banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 356, 357, 358, 359, 360
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Avg 2025, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kako god se ovo sve zavrsi, samo jedno je sigurno - svi ce biti razocarani ishodom :D

Dodik se nada sreci na evropskom sudu pravde, mora da je jeo neke gljive ili nije pratio kako je prosao onaj rumun kome smo vec i ime zaboravili.

Ili dizi bunu, ili se predaj, kakav referendum i picke materine.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Ili Juliani...?!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 18:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
PDP ne izlazi na prijevremene izbore za predsjednika.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ili da bude kandidat nestranačka ličnost koga bi svi podržali (što je nemoguća misija).
Bar neće u vladu nacionalnog jedinstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Rocker je napisao:
Kako god se ovo sve zavrsi, samo jedno je sigurno - svi ce biti razocarani ishodom :D

Dodik se nada sreci na evropskom sudu pravde, mora da je jeo neke gljive ili nije pratio kako je prosao onaj rumun kome smo vec i ime zaboravili.

Ili dizi bunu, ili se predaj, kakav referendum i picke materine.
"A Đorđe da diže bunu! Od čega, bre, od čega!?!?!"

Jesmo i parodija na prvi srpski ustanak....

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Brale001 je napisao:
Ili Juliani...?!!

A onaj-Svojim putem...svima mrzak,svima mio

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
LDA212 je napisao:
Gledajuci sa strane, meni sve ukazuje na jedan scenario vec duze vremena.

Stanivukovic je projektovan za nasljednika i tu nema nikakve dileme. I trenutno je zicer k'o kuca da je on "kalif umjesto kalifa". Izgradio je sebi korektnu bazu glasaca, napravio je najjaci gradski odbor u BL i on ce odatle da crpi nekih 40-50k glasova sto je fina pocetna pozicija.

Ako se malo detaljnije isprate nastupi Stanivukovica, ocigledno je da on pikira da pokupi i dio Milinih glasaca nakon svega ovoga. U principu podrzava djelomicno Dodika u prici da "ovako nije trebalo" i da "visoki predstavnik ne smije nista nametati" sto ga u startu razdvaja od komplet opozicije i u teoriji donosi SNSD glasove u buducnosti, a opet konstantno kritikuje Dodika da udovolji svojim glasacima. I ko god ga savjetuje, dobro ga savjetuje. Cijeli narativ "nije se trebalo ni odazvati Sudu BiH na prvu" je za njegovu politiku veliki plus.

Plus, djeluje da i iz Srbije ima cistu podrsku da bude novi sef drzave. Tako da su sve karte u njegovim rukama, pitanje je samo koju partiju ce odigrati.

Mislim da ima dva puta. Jedan je da nakon narednih izbora dobijemo politicku podjelu u kojoj ce poziciju ciniti Stanivukovic-US-otpaci SNSD-a, a opoziciju Vukanovic-SDS-Trivicka. Meni je ovo najrealniji scenario i da u konacnici Stanivukovic bude novi predsjednik, a Stevandic premijer. Preveliku podrsku iz Srbije ima i Stevandic, a nesto mi govori da on nece lako otpasti u novoj podjeli, niti ce postati opozicija. Plus, nije slucajno sto je Stevandic branio Stanivukovica na skupstini milion puta u zadnje dvije godine. Rekao bih da se i on pozicionira za novu podjelu vlasti.

A drugi scenario je onaj u kojem ce Stanivukovic na izbore izaci sa podrskom kompletne opozicije. Za njegov rejting je to mozda i najbolje. Trebalo bi mu vjerovatno godinu dana maksimalno na vlasti da izdigne PDP do te mjere oko svog lika da mu opozicija u vidu SDS-a/Vukana/Trivicke ne bude u kompletu potrebna i da bi se onda vjerovatno ratosiljao nekih.

Ali dugorocno gledano, mislim da ce do 2027. godine najkasnije Stanivukovic biti glavna pozicija u RS, da ce masa SNSD-ovih kadrova preletiti u PDP, a da ce SDS/Vukanovic ciniti opozicioni blok.

Vrijeme ce pokazati naravno.

Одлична запажања. Само бих се осврнуо на ово друго, то нема шансе. Тривићка кипи на њега одавно, а ево и данас изашли са "Је ли Станивуковић нормалан?!", а рецимо Миличевић, који колико видим и даље није изгубио подршку већине у СДС, му очигледно више не вјерује ништа. Једино да ови Вучићеви комплетно преузму СДС, али то је питање прије свега јер је Љубиша уз Миличевића. Чак и да буде Божовић председник, да ли ће имати већину у странци да подрже Станивуковића... не сматрам.

ПДП = "Продужена Додикова Политика" хехехе.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Čiča iz Rogače je napisao:
Brale001 je napisao:
Ili Juliani...?!!

A onaj-Svojim putem...svima mrzak,svima mio

Ne može. Zauzet je radovima u bašči i pravljenjem soka od paradajza. Izleti mi sa paradajzom ni kriv ni dužan na mrežama, a još nije bila sponzorisana objava nego ga lajkale neke polovnjače što ih znam.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2025, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
https://www.antenam.net/politika/376485 ... portonovom

Otiš'o Mile po instrukcije. Naš patriota, rodoljub, vodja. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 356, 357, 358, 359, 360

Sva vremena su u UTC [ DST ]