jellyfish je napisao:
DELLBOY je napisao:
U kojem vijeku ti živiš????
.
U 21.
Citiraj:
Bolje da je priznao Kosovo kad su lopovi i kriminalci proglasili nezavisnost nego što je jeo govna čitavo ovo vrijeme. U ostalom otkad to presjednik u paralamentarnoj državi može sam da odlučuje???
Ne odlucuje sam. U odluci su ga podrzali vlada i vecina opozicionih stranaka.
Citiraj:
Šta sad znači onim ostali 120 i kusur država da ne prizna kosovo, kad jebeni presjednik Srbije priznaje nezavisnost.
Otkud ti to da je predsjednik priznao nezavisnost? On je samo prihvatio odredjene izmjene u deklaraciji i jos jednom naglasio da nece priznati nezavisnost.
Citiraj:
Šta se dobilo ovim??? KITA.
Dobilo se to da se ne ponovi opet Milosevicevo vrijeme, sankcije i eventualno ponovno bombardovanje.
Citiraj:
Niti su dobili ubrzanje ulaska u EU, niti ikakvu pomoć ništa.
Ulazak u EU ce biti daleko brzi nego da nisu prihvatili.
Citiraj:
Jeftino su prodali dobar komad države
Do sad je preskupo placeno jebeno Kosovo. Od 1389 pa na dalje samo gubici zivota oko njega. Da ne pominjemo bombardovanje 1999 i ostala sranja, te provokacije od Albanaca.
Nije jeftino prodano, do sad je i previse puno placeno, zar treba i dalje da se placa. Sizifov posao.
ajd krenimo redom.
Milošević je kriv za sve, čak i za otcjepljenje Kosova koje se desilo čak i posle njegove smrti.
Debilno razmišljanje.
Tadić se sam dogovorio sa Eštonovom i tako promjenio rezoluciju koja je dogovorena u parlamentu Srbije. SAM ju je promjenio ne parlament.
Da ti nacrtam kako je priznao nezavisnost???
Ok nije problem. Može i to za one koji sporo kontaju.
Sad se dogovaraju Beograd i Priština. Tadić i po Tadiću prestavnici Kosova koji ni po čemu nemaju ustavnu ulogu. Tadić (Srbija) nije priznao ni izbore na Kosovu, a sad bi da se dogovara sa njima... To je priznanje Kosova kao države...Naročito ako to pozdravljaju oni koji Kosovo vide samo kao nezavino i nikako drugačije (USA, VB, Njemačka, Francuska..)
Znači tvoje torovsko razmišljanje misli da će opet bombardovati Srbiju zato što ne priznaju Kosovo???? jel to razmišljanje 21. vijeka ili možda 19.???
šta Srbija dobija brzim ulaskom u EU???
Dobija propise koje mora da uspostavi. Dobija standarde koje mora da uvede u svoje firme da bi samo mogli da prodaju svoju robu u EU. čak dobijaju manje nego sad imaju.
Ali zašto je objašnjavam ovo nekom ko još spava u 20. vijeku???
lakše utjerati pola metra u guzicu nego pola cmu glavu....