banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2016, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
_Krol_ je napisao:
Decko...drz se banjaluckih rospija pusti kraju kome i kad bi srbi guzice dali....mozda bi a mozda i ne bi

Ti vjerovatno nebi dao guze, jer si budzetlija ako se ne varam. Zivis u nekoj drugoj dimenziji i na sigurnom si.
Vecina mladih koji nemaju rijesenu buducnost koji tako zdusno seru po Belgijancima bi sutra dali sve sto imaju da se domognu te zemlje.

U Belgiji sam bio i sasvim sigurno da su mi oni hiljadu puta blizi nego bilo kakav kozojeb.
I nesto sam siguran da niko od stradalih u Briselu nije ucestvovao u bombardovanju 99, da ne mrze Srbe itd...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Krol je učiteljica. Nije to baš siguran posao na budžetu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pritom mlada i neiskusna učiteljica.
Budžetlija™ odnedavno :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Poenta je da on kao neko sa rijesenim zivotnim pitanjima i stabilnim zivotom ima otvoreno polje da pametuje po forumu sa jeftinim patriotizmom, kao i motozeljo:

motozeljo je napisao:
BeckaSkola.....ja svoje cijenjeno srpsko dupe nikad prodao i necu.....pogotovo ne za bilo kakvu zapadnu vrijednost ili njihove papire ili neznam sta.....slazem se sa cika krolom drz se ti nasih rospija

Reci to gomili mladih koji su nezaposleni, bez ikakve perspektive, bez ikakvog boljeg sutra... lako je pametovati kad imas koliko toliko sredjen zivot za nase uslove. Poenta je da bi ti sad vrlo, vrlo veliki broj mladih kod nas dao sve sto ima da se domogne Belgije, jedne od zemalja sa najvisim standardom zivota i to je opravdano..

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
[video]https://www.facebook.com/100005046702285/videos/525901094254776/[/video] :scratch:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
BeckaSkola je napisao:
_Krol_ je napisao:
Decko...drz se banjaluckih rospija pusti kraju kome i kad bi srbi guzice dali....mozda bi a mozda i ne bi

Ti vjerovatno nebi dao guze, jer si budzetlija ako se ne varam. Zivis u nekoj drugoj dimenziji i na sigurnom si.
Vecina mladih koji nemaju rijesenu buducnost koji tako zdusno seru po Belgijancima bi sutra dali sve sto imaju da se domognu te zemlje.

U Belgiji sam bio i sasvim sigurno da su mi oni hiljadu puta blizi nego bilo kakav kozojeb.
I nesto sam siguran da niko od stradalih u Briselu nije ucestvovao u bombardovanju 99, da ne mrze Srbe itd...

Али су изабрали власт, кроз изборе. Или нису јер нису гласали. Демократија је кучка.
И схваташ ли ти разлику између "бити плаћен за свој посао" и "продати се"?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 06:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma kakva nogata uciteljica. Zajebavaju te Becka, Krolu su u Maloj Stanici konobari kod poslednje inventure sasvim slucajno zalijepili inventurni broj :D

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 07:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Provalio me becka....sjedim na 9. spratu zgrade vlade,gledam kroz prozor i smisljam jeftine patriotske floskule uzivajuci u blagodetima koje donosi budzet
Jos kad bi mi objasnio sta je onda skupi patriotizam i kako to mladi u ogromnoj vecini u ratu ne skidose gace da ih jebu da bi otisli vani a ne da su bili nezaposleni vec su i glave gubili i nisu kukali ko sadasnje pojedine pickice pa da mu pruzim ruku .....

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elem, kako smo utvrdili ko je i sta je Krol, da se vratimo na temu...
Relativno novi momenat je da se EU obavezala na bezvizni rezim od ljeta sa Turskom. To samo po sebi i nije nista koliko ovde nelagode izaziva cinjenica da EU mora jos pride konkretizovati prijem Turske u EU.

