banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2016, 23:33
Milan je napisao:
ko je ustaska unuka?

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Poklopi nas specjal. Dokaza nam nešto što niko ne spori. Gasi salamoreznicu, pakuj kablove, ja javno spaljujem člansku kartu crvenih

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Specijalni, mani Zeki, ovo je SDS tema.

Ajd ti nama objani (moze i slikovato) kako se SDS-u desilo da mu tamo neki bogati Ujak postavlja predsjednika stranke. Ako to moze uraditi tamo neki Ujak, sta vam tek moze uraditi neka ozbiljnija ekipa?
Zar ne mislis da to dovoljno govori o jakom unutrasnjem karakteru stranke.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Citiraj:
"Nisam nacionalista, volim sve ljude i narode u BiH, ali nije mi jasno spinovanje RTRS-a da sam ja Hrvat. Pa na kraju šta znači to i da jesam Hrvat, je li to pogrdno. Da li se ljudi mjere po tome kojoj nacionalnosti pripadaju ili koliko vrijede kao ljudi", naglasio je Mektić.

8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Problem željkice nije što joj je đed bio ustaša, nije ona za to kriva, retardiran je pokušaj da se ona tako diskredituje, pogotovo od stranke koja je istim struju prodavala.
Željkica bezvezni nebitan lik bez ikakvog uticaja i niko je ne shvata za ozbiljno...kao neka personifikacija državotvorne stranke

Poslednji put menjao Alkibijad Dajguz V dana 31 Jul 2019, 08:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2016, 23:33
The_new_Statesman je napisao:
Specijalni, mani Zeki, ovo je SDS tema.

Ajd ti nama objani (moze i slikovato) kako se SDS-u desilo da mu tamo neki bogati Ujak postavlja predsjednika stranke. Ako to moze uraditi tamo neki Ujak, sta vam tek moze uraditi neka ozbiljnija ekipa?
Zar ne mislis da to dovoljno govori o jakom unutrasnjem karakteru stranke.

Да се то десило па и да причамо о томе, али пошто није онда нема разлога.
Да ли знаш када је и на који начин изабран Вукота?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aha, nije se desilo ni to da Ujko salje svoje ljude da mu cuvaju investiciju? Kome sada vjerovati?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Alkibijad Dajguz V je napisao:
Problem željkice nije što joj je đed bio ustaša, nije ona za to kriva, retardiran je pokušaj da se ona tako diskredituje, pogotovo od stranke koja je istim struju prodavala.
Željkica bezvezni nebitan lik bez ikakvog uticaja i niko je ne shvata za ozbiljno...kao neka personifikacija državotvorne stranke

Naravno da nije bezveze, pogotovo jer se planski vodila kampanja da se momcicu zamjeri sto je isao studirati u NS, ljigavo i jadno. Mislim, boli me kurac za Vukotom, ali cini mi se da imamo dvostruke arsine ovdje. Doduse ti sr jedini zahvalis kad vas specijalni popisa s vremena na vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Specijalni jebe,ne vadi. Dvostruki aršini,samo crveni kmeri to primjenjuju.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 08:58 
Hvala za info.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Naravno da nije bezveze, pogotovo jer se planski vodila kampanja da se momcicu zamjeri sto je isao studirati u NS, ljigavo i jadno. Mislim, boli me kurac za Vukotom, ali cini mi se da imamo dvostruke arsine ovdje. Doduse ti sr jedini zahvalis kad vas specijalni popisa s vremena na vrijeme :D

dodiku su zamjerali da je dezerter, pa su ovi uzvratili da je i vukota bio t 500.

ko zna šta bi se našlo kad bi se kopalo po porodičnim stablima. meni je glupo prozivati nekog jer mu je đed bio neko...znači nešto na šta to ta osoba nije mogla uticati
i dodo i vukota su mogli uticati da ne švercaju i bježe

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
skeva je napisao:

Ni ja ne kontam, ona nije kriva a kriv je neko sto mu djed "prodao vjeru za veceru" :)
De se malo dogovorite jbg :)

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I dalje ne vidim kako porediti Dodika i Vukotu. Toliko sljama je proslo kroz SDS a oni se uhvatili sto je tinejdzer otisao studirati. Ali ok, ovdje prolazi sve.
A to, da nije bitno ko ti je bio djed, propala bi ti citava steategija jebavanja bosnji na fejsu :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko jebe na FB, neko live

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
A to, da nije bitno ko ti je bio djed, propala bi ti citava steategija jebavanja bosnji na fejsu :D

Boooošnjoci se ne stide svoje ružne prošlosti, nego je još i falsifikuju, pa zaslužuju svaki gram jebačine

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka

Jel se stide po skandinaviji, ne znam pitam? Ono, bili nekad mocni vikinzi pa dosle jace baje, malo ih pobilo, malo sevili gospodje i promijenili genetski kod i onda ih lijepo pokrstilo

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:31 
veljo...skandinavci to ne kriju da je tako bilo...isto kao sto smo i mi presli na hriscanstvo, a bili pagani ako se ne varam...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka

Isto tako su neki od nas presli na islam, nije sto im se prelazilo sigurno. Samo je glupo s toliko godina u guzici kaciti se na to. Mozda i nije, nista donijeti zakon po kom muslimani moraju da se vrate na pravi put i moraju da nose iskrenu poruku na majici minimum 100 godinaSlika

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:40 
nis ti to dobro skontao o cemu se prica...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka

Ma jesam, ja to vidim ovako, sds i muslimani nemaju imunitet, neki drugi porobljeni narodi i snsd imaju imunitet :)
Moze se to zapakovati drugacije al je sustina ista, jbg ako je bitno kome je ko bio djed onda je bitno za sve
Stojketa boga stavio sam da pecnem skevu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]