banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jun 2025, 13:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2025, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Eno opozicija u čudu....boje se neprelaska cenzusa

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cudo jedno

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da a tokom blokada su se toliko uspinjali i davali podršku studentima

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2025, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2025, 22:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dobro, ove godine su malo bitnije face došle na paradu. Logično je da je Vučić pomjeren par mjesta dole.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2025, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Meni je jako što opozicija sada kao traži mane Vučićevom boravku u Rusiji, kao hhehhehe sjedio u magarećoj klupi i slično. Činjenica je da je otišao tamo, pričao s Putinom, imao svoje mjesto na paradi. Oćutite fino to i idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2025, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja opet mislim da Vučić ima sa Putinom otvorenu tel. liniju i da sa njim može pričati i iz Bg

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2025, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Povremeno odigraju partiju Slagalice.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 07:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Dobro, ove godine su malo bitnije face došle na paradu. Logično je da je Vučić pomjeren par mjesta dole.

Koje su to bitnije face od Vučića koje su došle na paradu ako se gleda kroz prizmu antifašizma i žrtve naroda kojeg predstavlja.?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 07:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Ibrahim Traore iz Burkine Faso.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 08:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
_зока je napisao:

Koje su to bitnije face od Vučića koje su došle na paradu ako se gleda kroz prizmu antifašizma i žrtve naroda kojeg predstavlja.?
Xi?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 08:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
_зока je napisao:

Ko kaze da Rusi gledaju kroz tu prizmu. Po meni je sjedio tamo gdje i jeste mjesto Srbiji realno, to sto mi imamo neko bitno misljenje o sebi a ustvari smo nebitni sa svojih 5-6 miliona stanovnika.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema se tu šta gledati ili negledati....ako je skup antifašistički onda je tamo srpskom predsjedniku od svih prisutnih mjesto odma pored Xsija,po antifašističkim pokretima,žrtvama i sl.....svi ostali mogu sjediti dva reda iza ali ako je skup antiglobalistički (a izgleda da jest) onda je Vučko smješten gdje treba.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2025, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tri predstavnika Srba od ukupno 27. Sada pitanje gdje je ko sjedio. Opet bolja mjesta nego kod Francuza nekada...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2025, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

За 3 мјеста сигурно није битно, али ако га метне 13. мјеста ниже у црну Африку, онда је и те како битно.

Nema se tu šta gledati ili negledati....ako je skup antifašistički onda je tamo srpskom predsjedniku od svih prisutnih mjesto odma pored Xsija,po antifašističkim pokretima,žrtvama i sl.....svi ostali mogu sjediti dva reda iza ali ako je skup antiglobalistički (a izgleda da jest) onda je Vučko smješten gdje treba.

Наравно. Скуп је прије свега јубилеј побједе над фашизмом, и то округлих 80 година, наравно да је прва ствар ту обиљежавање саме побједе. И да је Србији по страдању, борби и историји ту мјесто одмах уз ове највеће. Вучић је примљен као што би био примљен и Коштуница, и Веља Илић јер Путин не би одбио председника Србије, али порука је послата. С тим и што Веља чак не би био гурнут тако ниско... Чак мислим и да је састанак Путина са Вучићем трајао краће него са Фицом, Траореом... У сваком случају са овом двојицом Путин је излгедао мнооого срдачније, док је Вучића погледао некако пропитивачки уз строго формалан рјечник. Док је Вучић изгледао скрушено, чак покајнички, и уз то говорио руски, што не паше ни мени као залудном русофилу, јер ти тамо представљаш српски народ и треба да говориш српским језиком, а ово је било ем подилажење (за које Путина реално боли одсјечен нокат малог прста лијеве ноге), ем класична вучићевска дзанг зао да си ђинпин представа за гледаоце Хепи и Информера.

