samir825 je napisao:
Upravo je to najveca greska...ja vas smatram kao Bosanske pravoslavce xD ali bez uvrede...
ako vi nas mozete zvati musliamni, nemozete da prevalite to Bosnjaci, zasto mi vas ne bi zvali bosanski pravoslavci

helenejs necemo se prepirati oko toga nema veze s steccima...vas niko ne odvaja od Bosne, nama je drago da djelimo drzavu sa vama

a samo da kako doguramo do te evropske unije onda nece biti vazno ni ko je Bosnjak ni ko Srbin ni gdje zivi

i nemojte se odricati Bosne, Bosna je i vasa...tu je zivio tvoj prapra dedo da bi se ti sad odrekao toga, zarad necije politike

Самире мјешаш жабе и бабе. Тј. вјеру и нацију.
Шта ти је то босански православац? Како то схватити? Грађанин Босне и Херцеговине православне вјере? Не може тако јер онда морају бити и херцеговачки православци.
Ако ћеш ти нас да зовеш босански православац онда ћемо ми тебе босански муслиман, мада нико не зна ко је овдје вјерник а ко атеист.
Мени је веома лако и чак веома драго да вас зовем Бошњак. Али ИСКЉУЧИВО од 1993. године!!!!! До тада сте били Муслимани, и да не набрајам даље.
Објасни ми како то неће бити битно ко је ко по националности кад уђемо у ЕУ?!?!?
Мислите да ћете тада да добијете унитарну БиХ или шта? Стварно нејасно.
Класична башчарскијска политика.
Ма ћуј ба јаране, сви смо једна раја, није ништа битно само да наш шеф Злаја буде главни. Мораш да схватиш да ће тек уласком БиХ у ЕУ ствари по такве који негирају политичке жеље других бити немогуће да форсирају своје. Неће бити ОХР-а и других окупатора и мораћемо заједно да сједимо и да се договарамо. А чике из ЕУ ће да прате шта радимо и у складу са нашим понашањем одређивати и своје понашање према нама.
Схвати да уласком у ЕУ престаје свака могућност бошњачке доминације над друга два народа.
Никад се нећу одрећи Босне, протиче ми 300м од куће, а ни Спрече и Усоре које су само мало даље