Schlager je napisao:
Znao sam,Ćaća...ali meni to nije ni smiješno
Nadao sam se da će neko zabraniti ovo (OHR,Ustavni sud),a sad mi više liči da ćemo podvijati rep i ispasti smiješni pred čitavim svijetom

...Niko nas više ozbiljno neće shvatati...bićemo onaj pas koji samo laje na prazno...
Jebeš ovo...čim počnem o politici,iznerviram se....
Odoh na vedrije,roštiljske teme

A TNS će vam ovo sve fino objasniti,kao još jednu pobjedu i genijalnost...
Zar ovo nije klasicno sportsko dodavanje ili ja nemam pojma?
Citiraj:
"Iako nisam na otvoren način postavljao to pitanje, radi se o suverenoj odluci RS. Zamolio sam u ime Srbije da samo još jednom razmotre odluku. Zahvalan sam što poštuje to viđenje Srbije za koje mislim da je u ovom trenutku celovito sveobuhvatno i ozbiljno", rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon sastanka s Dodikom, zahvalivši mu što je ostavio prostor za razgovor o referendumu.
Dodao je takođe da je spreman da, ukoliko Dodik to bude tražio, "pomognemo u iznošenju dodatnih argumenata koji bi doprineli lakšem sagledavanju celokupne situacije. Spreman sam da to uradim i ako treba pred poslanicima u RS".
"Srbija nikada i ni na koji način se nije mešala u unutrašnje stvari BiH, kao ni interne političke stvari u RS. Ali sam danas na moju inciijativu, zahvalan Dodiku što je prihvatio ovu vrstu razgovora", rekao je Vučić primetivši da bi "Srbija teško postojala bez RS, a i RS ništa manje teško bez Srbije".
Ono, Vucic je kalibar politicara jednog Bosica pa nije jadan umio reagovati pre mjesec ili dva cim je Mile zaustio slovo R?
Citiraj:
"Mislim da, iako nosim naočare, s vremena na vreme ih menjam, ali dioptriju ne, ponekad dobro vidim celinu odnosa, kompleksnost i složenost situacije i da je u skladu s tim i zbog zaštite interesa i Republike Srpske i BiH potrebno da više razmišljamo i zajednički donosimo odluke", objasnio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u vezi s referendumom u RS.
Vucic ubira poene jer je aktivno zaustavio dalji razvoj situacije, Mile se vraca na scenu kao (ipak) kooperativan lik, Vucicev menadzer na Zapadu takodje ubira poene jer ima dobrog igraca... Sve pet, samo umjesto Bakira Camil.