The_new_Statesman je napisao:
E da, i ako nije problem, odgovori mi na pitanje: Da li bi TI ostavio 60,000 Bosnjaka u zivotu i ostao u jednoj drzavi sa Srbijom ili ne?
Sto da ne, ja bi. Po meni je Alija i klika pogresno povjerovala u Tudjmanovu dobronamjernost ,a Slobo se igrao kurcevnog policajca, dok je u biti nama najmanje isla u korist neko trcanje pred rudu i proglasavanje nezavisnosti bez sopstvene snage iza tog cina. Jedini kojim je odgovaralo uzurbavanje su bili Hrvati. Nasi preci su igrali puno mudrije od odlaska Turske s ovih prostora, i zahvaljujuci tome smo opstali i ostali.
Citiraj:
сама чињеница да он упоређује жртве и селективно убијање и тријебљење из другог свјетског рата са овим задњим ратом довољно говори о њему.
Samo potvrdjujete ono sto sam vec napisao. Koliko vas boli ono sto se desilo vasim precima , najmanje toliko boli neke druge ovo sto se desilo njihovim ocevima, sestrama, braci ili djeci. Jeba je samo to sto mojim sunarodnicima to vase jaukanje za necim sto se desilo prije 60 i kusur godina nije ni sekunde za usporedbu s ovim sto se nama desilo nedavno , toliko nedavno da se mahom svi sjecamo zla koje se desilo, a hvala bogu i mediji podgrijavaju redovno, pa jaucemo i mi. Nemojte me krivo shvatiti, poenta je samo da smo svi tako jebeno slicni jedni drugima, svako samo svoje mjeri i vidi, dok je tudje bagatela i vaze se u gram, traze se greske u statistici da bi se cijeli "slucaj" oborio.
Zlo i naopako. Proslost je bila, crna da ne moze crnja biti, a mi sami radimo da joj robujemo i ne damo sebi u buducnost. Jbga