.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Takva ista stvar je i sa četništvom.Ja koji sam učestvovao u zadnjem ratu i koji nikad nisam bio srpski nacionalista doživio sam da me druga dva naroda doživljavaju kao četnika.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Elvis Presley je napisao:
bila jednom je napisao:

Ma nema tu niko nista da prihvata, njemu ako su roditelji Srbi on je Srbin, klanjao se on Alahu, Jehovi ili 7 patuljaka.

na ovo ti samo mogu Zoku citirati
Citiraj:
Je li tebi jasno zbog čega ova zemlja nema budućnost? Zbog takvih kao ti,koji misli da imaju pravo na sve,a ne žele to da dozvole i drugima.

a i jedan tvoj
Citiraj:
Ko je ova budala?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

old fashion men je napisao:
Nazvao bi vas ja Bošnjaci ali nemam uporište za takvo što, proglas desetak likova u nekom bečkom potkrovlju nikako ne stvara naciju, inače vi i niste narod jer promjena religije ne stvara novi narod, evo npr. ja Srbin sam, a nisam pravoslavne vjere ili @spavač tako i Srbi ili Hrvati koji pređu na islam time ne postaju neki drugi narod.

pokusaj se skoncetrisati na argumente a manje na to sta sam ja.
nisam razumjeo tvoju teoriju?
Pa svaki narod je nekada nastao i nekim putem. Da bosnjacki narod je veoma mlada i stvoren tako kako je stvoren.
Isto tako i srpski narod je nekada nastao, ili si misljenja da srpski narod postoji otkada je i ljudi?
Sta je onda sa "strancima" koji su dosli zivjeti na Balkan i praprapra....koljena su prihvatili SPC i time postali pripadnici srpskog naroda. Ili mislis da takvih slucajeva nema?

Citiraj:
Takva ista stvar je i sa četništvom.Ja koji sam učestvovao u zadnjem ratu i koji nikad nisam bio srpski nacionalista doživio sam da me druga dva naroda doživljavaju kao četnika.

to je to.
Kao sto su svi Hrvati bile ustase a svi Bosnjaci balije.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
to je to.

Moje pitanje za tebe,da li sam i ja četnik.Tvoje lično mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 19:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spijo je napisao:
Citiraj:
to je to.

Moje pitanje za tebe,da li sam i ja četnik.Tvoje lično mišljenje.

pa naravno da nisi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 19:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Mislim da je ovo podjebavanje, jer prosti je nevjerovatno :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]