Jos jedan slican napad pa ce se sve blokirati.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Можда, ако у том нападу неко разнесе Меркелову. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Турска свакако неће бити члан ЕУ никад. Не треба никакав тероризам.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Aj ne budali :lol:

А ето, ту су изјаве, и моја и твоја, сад ће вријеме да каже своје. Као и у вези оне за прилив избјеглоца. :)

Него, стварно мислиш да ће просјечном Французу да буде битно шта се дешава у БиХ, и да му се политичари буду бавили тиме, док се буду водиле борбе за ослобођење Марсеја од исламиста. И појединих париских предграђа?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Синипе, наравно да ће преузети. Ово они сматрају рекламом.
ТнС, зашто увијек потреба да се пронађу неки компликовани мотиви? Разнијели су се јер су индоктриниране, ограничене будале.

Ма Брале је питао ко је преузео одговорност... :)
Иначе, волЕм и ја теорије завјере. И то много. Међутим, након што завјера одради своје, ствари се одвијају "природним" током, тако да "разнијели су се јер су индоктриниране, ограничене будале" се савршено уклапа у профил. Јер ако "неко то одгоре намјешта све", да парафразирам Балашевића, има и једноставнијих начина да се дође до циља, од овога што гледамо данас. Тј. нико не може да контролише све могуће развоје догађаја. Нико.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je bilo sa izbjeglicama? Samo u Njemacku je uslo preko milion prosle godine? Pa?
Veoma je stupidno povezivati izbjeglicke kolone sa teroristickim napadima.
Znas zasto? Zato sto tih napada bilo i bice bez obzira na izbjeglice.
Uzroci napada nisu u ljudima koji bjeze od belaja. I uopste nije bitno da li si izmanipulisani da krenu put Evrope ili nisu.

U sustini, savjetovao sam ti da ne budalis i ostajem pri tome. Ovako zvucis kao Vaskovic koji evo x godina vice da ce Dodik koliko sutra otici sa vlasti. I jednom kada to sutra svane, onda ce palamuditi kako je on to sve znao :D

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па су изврнули ЕУ наопако, са све "Шенгеном", вјероватно зато јер није постојала политичка воља да се ријеши то питање? И не повезујем ја избјеглице с тероризмом, само ти кажем да ниси био у праву. :)
Наравно да избјеглице немају директне везе с нападима и да су узроци негдје другдје (у милитантном исламу рецимо). Избјеглице су само погодно тло за ширење истог.
И остајем и ја при своме. Француска ће најебат' најстрашније. За почетак. Гледаћемо све уживо на СиЕнЕну...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta je izvrnuto? I gdje si to u pravu?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Šta nije izvrnuto?
Jesu to bile žice na granicama prije migranata?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Sta je izvrnuto? I gdje si to u pravu?

:) А човјека...
Видим, након тог милиона избјеглица у Њемачкој, раст привреде због прилива образоване радне снаге, пораст безбједности на улицама великих градова, десничари и нацисти се сакрили у "мишију рупу", на локалним изборима побјеђују проевропске мулти-култи снаге, вјерска толеранција цвјета на све стране, Меркелова никад популарнија... итд. исл. Настави низ, знаш и сам. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Poslednji put menjao sinip dana 23 Mar 2016, 09:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hadzidado je napisao:
Šta nije izvrnuto?
Jesu to bile žice na granicama prije migranata?

Након таквих изјава сам 100% сигуран да живимо у вишедимензионалном (више од 3 димензије) универзуму. :lol: И да свако има своју верзију истог.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2016, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iako zivimo u razlicitim univerzumima ja se ne sjecam da sam ikad pominjao dramatican rast privrede i standarda. Mada, ruku na srce, postoji solidan rast proizvodnje, kamate na kredite su smjesne, otvaraju se nova radna mjesta, seljaci kao nikad dizu nove hale sa solarnim panelima...

A jos nisam cuo da je neko Svapce dobilo otkaz zbog dzabnog Arapina. A kamo li da sam cuo za neke drama odrone koje si ti najavljivao.

A tzv. rast i eksplatacija tzv. desnice ima svoju ulogu i svoje uzroke... Jedan od razloga jacanja mogu biti i ruske pare. Ako cemo posteno, zar Rusi nisu u Siriji zbog podmetanja klipova pod tockove konkurenciji na trzistu prirodnog gasa? U principu ih to cini istim poput te konkurencije, zar ne?

Nego, sta cete vas dvojica? Kakvi su vam planovi ako se zarati? I sta nakon sto se taj rat koji ocekujete zavrsi?

Da mozda ne ocekujete da ce neko padati na koljena pred Srbima i Srbijom? Ili cemo opet ostati mali i nebitni?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]