Banjalucki_Behar je napisao:
Sata sada bi,,,,Anes je u stvari srbin,,otac Dragan itd.......Zalosno koliko cinizma i sovenizma danas posjeduju pojedini ljudi.......
evo sa druge teme, shvatices
Citiraj:
tagg je napisao:
Ma taj je sigurno opljackao dosta muslimana u banja luci. Cim je on promjenio ime u Mladen mogao je da radi sta hoce i onako su muslimani protjerani pljackani i odvodjeni iz svojih kuca nizakva djela su zatvarani u mali logor. Srbi su radili sta su htjeli sve od 92 ,,,A sad ko fol terorista nista ja njemu nevjerujem nego bi se ja njega dobro nalupo ali necu ja ima ko ce da mu sredi bubrege AMERIIIIIII.
carzmaj je napisao:
Viš i ja isto mislim , samo nisam htijo prvi napisat da ne kazu da sam lud. Sve to meni miriše na srbo-ćetnićku zavjeru protiv poštenog svjeta(muslimana). A opšte poznata činjenica da su svi muslimana iz Banjaluke odvedeni u mali liogor!
DOKTOR D[color=#FFFFBF]RLJO
svi,svi i niko ziv nije izasao iz bl....i svakako se radi o srbinu dzihadliji. jel' moRe biti gora kombinacija: em srbin, em optuzen da je islamski terorista? ccc, ni terorizam nije sto je nekad bio. da allah vidi ko je spreman za dzihad umrijeti naMa bi se bosne odrek'o. fuj, srbin i dzihad....ovi srbi pravo budale, samo gledaju gdje ce se opasati eksplozivom i gdje ce kak'i avion ukrasti, hebo ih rudi cajavec i franjo kluz i partizanska eskadrila sa daliBorom. pa jbt, dokle vise: jovo srusio blizance, stojan pao na pentagon, dragan napade metro u spaniji, nemanja isto u londonu, skoro milosa uhapsise u njemackoj....pa ja ne znam sta je ovo. a afganistan i irak da ne spominjem, tamo pod hitno treba zabraniti pravoslavlje i naMa ce bombasi "samoubojice" nestati..