Frenki je napisao:
ajde ne kenjajte, da nije Tadica Srbija bi bila jos u 90tim...realno Srbija nije Rusija pa da se ima necim kur**ti, treba prihvatiti cinjenicno stanje i ici dalje, a ne glumiti nekog i nesto.
Inace nemam nikakav stav o Tadicu ali sto jeste, ljudi ga pljuju bez razloga. Da su radikali dosli na vlast, Srbija bi bila kao Albanija 90tih, zatupljeni i sami...
Citiraj:
ajde ne kenjajte, da nije Tadica Srbija bi bila jos u 90tim
На којим си ти дрогама? Где био тај Тадић 5. октобра нпр.?
Ђинђића поштујем као политичара иако нисам заступник његове политике а Тадић је један најобичнији нашминкани манекен, гмаз и лопов.
Његов садашњи ДС је збир лопова, директора и корупције на једном месту. Странка која продаје Србију за ситне паре а служи искуључиво за спровођење политике САД у Србији (видите како разбијају државу овим тзв. статуом о Војводини). Иако никад нисам био радикал тешко ми је пала подела у СРС ( и сав овај садашњи циркус) само из разлога што ће то омогућити монопол ДС-а на српској политичкој сцени. Погледајте само владајућу коалицију: ДС - СПС - Г17+ - СПО - Љајић - Угљанин - Мађари - Чанак (+ЛДП у Београду). Јел увиђате ви конекцију овде? Збир политичких странака чије идеологије нису ни приближно једнаке ( о поделама и да не причамо) али све се то због фотеље ставило на страну.Пред изборе су обећавали све (као и обично) и визе и пензије и плате и Застава итд. А шта су испунили? Динар пада константно, Динкић је као што сам ја још тада рекао обмануо јавност причом око Фиата и Заставе, пензије нигде, плате нигде, сваки дан скандали (ево сада ово око РИК-а пре тога аеродром Телса). Па тај Тадић и ДС да имају имало образа ишли би на вандредне изборе. У овој коалицији највећи Србин је Љајић, њему свака част а осталу багру у затвор. У ствари свих 250 посланика из скупштине у затвор због проневере државних пара јер већ месецима не раде ништа а једно заседање кошта 5 милиона динара.