banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ајде? А Србија је оно баш сила па да су они дали "зелено свјетло" све би било без проблема... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nisu sila, ali su veća politika od nas.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Да баш, показали су успјешно вођење политике. Ал у qрцу...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lijepo je to definisao Čava, politika dragog vođe je impulsivna, on sprovodi ono što mu prvo padne na pamet kada ujutro krene na posao.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Polako ljudi to je tek početak. SAD ce Bošnjaci potegnuti vitalni Interes pa vijeće naroda pa ustavni sud RS. A to može da traje i traje.
I dalje smatram da nam ovo nije trebalo,, ali još manje nam treba ako nije obezbijedjena pođrska nekog od moćnih. Onda bi se to moglo nazvati čistim avanturizmom. Mada dosad Mile nista nije cackao a da nije prije tog pitao sta i kako i gdje je crta.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Lijepo je to definisao Čava, politika dragog vođe je impulsivna, on sprovodi ono što mu prvo padne na pamet kada ujutro krene na posao.

Да, то се баш показало као сушта истина свих ових година како је на власти. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ruska ambasada izdala saopštenje da je referendum unutrašnja stvar bih...znači bih,a ne rs....

А шта си ти мислио да ће да каже руска амбасада? Да ће да признају независну РС колико прекјуче? Мислим, шта боли Русе qрац генерално око Сребренице, па уложише вето?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
Znao sam,Ćaća...ali meni to nije ni smiješno :(

Nadao sam se da će neko zabraniti ovo (OHR,Ustavni sud),a sad mi više liči da ćemo podvijati rep i ispasti smiješni pred čitavim svijetom :( ...Niko nas više ozbiljno neće shvatati...bićemo onaj pas koji samo laje na prazno...

Jebeš ovo...čim počnem o politici,iznerviram se....

Odoh na vedrije,roštiljske teme :D :D

A TNS će vam ovo sve fino objasniti,kao još jednu pobjedu i genijalnost...

Zar ovo nije klasicno sportsko dodavanje ili ja nemam pojma?

Citiraj:
"Iako nisam na otvoren način postavljao to pitanje, radi se o suverenoj odluci RS. Zamolio sam u ime Srbije da samo još jednom razmotre odluku. Zahvalan sam što poštuje to viđenje Srbije za koje mislim da je u ovom trenutku celovito sveobuhvatno i ozbiljno", rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon sastanka s Dodikom, zahvalivši mu što je ostavio prostor za razgovor o referendumu.

Dodao je takođe da je spreman da, ukoliko Dodik to bude tražio, "pomognemo u iznošenju dodatnih argumenata koji bi doprineli lakšem sagledavanju celokupne situacije. Spreman sam da to uradim i ako treba pred poslanicima u RS".

"Srbija nikada i ni na koji način se nije mešala u unutrašnje stvari BiH, kao ni interne političke stvari u RS. Ali sam danas na moju inciijativu, zahvalan Dodiku što je prihvatio ovu vrstu razgovora", rekao je Vučić primetivši da bi "Srbija teško postojala bez RS, a i RS ništa manje teško bez Srbije".

Ono, Vucic je kalibar politicara jednog Bosica pa nije jadan umio reagovati pre mjesec ili dva cim je Mile zaustio slovo R? :lol:

Citiraj:
"Mislim da, iako nosim naočare, s vremena na vreme ih menjam, ali dioptriju ne, ponekad dobro vidim celinu odnosa, kompleksnost i složenost situacije i da je u skladu s tim i zbog zaštite interesa i Republike Srpske i BiH potrebno da više razmišljamo i zajednički donosimo odluke", objasnio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u vezi s referendumom u RS.

Vucic ubira poene jer je aktivno zaustavio dalji razvoj situacije, Mile se vraca na scenu kao (ipak) kooperativan lik, Vucicev menadzer na Zapadu takodje ubira poene jer ima dobrog igraca... Sve pet, samo umjesto Bakira Camil.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ozna je napisao:
Primarni nacionalni interes je svakako sloboda a slobode nema bez Republike Srpske.Sta nam vredi ako imamo sve to sto ti nabrajas ako nema slobode.Naprimjer pogledaj kako zive preostali Srbi na Kosovu.Bez Srpske Srbima bi sigurno bilo mnogo gore u BIH.

