Jamesdin Kurtovic je napisao:
Sve su sanse da ce Ameri finansirati Cavu,
buduci da je mnogo kooperativniji, odnosno "nagodniji" za dilove od Mileta.
Lemijeva najveca mana po njima je u tome sto hoce i jare i pare:
para ima (tako da je slabije potkupljiv), podrske u narodu takodje,
zna sta hoce i sta nece, ne prodaje mu se ovo malo sto je ostalo od RS,
(naravno, tu price o politici nema nigdje, u pitanju je stara navika Sarajeva da zivi na grbaci ostatka BiH)
a i nije puno strasljiv na prijetnje gubitka funkcije (citiram - "mogu da me povuku za ku***").
Sve u svemu, uveliko se trazi alternativa u koju ce oni koji su protiv postojanja RS uloziti kintu i marketinsku kampanju.
Izbori su za godinu dana, tako da mozemo da racunamo na orkestiranu kampanju protiv Lemija,
a u korist evropejstva, progresivnosti i sposobnosti njemu protivnickog kandidata.
(plus gomila onih cije ambicije i bankovni racuni nisu zadovoljeni za vrijeme mandata Mileta)
Претера ти друже, испаде сад још Леми и позитивац.
Додик се превише осилио, букбвално човек је завео рекет свима у држави. Свако ко има паре и хоће да ради некакав озбиљни посао прво код Лемија на имање са ковертом па онда може даље да се ради.
Па кад се прозори на једној сеоској школи (једне извесне општине где СНСД држи власт) не могу заменити без Милиног "амин" о чему ми онда причамо?
Чавићев плус је то што ће добити подршку МЗ и могао би да буде тај тзв. "језичак на ваги" у формирању следеће власти. Не заборавите да је и ПДП био језичак на ваги па да је имао и (ако се не варам) два премијера а о министрима и да не причамо.
Као што неко рече доста виђенијих људи (углавном оних који су већ напунили џепове преко Додика па онда нису хтели да дају рекет) прилази Чавићу а има их и из СНСД-а.
Углавном кад се све сабере Чавић би могао да буде изненађење следећих избора.
Надовезао бих се на оно спомињање Васића. Као што неко рече лоповчина на квадрат. СНСД је ипак тек сада на последњим изборима успео да победи по први пут у Прњавору мада мислим да ће већ на следећим да изгуби јер је и за ово кратко време извршено неколико "легалних" малверзација где је народ остао дебело кратак за паре а у све су умешани високи функционери прњаворског СНСД-а.