Volta je napisao:
Ibrahim Traore iz Burkine Faso.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Он је братина. Човјек прво што је рекао Путину, на састанку њих двојице: "Посјетио сам Ломоносов универзитет. Ми имамо тешко наслијеђе колонијализма, и да бисмо га се ослободили потребно нам је прије свега знање. ... машинска индустрија, итд..."
Човјек свјестан ситуације своје земље и жели да то исправи. И иначе излгеда као интелигентан и уравнотежен лик.

Ови наши су вјероватно гледали шта је најбоље са менија... јер код нас су на вишем нивоу те игрице струке и знања. "Ако немате партијску књижицу, диплома вам не значи ништа". Шта знају црнци из Африке шта је то, 500 година су иза нас...

Нама је једина шанса да упаднемо у неки "Руски мир", "Српски свет" (само без Вучића)... јер пропадамо на један начин с Додиком, а пропашћемо на други начин с овима што су против Додика толико да од дрвета (мада јесте крупније дрво) не виде шуму, па их заносе светла великога града (који ће имати све мање струје убр).
Наравно, пита се ту и други дио лудачке кошуље, али ако ово у Украјини заврши повољно по Русе, а Европу удари скоро па извијесна криза и почну да прште откази, сунцокрети ће опет да се заврте, у то не треба сумњати.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2025, 17:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Možda je Putin upoznat po pitanju Vučićeve ideološke prošlosti i svjestan da on nema šta da traži na obilježavanju Dana pobjede te mu je protokol udijelio mjesto koje mu pripada.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2025, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Možda je Putin upoznat po pitanju Vučićeve ideološke prošlosti i svjestan da on nema šta da traži na obilježavanju Dana pobjede te mu je protokol udijelio mjesto koje mu pripada.

Slika

Биће да је ипак упознат са скоријом идеолошком прошлошћу Вучића.
А иначе, Путин је у више изјава, у размаку од неколико деценија, показао да није роб индоктринације и историјских заблуда, поготово у погледу СССР. Отприлике се његови ставови о томе могу сажети у ону његову, кад је парафразирао Черчила "Ко не жали за СССР, нема срца, ко жали за СССР, нема мозга".
Додуше биће да Вучић јесте нагињао љотићевизму (што је и уобичајено понашање за људе с неким тешким комплексом, дефектом личности, да падају у екстремизам како би се могли светити свима, а понајприје својој судбини), али Путин је превише трезвен и прагматичан да би међудржавне односе довео у питање због таквих "младалачких бубица".
https://srbin.info/bosko-obradovic-sese ... joticevac/

Елем...

Да се осврнемо на најсвјежија дешавања. Можда Вучићев "извјештај ФСБ" није имао печат истог, али ова руска изјава, бојим се (за Алека) да има:

http://svr.gov.ru/smi/2025/05/serbskiy- ... -spinu.htm

Нема шта. Црно на бијело потврђено оно што већ дуго знамо, и што је и показано на паради.

Ајде сад да видимо шта ће и да ли ће уопште спиновати, глибови од Информера и сличних.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2025, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Izgleda kao da ga svi redom odbacuju, a sve je pocelo sa studentima....
Pa o ovom izvozu oruzja u Ukrajinu (preko posrednika) se pise vec godinama. Recimo, ja sam cula za to, a to mi nije ni u TOP 50 omiljenih tema o kojima se informisem....Zasto tek sad Rusi reaguju?
Ne mislim da je to direktno povezano sa protestima, naravno, nego hocu reci da se radi o nekoj vrsti domino- efekta...kad krene carstvo da se obrusava, samo se nadovezuje jedno na drugo.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2025, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Gotovo je kaze AV sa OR jos da kaze samo ko stoji iza svega toga. Do sada je sve i jedna obojena vodjena, planirana i finansirana iz vana.
Mozda je ova unikat? Ili je Makron, Xi,Tramp ili Putin nema ko drugi ...a mozda Orban ili da nisu Hrvati ili Albanci?? :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2025, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Izvoz oruzja. Mislim nije lijepo neutralnost je neutralnost pogotovo kad rat ide.
Ali ili medjutim.
Solidarnost, moral i etika prestaju gdje profit i kesovina pocinju!!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]