banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 20:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 131 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2009, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovo o ksenofobiji možeš prodavati tamo nekom Englezu, kome su su krivi Pakistanci za privredno posrtanje privrede UK.

Naša netrpeljivost prema svemu što dolazi iz Federacije je opravdana i potvrđena kroz stoljeća, a posebno naglašena u bliskoj prošlosti.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bORGqUEEN je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
a sta je sad?

Zemlja unistena ratnim razaranjima po kojoj haraju kriminalci (svih boja i konfesija).

da,da , samo si zaboravila da je radovan sa josh sto srba u hagu a alija ima aerodrom i ulicu i trg u sarajevu i jos ulica sirom federacije

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...a neka mu tih ulica i aerodroma...ja bih mu i ranije to dao...al nije 'teo d'umre...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
da,da , samo si zaboravila da je radovan sa josh sto srba u hagu a alija ima aerodrom i ulicu i trg u sarajevu i jos ulica sirom federacije

Ovo pises (ne) svjestan cinjenice da je vojska tog istog radovana drzala u okruzenju to isto Sarajevo vise od tri godine i sistematski ga granatirala?

Nego otisli smo off...otvori novu temu (ili izvuci neku staru, ima ih mali milion) pa da razglabamo "ciji je tata jaci"...

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

žaoka je napisao:
...a neka mu tih ulica i aerodroma...ja bih mu i ranije to dao...al nije 'teo d'umre...

Pa gdje si zaoka, kuco stara!

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bORGqUEEN je napisao:

Ovo pises (ne) svjestan cinjenice da je vojska tog istog radovana drzala u okruzenju to isto Sarajevo vise od tri godine i sistematski ga granatirala?

Nego otisli smo off...otvori novu temu (ili izvuci neku staru, ima ih mali milion) pa da razglabamo "ciji je tata jaci"...

da,da, kada dodjemo do sustine nejednakosti i ravnopravnosti onda mjesamo kruske i jabuke, po obicaju. jel' alija po tebi nije zlocinac?

tesko je prevaliti preko usta da je aljo isto govno kao i svaki drugi zlocinac, a?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

da,da, kada dodjemo do sustine nejednakosti i ravnopravnosti onda mjesamo kruske i jabuke, po obicaju. jel' alija po tebi nije zlocinac?

tesko je prevaliti preko usta da je aljo isto govno kao i svaki drugi zlocinac, a?

Ja Aliju nikada nisam voljela; on je ovdje htio stvoriti "svijet" u kojem nema mjesta za sve. Ja sam iz mijesanog braka (pravoslavac i muslimanka) a mislim da ti je jasan stav AI i njegove bratije prema takvim brakovima.

Hiljadu puta sam to rekla i napisat cu opet SVI KOJI SU KRIVI TREBAJU ODGOVARATI ZA TO!!

A sad otvori posebnu temu jer ce ovu zatvoriti ako nastavimo.

RESISTANCE IS FUTILE!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Sve je to lijepo sto ti pises. Medjutim, trebas shvatiti da ljudi u RS-u imaju, da blago kazem, averziju prema Aliji i njegovom liku i nedjelu. Lako ces razumjeti o kakvom gadjenju govorim ako pomislis na Radovana. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 20 Feb 2009, 22:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bORGqUEEN je napisao:
žaoka je napisao:

Pa gdje si zaoka, kuco stara!

...djes ti, jes se udala...konacno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

"Malocas sam se cula sa nekom rajom u BL....kazu da je tamo uzasno napeto i da je Dodik vidno preplasen i da svi pricaju samo o ovoj tuzbi. Kazu da ce biti svega, da ce on sigurno okupiti dosta naroda. Inace tamo je (kako je i za ocekivati) medijski mrak i svima je predstavljena ova tuzba kao atak na postojanje cijelog entiteta.
Ovi moji su malo uplaseni ali kazu da ih za sada niko ne dira."

Ovo je nesto sto je napisala forumasica "njonjica" na sarajevskom forumu. :lol:
Sav se oznojih od napetosti, samo cekam Dodin poziv za okupljanje. Dodo pozovi nas! :D

Nisam citirao neke izlive fasizma koji se mogu procitati tamo pa sam izdvojio ovo. (nisam zelio da prljam forum sa baljezgarijama)

Borgice, daj malo utici na te forumase i objasni im da nismo u mraku. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ovde raju ne moze vise ni ceca okupiti...kad bi se mile i citava vlada skinuli goli i igrali fudbal pred boskom na minus 20 mozda bih i ja isp par minuta da vidim...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
vb87 je napisao:
"Malocas sam se cula sa nekom rajom u BL....kazu da je tamo uzasno napeto i da je Dodik vidno preplasen i da svi pricaju samo o ovoj tuzbi. Kazu da ce biti svega, da ce on sigurno okupiti dosta naroda. Inace tamo je (kako je i za ocekivati) medijski mrak i svima je predstavljena ova tuzba kao atak na postojanje cijelog entiteta.
Ovi moji su malo uplaseni ali kazu da ih za sada niko ne dira."

Ovo je nesto sto je napisala forumasica "njonjica" na sarajevskom forumu. :lol:
Sav se oznojih od napetosti, samo cekam Dodin poziv za okupljanje. Dodo pozovi nas! :D

Nisam citirao neke izlive fasizma koji se mogu procitati tamo pa sam izdvojio ovo. (nisam zelio da prljam forum sa baljezgarijama)

Borgice, daj malo utici na te forumase i objasni im da nismo u mraku. :D

Jeste da se tarktorista iz okoline Aleksandrovca sasrao,,,i naravno ni rijeci nespominje radi cega je optuzen,,,nego zasto njega,,,kada je on nedodirljiv,i naravno da ovdje vlada mrak medija,,,Trakror je sve rastjero koji su imali drugacije misljenje,a najbolja mu je izjava onom novinaru Vaskovicu,,,dabogda ti srce stalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I svoj toj prici se zaboravlja zasto traktorista nije htio mjesecima da preda tu dokumentaciju SIPI,,,,pa je morao visoki prestavnik da stupi na scenu....