Sto Dodiku treba da se sukobljava sa zapadnjacima zar mu nije bilo lakse da nastavi da vodi onu politiku koperativnosti i poslusnosti koju je vodio do 2006.Ebo Srbe i RS uradis sve sto ti zapadnjaci traze i onda ljepo odes pun ko brod da uzivas u miru u jahti i vili na Floridi.Vidjeli smo kako prolaze oni koji se sukobe i stanu na put zapadu Milosevic,Seselj,Krajisnik,Karadzic.Zar je Dodik toliko glup da nije naucio lekciju.

Nisi ti mene shvatio. :)
Nisam ja napisao ništa na konto RS-a u tom smislu.Zna on do koje linije smije ići i radio je na tome da ta linija bude sve uža.Eno već mijenja priču kako treba pregovarati sa Sarajevom 8) danas slušam njegovu priču i zaparalo mi uši kada sam čuo da sud bih nema nadležnosti da se petnja u unutrašnje stvari RS-a. Meni se čini da su čačnuli u neke njegove lične rabote u prošlosti.Kada imaš političara takvog kakav jeste on postaje veoma opasan po okolinu(opasniji nego inače) ako mu se zatrese kavez,za spas svog dupeta će učiniti sve što može a to nije dobro(za nas nije dobro da preciziram).

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 08:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Sud i tuzilastvo BIH su jedna potpuno nelegalna,neustavna i antidejtonska institucija
Koji su Bajini motivi to nas nebi trebalo da zanima,ono sto moramo znati je da su strani gubernatori uz pomoc domacih politicara kvislinga nametali i stvarali institucije koje nisu predvidjene ustavom BIH odnosno Aneksom 4 Dejtonskog ugovora
Suda i tuzilastva BIH nema u ustavu BIH,nema oruzanih snaga BIH i jos mnogo toga

Dalje taj sud procesuira za ratne zlocine samo Srbe i to uglavnom ne za neka konkretna dijela vec po komandnoj i kolektivnoj odgovornosti,pogledajte neke optuznice tog smjesnog muslimanskog tuzilastva i suda BIH ljudi su optuzeni samo zato jer su bili pripanici VRS ili policije i kako glasi optuznica sudjelovali u sirokom i sistematicnom napadu na muslimansko stanovnistvo

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 08:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Kada su muslimani dosli po generale VRS
ja sam cutao
jer nisam bio general

Kada su zatvorili komandire ceta
ja sam cutao
jer nisam bio komandir

Kada su dosli po vodnike
ja se nisam pobunio
jer nisam bio vodnik

Kada su dosli po mene
nije preostao niko da se pobuni

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja mislim da ni Blitzkrieg bop nije ovoliko puta mjenjan ko ovo iznad...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 09:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Licno sam protiv ref,ako damo dodiku podrsku podrzavamo njegov kriminal
druga stvar neki veci igraci tipa kekerovic,vidic\woodalnd I tako ti nikad za nikad nece biti osudjeni u rs,ima tu jos primjera npr zdrale\elez to je pohapsenozbog sipe,cak I jednog rs drota uhapsili ili npr bl inpektori stijak I ostali njih je sipa istrazivala zato nisu mogli njihovi sefovi da ne rade
jest tacno da sud bih radi protiv srba,ali ajd nek mi neko odgovori kako drugacije sredit jace igrace? Na kraju krajeva ti muslimanski ratni zlocinci 90% su ptsp I prave I dalje probleme svojima u fbih a ne nama

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ozna je napisao:
Sud i tuzilastvo BIH su jedna potpuno nelegalna,neustavna i antidejtonska institucija
Koji su Bajini motivi to nas nebi trebalo da zanima,ono sto moramo znati je da su strani gubernatori uz pomoc domacih politicara kvislinga nametali i stvarali institucije koje nisu predvidjene ustavom BIH odnosno Aneksom 4 Dejtonskog ugovora
Suda i tuzilastva BIH nema u ustavu BIH,nema oruzanih snaga BIH i jos mnogo toga

