Schlager je napisao:
Rocker je napisao:
Stevandic ima svoje birace, 3 poslanika u nsrs nije malo.
Pa da...jos uz to,umjesto skode koju je vozio,sad vozi dva Dzipa,nacelnik je na KBC,poslanik u Parlamentarnoj Skupstini BH,u Narodnoj Skupstini Republike Srpske je predsjednik Parlamentarne stranke,sad sa Kostadinom,koji je isto pametan,imace i poslanicki klub.....postupio je "pametno" po forumskim mjerilima...
Vjerovatno ni u ratu nije bilo racionalno poginuti...Mnogo je racionalnije i "pametnije" bilo otici u Svajcarsku.
Ja ne znam u kojem filmu ti živiš, svi političari su tu zbog ambicija, i naravno da će ići na onu stranu gdje im se ambicije mogu ispuniti. Kakva je svrha baviti se politikom 20 godina i biti vječna opozicija, a na to sve biti poslušan nekim mediokritetima tipa Vukota ili Bosić, ili čak Mektić?
Tapšeš top istom Mektiću koji proziva Dodika zbog "nacionalističke retorike"

Zamisli bre ej, SDS-ov funkcioner da nekog proziva za nacionalizam ?
Sad niko od njih naprasno ne valja, ima li neki još, a da nije napustio SDS, da ćeš reći da ne valja, al iz svoje glave, a ne kako stranka kaže ? Imaš li ti uopšte svoje, lično, mišljenje o rukovodstvu, o odlukama, o izbornoj strategiji itd ?
Pa imam,recimo,zao mi je bilo kad je Marinko Dragisic otisao kod Stevandica..njemu je mjesto u SDS..odbornik u Opstini Banjaluka...u SDS je bio sto godina,posten covjek,voli stranku...sokiralo me to
Obrena mi nije zao....Oticu cak i korak naprijed,volio bih da Vukota izbaci i Babalja i Cicka,pa da svi najveci lopovi budu na jednom mjestu...Eto,pricam i protiv clanova koji su jos u SDS,a zao mi je jednog sto je otisao...Sta cemo sad?