hebla vas vise politika i sto ucvikali da ce poneko uzet ili izgubit koji poen,koji vam je vise
mile ce pobjedit ubjedljivo,ne brinite,opustite se vise...
TNS,eto,mene znas....pretpostavljam da ces mi i vjerovat kad ti kazem da je sve ovo danas proslo
POTPUNO bez stranacke infrastrukture!!sinoc sam na vikendicu dosao u 22 h.....2 i po sata smo imali sastanak,ali niko nijednom rjecju nije pomenuo ovo danas!!!
birali predsjednike mjesnih odbora,i slnista ono sto inace stranacka infrastruktura radi...tipa,'dodjite sutra svi nasi clanovi,povedite porodice,ovi omladincice kacit plakate i sl"...nista!!
nadam se da mi vjerujes...bar za SDS,a sad kako je,i da li je,bilo kod drugih,to zaista ne znam...
iako i ja podrzavam od prvog dana ovu borbu porodice za istinu,cak ni ja danas nisam otisao na trg,jer sam na vikendici prvo imao majstore,a kasnije bio na vezi sa kolegom koji je otisao u zenicu,gdje smo zajedno drhtalin za ovaj bod za opstanak....
ne znam samo sta ste i od koga toliko ucvikali....zoka i vanja opusteno pisu,realno....ova govanjca gazda i dzontra me i ne cude,a pogotovo ovo govno sinip....aqli sta su se ozbiljni i normalni ljudi ovoliko isprepadali i cega

Kao prvo, dragi Šlageru, boldovano crveno i boldovano plavo pobijaju jedno drugo.
Boldovano zeleno - svi smo na forumu svjedoci da u stranci tebe ili isključe sa glasanja ili zadnji saznaš šta se dešava, tako da ti nije baš vjerovati što se tog tiče