Mamma:) je napisao:
Ja se stvarno izvinjavam na off-u..
Mozes mi reci kome je to nametnuta nacija Bosnjaka? Jel to tebi neko neku naciju namece? I kako to izgleda?
Meni je to jarane cisto pljuvanje po ljudima o kojima ti nemas pojma.. I meni su dosta stvari koje su se stvorile tokom/pred rat cudne, ali mi ne pada na pamet da pljujem po ljudima ili stvarima o kojima nemam pojma.. zivi svoj zivot i pusti druge da zive, tako jednostavno.. nemoj mi samo pricati da ti zbog Bosnjaka nemas normalan zivot..
Навео сам чињенице. Могу их и поновити ако уопште долазе до тебе.
Ко је наметнуо нацију Бошњака?
О.К. Можда сам се погрешно изразио. Није наметнуо ником лично, већ колективно. Е сад, друга је прича што један незанемарљив број Муслимана или то неће да прихвати или не схваћа о чему је ријеч и исти се изјашњавају као Муслимани приликом вађења докумената. Бошњачки политички врх веома добро зна ту чињеницу и само због тога одуговлаче са пописом становништва.
И даље ми није јасно по коме ја пљујем? Ах да, по пар исламских фундаменталиста који су одвели свој народ у рат и биједу. Не пљујем по свом комшији којег сам недавно случајно срео овдје у Москви и који је био на другој страни у протеклом рату. Њему је веома јасно све што се дешавало. Све је преживио на својој кожи а не крај тв пријемника уз лажи ЦНН-а. Веома ми је било пријатно сјести и испричати се с човјеком који је значи 1992. године директно пуцао на мене.Никакве ту мржње нема ни с једне стране.
Али чини ми се да то теби није јасно.
Ако неки покушавају да промјене цјелокупну историју, морамо одмах све да прихватимо и ако говоримо против лажирања историје ми пљујемо по њима?
Имам осјећај да немаш појма о чему причаш, па можда боље да више не полемишем.