Sve ja to znam i da je to kršenje Dejtona i da je nelegitimno,i da ne treba da postoji.I OS BiH i sud,marka,tablice,dokumenta,himnu.Sve smo to izgubili ali ono što treba da se naglasi da je to sve neko POTPISAO iz RS-a,znači postoji potpis kako i na koji način je došlo to tih silnih potpisivanja to je druga tema.Činjenica je da je neko aminovao iz RS-a stvaranje nelegalnih institucija na nivou BiH.ALI u to vrijeme na tkzv BiH strani su bili svi jači igrači USA,EU a na našoj niko,znači kada su stvarane te strukture imali su leđa i mi ako želimo da ukinemo to sve trebamo imati leđa...a nemamo o tome se radi.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2015, 11:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
djordjevet je napisao:
Licno sam protiv ref,ako damo dodiku podrsku podrzavamo njegov kriminal
druga stvar neki veci igraci tipa kekerovic,vidic\woodalnd I tako ti nikad za nikad nece biti osudjeni u rs,ima tu jos primjera npr zdrale\elez to je pohapsenozbog sipe,cak I jednog rs drota uhapsili ili npr bl inpektori stijak I ostali njih je sipa istrazivala zato nisu mogli njihovi sefovi da ne rade
jest tacno da sud bih radi protiv srba,ali ajd nek mi neko odgovori kako drugacije sredit jace igrace? Na kraju krajeva ti muslimanski ratni zlocinci 90% su ptsp I prave I dalje probleme svojima u fbih a ne nama

Ako odredjeni ljudi sabotiraju i stite ratne zlocince za koje postoji tona dokaza i materijala zasto bi se samo na tome zavrsilo? Ja to vidim kao blagoslov i podsticaj za nove generacije kod Bosnjaka da opusteno ako ikada dodje do iduceg sukoba budu jos gori, samo zato sto su njihovi zlocinci zasticeni kao bjeli medvjedi i vodjeni takvim primjerima oni ce biti isti. Uostalom dejton je mirovni sporazum a ne kapitualcija odredjene strane i bas zato hocu da svi odgovaraju ravnopravno. Bosnjaci vode politiku kao da su pobjedili rat pa im se moze da prekrajaju istoriju pa zlocince pretvaraju u heroje. Ako nasa Republika Srpska nije u mogucnosti da zastiti svoje gradjane tako sto ce makar kazniti zlocince o kakvoj borbi protiv zlocina i kriminala mi pricamo? Ako pustite nekoga da se slobodno seta, a taj je pekao policajce na raznju i svasta nesto jos radio onda nema potrebe da uopste hapse ljude koji svercuju i koji se bave manje kriminalnim aktivnostima. Upravo zato po meni taj referendum ima smisla i hocu da odgovaraju zlocinci koji su pravili zlocine. Ako je pravda zadovoljena kod Bosnjaka onda ja hocu ravnopravno da se zadovolji pravda u ime moga naroda. Ako ovo sve vodi u neki novi sukob onda to rado prihvatam jer makar znam za sta cu poginuti.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2015, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Na kraju krajeva ti muslimanski ratni zlocinci 90% su ptsp I prave I dalje probleme svojima u fbih a ne nama

:sad5:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vremeplov!

Citiraj:
13. april 2011. godine

- Narodna skupština RS podržala inicijativu predsjednika RS da bude održan referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH. Referendumsko pitanje: "Da li podržavate nametnute zakone od strane visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH, posebno o Sudu i Tužilaštvu BiH i njihovu neustavnu verifikaciju u Parlamentarnoj skupštini BiH?"

13. maj 2011. godine

Ketrin Ešton i Milorad Dodik postigli su u Banjaluci dogovor o otvaranju strukturalnog dijaloga o pitanjima rada i funkcionisanja pravosuđa u BiH.

1. jun 2011. godine

U Narodnoj skupštini RS stavljena van snage odluka o raspisivanju referenduma na inicijativu Milorada Dodika, koji je pojasnio da su se za to odlučili imajući u vidu da su zajednički sa EU ocijenili da referendum za sada nije neophodan.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bićemo u fazi referenduma dva mjeseca, a onda će doći kontesa Frederika Mogerini, nešto će se "dogovoriti", a 2019. ćemo opet imati raspravu o ovom istom referendumu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa pricamo li o politici ili o tvom pjesacenju uz Krcmarice? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]