Citiraj:
Silvio Dante
Иначе, по мени добитник избора је СПС.

Osim ako mozda ne znas nesto sto ja ne znam,ovo ces se morati dobro potruditi da mi objasnis!
Znas bolje od mene da su socijalisti zadnjih desetak godina stalno u vlasti..poslije svakih izbora su bili tas na vagi.....da li boris tadic,ili toma i aleksandar vucic,njima je krajnje nebitno,nisu oni gadljivi ni na kakvu ideologiju kad su fotelje u pitanju
imali su premijera dacica,nekoliko ministara,hiljade direktora,mrkonjic je gradio puteve,bajatovic drmao NIS-om,itd,itd,itd..
i sad kad ostaju bez svega toga,dobijaju nezadovoljno clanstvo koje je naucilo laditi jaja u foteljama...kakvu pobjedu vidis tu?
moje licno misljenje je da ce im u prvoj godini malo po anketama porasti rejting,jer vucic mora odmah krenuti u vrlo nepopularne reforme,od kojih je zakon o radu bas dramatican...komunisti ce prosipati svoju socijalnu demagogiju,organizovati strajkove i narasce im rejting..
ali za 4 godine,kad glasac vidi da je srbija 2018 mnogo bolje mjesto za zivot nego srbija 2014,dacic ce biti na ivici cenzusa,a pola clanstva ce ga napustiti..
da li ce aleksandar vucic uspjeti u ovome ili ne,po meni zavisi iskljucivo od jedne stvari...aco je pametna momak,i mnogo bolje od mene zna da nema nikakve kadrove

..zna da je njegovo ime donijelo ovaj rezultat a ne neki genijalan ekonomista ili lider naprednjaka u cacku
zato,ako na kljucna mjesta,u najvaznija ministarstva i najmocnija javna preduzeca,postavi nestranacke licnosti,najvece strucnjake u svojim oblastima,nekompromitovane,iza kojih ce stajati vucic sa ovolikom politickom moci-samo nebo je granica...
a ako kompletnu tu krizaljku zatvori sa kadrovima naprednjaka,2018 ce biti isto ko i danas