Džontra je napisao:
Schlager je napisao:
Kakvi izdainici,kakve p.m,manite se tih njihovih gluposti
Trebam li šta dodati...
Ako si mislio na konkretno moj post iznad,nisam ni u ludilu mislio da je onaj koji glasa za SNSD izdajnik...ja u te priče o "izdajnicima" ne vjerujem uopšte....kad sam napisao "ima još Srba", ciljao sam na našu najprepoznatljiviju osobinu-INAT!!!...koju su nam ovi uspjeli zbrisat,izjavljujući ovako nešto kao u mom potpisu....ili u oktobru " povećali smo vam plate za 30 maraka,i penzije,ali vratićete ako ne glasate za nas"...ili Dodik u RITE Gacko "dobiće otkaz svako ko glasa za Govedaricu"....Stidio sam se i što sam borac kad nam se onako Dodik ispiša u usta " ako se ne smirite,nećete nikakav borački dodatak dobiti"

. Na to sam ciljao,da sam mislio da će već tad to izazvat inat kod našeg naroda...ali izgleda da je prevladao strah,ili lični interes..isto su pokušali i u Tesliću,plašeći ljude preko svih medija kako će Teslić ostat u izolaciji,ako se ne prikloni Bogdaniću,Željki i Republičkoj vlasti..zato sam i pisao prethodnih dana,da smo kao narod zaista dotakli dno,ako narod njima dvoma da prednost u odnosu na g Milićevića.....Obradovalo me je što su konačno udarili na tvrdo,slomili zube i vidjeli da nije sve na prodaju...Dzaba i te priče kako će Teslić propasti,i kupovina odbornika,kad kod našeg naroda proradi inat,i kad ovako čestitog kandidata pokušaju olajat preko svojih medija i kupljenih odbornika