Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Napravio sam temu. Tema je bila da li administrator dozvoljava registraciju Srba i Hrvata pa da kroz diskusiju dokazemo ko su Bosanci, kakva je njihova istorija i istorija "bosnjacice" .
Naravno ubrzo je izbrisana a ja poprimio jos jedan ban.
Debilna kisa vani, ne da mi se uciti... upisao Akademiju za politicare neki dan, nevladina organizacija ne nas fax, pa pokusavam citati obe strane i shvatiti metabolizam svih ljudi. Nisam nacionalista, ali ne vidim nista u ispravljanju nekih citata kao sto su: "Svi Srbi su cetnici a svi Hrvati ustase..." sto nema veze sa vezom. Isto prica da su muslimani bili partizani, albanci u kosovskoj bitci, car Dusan Hrvat...itd. Svakih nebuloza mozes procitati po forumima
Ali kao sto sinny rece, na tim forumima ne mozes naci iole normalnog covjeka... odoh ganjati normalne ljude pa da vidimo kako da uspostavimo mir u ovoj kvazi drzavi.
Ako je neko gledao latinicu neki dan, bila emisija ispunjavamo zelje, pa jedan stariji gospodin zatrazio da upozna covjeka koji mu je spasio zivot u ratu, kad ono Srbin. Sto jeste bilo je cetnika, i naravno da se ne ponosimo time, ali brate ova danasnja mladez svakog Srbina zove cetnik, jos ce nas preimenovati za par godina, ko Grcka Makedoniju