banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 16:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2011, 21:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Српство се доказује, а не мјери...

А то за србометар, односно хрватометар су излизане флоскуле Жељка Комшића...
Питам се само што он потеже то "мјерење" :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
izgleda da mi je desna ruka oduzeta čim salutira lijevom, samo ne znam kome ili čemu salutira

to bi i ja volio da znam. kanda je njemu poprilican kurslus u glavi

Гледао сам данас то прво појављивање, и чини ми се да му је десна рука одузета, није је мицао уопште.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pogledao sam danas malo ovaj snimak sa suđenja i meni se čini da je on izlapio već... :?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Мени се на моменте чинио прибран, а на моменте као сенилан. Каже неки аналитичар са РТЛ-а да му је то тактика, ниђе везе. И да је унио потпуну пометњу међу судско вијеће, са чим се морам сложити.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
To sto rade je ilegalno, general ocigledno nije sposoban da prati sudjenje.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Sudjenje je totalno gubljenje vremena i trosenje para. Mladic, u kakvom je bolesnom i usporenom stanju, treba godinu dana samo da procita desetine hiljada stranica prilozene dokumentacije, a kamo li da se jos onda bakce sa pozivanjem ko zna koliko svjedoka, unakrsnim ispitivanjima (ovo ne mogu ni da sa zamislim kako bi funkcionisalo) i ostalim detaljima procesa.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 08:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Znaju oni dobro da je Ratko nesposoban za sudjenje, ali treba pricu odigrati do kraja.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Отишао је Ратко код Радована, ваљда ће и Борис код Зорана!! :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nisko, nisko, ali kvalitetno.

Ja generalno, nisam toliko protiv Tadica. Mislim da je on najbolje sto Srbija ima. (Nazalost)
I ovo hapsenje Mladica... Svako ko se nalazi na toj poziciji ne moze drugacije odreagovati. Jer on je predsjednik drzave i ako on ne postuje zakon i Ustav, ko ce?
Mene samo pojede nacin na koji je to uradjeno. Mogli su mu jabuku u usta zgurati i zavezati ga na haubu Stojadina i odvesti pred Hag.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 13:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ташко je napisao:
Ja generalno, nisam toliko protiv Tadica. Mislim da je on najbolje sto Srbija ima. (Nazalost)

Ma kakaav, on je nesto najgore moguce, slatke rijeci a gorka djela. Taj ciko je dobro sjebao Srbiju, iza njega ostaje samo pustos i propast, prvo je ujebao vojsku, Srbija je sa njim na celu pala ekonomski i nacionalno, znaci totalni unistitelj.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ташко je napisao:

I ovo hapsenje Mladica... Svako ko se nalazi na toj poziciji ne moze drugacije odreagovati. Jer on je predsjednik drzave i ako on ne postuje zakon i Ustav, ko ce?
Mene samo pojede nacin na koji je to uradjeno. Mogli su mu jabuku u usta zgurati i zavezati ga na haubu Stojadina i odvesti pred Hag.

To najbolje sto Srbija ima je juce izjavilo da ne bi imao nikakav problem ni sa Velikom Albanijom.

Divota jedna, sjajan je :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Silvio Dante je napisao:
Ташко je napisao:

To najbolje sto Srbija ima je juce izjavilo da ne bi imao nikakav problem ni sa Velikom Albanijom.

Nameću se dva pitanja. Da li bio drogiran kad je to rekao? Kad njemu ističe mandat? Ne mogu da vjerujem da je izjavio takvo nešto...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Silvio Dante je napisao:

Bas je bolid. Gdje je to izjavio?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Meni se čini da je on na izmaku snaga, a izgleda da ga ni kognitivne sposobnosti ne služe najbolje, što nije čudno poslije tri preživljena moždana udara, pravo je čudo da postoji uopšte dio mozga koji normalno funkcioniše. Izgleda mi na momente kao da ga drži generalski sindrom (meni niko ne zapovijeda, ja radim šta ja hoću, "smeta mi to što me vodaju ispod ruke kao da sam bogalj").
Mislim da je najpoštenije reći da treba svako, pa i on, da odgovara za svaku nevinu žrtvu koja je ubijena po njegovom naređenju. Neka odgovara za svaku nevinu žrtvu čiji je on indirektni egzekutor, a želim mu sreću da skine krivicu sa sebe tamo gdje je zaista nije bilo.

Btw., čitam da je izjavio da nije on naredio masakr u Srebrenici, nego su to paravojne i parapolicijske snage učinile.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To sa Albanijom je izjavio Dacic...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
To sa Albanijom je izjavio Dacic...

Ne, nego Tadic. Dacic je izjavio da treba da se podeli Kosovo a Tadic je juce jos jednom dokazao svoje sposobnosti izjavom, da Srbija ne bi imala problem ni sa Velikom Albanijom (Albanija + KiM) ako bi to bila stvar dogovora.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/66120/

Evo i vest u kompletu.