Nego Micko nam se ukakio,,, :roll: :roll:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To je tvoje vidjenje i naravno da ima tacnih elemenata u ovom sto si napisao. Ipak ces mi, nadam se, objasniti kako ja nisam u mraku kao i mnogi ljudi koje poznajem? Samo nemoj da bude neka klasicna prdimahovina!

A Vaskovica i njegovih divnih huskackih tekstova se sjecam jos iz ratnog perioda. Taj je odavno zasluzio da mu stane srce. Neko je ovdje kratke pameti. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
prdimahovina!

Svaka cast za ovo starac :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa eto uzmi svaki mediji koji pokusava nesto da drugacije prikaze,Miki se odma obrusi na njih,te oni ruse RS itd....To su dozivjeli BN,ATV,i par ostalih elektronskih medija......A RTS je klasicna prica traktora,,,pocinju program gdje je Miki usato i zavrsavaju gdje je Miki zaspao.........

I najgore od ovoga svega,zasto se toliko protivio da preda tu dokumentaciju,i sada uopste nespominje razloge te optuznice,nego je skrenuo sve na napade na RS,,sto nije istina.....Ako je nevin,nema cega da se plasi,,a on je stvorio atnosferu javnog lincovanja nevinoga covjeka..........

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Све ово дрвење овде може да се сажме у врло кратак пасус:
Екипа из Федерације (читај муслимани) у овој оптужби против Додика виде још једну шансу за укидање РС (колико год они тврдили да то није тако). С друге стране приметно је да су опасно удаљени од реалности: Ако ви заиста мислите да ће ова оптужница да смени Додика са места премијера је рје то поднео неко из СИПА и то у оделу где је шеф неки Амер онда са вама опасно нешто није уреду. Биће да вам жеља за укидањем РС опасно кочи мождане функције.
Ја лично сам први против Лемија и волео бих да му видим леђа али на овај начин то сигурно неће ићи. Постиче се чак контра-ефекат односно расте му попларност у народу, па ајде да видим ко ће да смени човека који иза себе има нпр. 60-70% становништва РС (као личност не говорим о СНСД-у). Да сам на његовом месту ја бих то урадио шмекерски, покувао се и вукао конце из сенке (тактика ала Сопрано).
Што се тиче ФТВ, па њихов досадашњи рат је довео до тога да они у РС не буду зети за озбиљно макар да се ради о 100% тачном извештају.
Као што неко рече да Леми краде то је нама одавно јасно али зашто се ФТВ и муслимани не баве проблемима у својем дворишту него ето дошли нас у РС да спасу. Па господо муслимани ваша помоћ није пожељна а за ову госпоју или госпојицу краљицу:

Citiraj:
BiH treba biti drzava svih njenih (jednakopravnih) gradjana bez obzira na njihovu vjersku i/ili nacionalnu pripadnost.

Што пре схватиш да ту квази-државу у РС нико не јебе (нити му је стало до ње) 2% биће ти лакше у животу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

prdimahovina!

Pa eto uzmi svaki mediji koji pokusava nesto da drugacije prikaze,Miki se odma obrusi na njih,te oni ruse RS itd....To su dozivjeli BN,ATV,i par ostalih elektronskih medija......A RTS je klasicna prica traktora,,,pocinju program gdje je Miki usato i zavrsavaju gdje je Miki zaspao.........

I najgore od ovoga svega,zasto se toliko protivio da preda tu dokumentaciju,i sada uopste nespominje razloge te optuznice,nego je skrenuo sve na napade na RS,,sto nije istina.....Ako je nevin,nema cega da se plasi,,a on je stvorio atnosferu javnog lincovanja nevinoga covjeka..........

Obrusi se Dodik kao sto se obruse svi politicari kada se spomenu njegovi lopovluci. Nisi mi jasan, hoces da kazes da ostali ne rade isto?! Jeste da Dodo malo voli da j.bucne mater novinarima, ali se to u osnovi svodi na isto.
Druga je stvar sto Dodik napade na njega tumaci kao napad na RS, zbog toga mi se i gadi. Medjutiim, realno je da neki u BiH nisu prihvatili RS kao cinjenicu i oko toga se natezemo skoro 15 godina. Dok god se oko toga natezemo BiH nece mrdnuti naprijed.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
prdimahovina!

Obrusi se Dodik kao sto se obruse svi politicari kada se spomenu njegovi lopovluci. Nisi mi jasan, hoces da kazes da ostali ne rade isto?! Jeste da Dodo malo voli da j.bucne mater novinarima, ali se to u osnovi svodi na isto.
Druga je stvar sto Dodik napade na njega tumaci kao napad na RS, zbog toga mi se i gadi. Medjutiim, realno je da neki u BiH nisu prihvatili RS kao cinjenicu i oko toga se natezemo skoro 15 godina. Dok god se oko toga natezemo BiH nece mrdnuti naprijed.

Ma to stoji sve,naravno da je RS dio BiH,to je cinjenica i samo budale to nemogu da prihvate,,,medutim ovdje je Mile sve ugusio koje bio orotiv njega,,,,,
I svaki napad na njega je kao napad RS,,u tome je problem.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
bORGqUEEN je napisao:

Je li ovako? :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 23:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Država,to sam ja!!!
Samo da mu još neko odseče glavu.Figurativno.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Dodik psuje (na kraju videa) :P :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kLwPzYYB6aQ[/youtube]

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 131 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]