filozof sa vrbasa je napisao:
@bigman znam dobro šta sam gledao i znam da je cijena ulaznice u Aqua park prošla skupštinsku proceduru, u tu nekretninu su uložili 7 000 000 KM ! A meni je pomalo i smiješno od nekih korisnika što kao minuse Davidoviću stavljaju ograničenje rada klubova, da je to sva nesreća ovog grada, ja bih pucao od sreće, ali Banjaluka se ne proteže od Ekvator zgrade pa do Banjalučke mljekare, veća je ona od toga! Ne kritikujem ja vas ima i toga , ni meni se ne sviđa to ograničenje , ali ima daleko većih problema, većina vas nisu pješaci, ali ja jesam i na fakultet idem i po najvećem pljusku i po najvećem snijegu, a grad nikad nije spreman za to voda nigdje ne otiče, a snijeg niko ne čisti!
+ za Davidovića je izgradnja novog pogona u fabrici vode , e tu je svaka marka pametno utrošena, svjetujem vam da odete na zvaničnu stranicu grada i popunite anketu o razvijanju grada u budućnosti! A protivkandidata ima i biće! Znam da je izlizana fraza ko ne glasa taj nek se ne žali, ali je stvarno na mjestu! Kako ? Živite u BL u narede 4 godine! A skupštinu grada redovno pratim pa se nikakvoj Davidovićevoj odluci ne čudim , jer on samo sprovdi volju svojih skupštinskih kolega koje su opet ova BL izabrala!
Уложено је, а ли та се цифра помиње као вриједност земљишта и свих пратећих дозвола, а не кеша. Град се није задуживао, већ аквана као д.о.о.. Нећу о томе више о томе, упућен сам прилично, јер сам држао у руци комплетан инвестициони план, чак ми је то и била тема семинарског на факсу. Даље, и ја сам студент и пјешачим као ти. Свако дан се смијем неписмењацима који прелазе семафор у центру, као неке краве сви полете кад се укључи црвено за аутомобиле са једне стране...
"-" је незатворена "канализациона ријека испод тржнице" која уби смрадом, али је плус одржавање обала Врбаса ове године, гдје су нпр. чак средили ону плажу код мог насеља, у Ади.
"-" су они сељаци што перу улице, поготово по дану, јер уопште не обраћају пажњу на пролазнике, а управо се због пролазника перу те улице. (што је опет плус, јер се улице перу). Парк Петар Кочић је +, не дизајнерски већ функционално, јер имам у граду парк кроз који ми се пролази, за разлику од прошлог.
Прије сам напоменуо да волим што се добро одржавају алеје, и засађују нове.
Све у свему, опет кажем, не мислим да је Давидовић цвјећка, а и знам за неке афере, али искрено, или он, или неко ко ће радити исто као он, мени одговара. (ако не може боље, с обзиром да сам скептичан по питању других кандидата, бар прошлих)