Ko hoce malo da se smeje, neka pogleda ministarku Malovic kako prica engleski...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
А то за србометар, односно хрватометар су излизане флоскуле Жељка Комшића...
Питам се само што он потеже то "мјерење"

ta floskula se koristila mnooogo prije zeljka komsica. oni koji u to vrijeme postojali ce se sjetiti da je istu floskulu koristio dodik u predizbornoj kampanji prije svog prvog mandata kao premijera, tamo negdje 1997-98, u vrijeme 'pobune' biljane plavsic. tada se on izdavao za ljevicara i konstantno napadao 'nacionalisticku' politiku SDSa i uvijek postavljao pitanje "otkud njima ideja da njihova politika slijedi pravo 'srpstvo'"...zanimljivo je uporediti sadasnjeg i tadasnjeg dodika.
u svakom slucaju, bila izlizana ili ne, floskula je sasvim na mjestu i logicno je zapitati se "a koje to izjave i postupci dokazuju necije srpstvo?"

Citiraj:
Mislim da je najpoštenije reći da treba svako, pa i on, da odgovara za svaku nevinu žrtvu koja je ubijena po njegovom naređenju. Neka odgovara za svaku nevinu žrtvu čiji je on indirektni egzekutor, a želim mu sreću da skine krivicu sa sebe tamo gdje je zaista nije bilo.

bravo! konacno malo zdravorazumskog rasudjivanja, i to iz najneocekivanijeg pravca :D

sudjenje ratku mladicu NIJE, suprotno onome sto bi razne dveri, obrazi, nacionalni strojevi i njihovi lobotomizirani sljedbenici zeljeli da prikazu, sudjenje republici srpskoj niti sudjenje srpskom narodu. to moze da uvidi svako ko je dovoljno pismen da procita rezime optuznice. citao sam izjave mnogih domacih i stranih medija o tome, i jedino pojedini domaci mediji to predstavljaju kao sudjenje kompletnom srpskom narodu (isti idiotizam su i hrvati prosipali kod sudjenja gotovini). to, takodje, nije sudjenje o karakteru rata u bosni i hercegovini, jer je o tome manje-vise sve receno u sudjenju srbiji za agresiju na bih (sjecamo se, drzava srbija je oslobodjena optuzbe).
jedini nacin na koji se to moze pretvoriti u sudjenje kompletnom srpskom narodu je svrsavanje nad likom i djelom ratka mladica, protestovanje protiv njegovog izrucenja i zal zbog toga 'sto posao nije obavio do kraja i pobio sva govna'. to bi znacilo da srbi, generalno, misle da je ono za sta je mladic kriv (a kriv je) i trebalo da se uradi i time, ustvari, dokazuju da je postojao zlocinacki projekat da se istrijebe svi muslimani u bih, i da su srbi, vecinom, taj projekat podrzavali

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
sudjenje ratku mladicu NIJE, suprotno onome sto bi razne dveri, obrazi, nacionalni strojevi i njihovi lobotomizirani sljedbenici zeljeli da prikazu, sudjenje republici srpskoj niti sudjenje srpskom narodu. to moze da uvidi svako ko je dovoljno pismen da procita rezime optuznice. citao sam izjave mnogih domacih i stranih medija o tome, i jedino pojedini domaci mediji to predstavljaju kao sudjenje kompletnom srpskom narodu (isti idiotizam su i hrvati prosipali kod sudjenja gotovini). to, takodje, nije sudjenje o karakteru rata u bosni i hercegovini, jer je o tome manje-vise sve receno u sudjenju srbiji za agresiju na bih (sjecamo se, drzava srbija je oslobodjena optuzbe).
jedini nacin na koji se to moze pretvoriti u sudjenje kompletnom srpskom narodu je svrsavanje nad likom i djelom ratka mladica, protestovanje protiv njegovog izrucenja i zal zbog toga 'sto posao nije obavio do kraja i pobio sva govna'. to bi znacilo da srbi, generalno, misle da je ono za sta je mladic kriv (a kriv je) i trebalo da se uradi i time, ustvari, dokazuju da je postojao zlocinacki projekat da se istrijebe svi muslimani u bih, i da su srbi, vecinom, taj projekat podrzavali

Који си ти фактор да пресуђујеш да је неко крив или не и по којим то критеријумима ти пресуђујеш?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Meni samo nije jasno zasto se o tome ratu govori kao o nekoj fudbalskoj utakmici u kojoj su najstroze primjenjivana sva pravila FIFE?
zna se tacno sta se desava u ratovima i kako stvari izmicu kontroli ili kako uopste za neke stvari kontrola postaje suvisna.
Na kraju krajeva, ko uopste pristade na ovaj sud uopste jer je ocigledno da je njegova primarna i jedina funkcija samo izivljavanje na nemocnim narodima bivse drzave, a u velikoj vecini naravno nad nama.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Meni samo nije jasno zasto se o tome ratu govori kao o nekoj fudbalskoj utakmici u kojoj su najstroze primjenjivana sva pravila FIFE?
zna se tacno sta se desava u ratovima i kako stvari izmicu kontroli ili kako uopste za neke stvari kontrola postaje suvisna.
Na kraju krajeva, ko uopste pristade na ovaj sud uopste jer je ocigledno da je njegova primarna i jedina funkcija samo izivljavanje na nemocnim narodima bivse drzave, a u velikoj vecini naravno nad nama.

Тај суд је иживљавање само над једним народом а то су Срби.

Лазарево јуче

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]