banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1471 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2016, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
zerocool je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Tu su valjda posmatraci, clanovi CIKa, niko tebi ne viri u onaj glasacki prostor, ali cesto posmatraci sjede u liniji sa glasackim mjestima...

Pa kako ce vidjeti ako ne vire u glasacki prostor, koji je ogradjen? Ja da sam htio, sve i jedan put sam mogao lagano uslikati bez da iko vidi, tako da to ocigledno nije tesko za ostvariti.

U Hrvatskoj predsjednica slikala glasački listić. I još je snimili kako slika :lol: I nikom ništa.

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Lolly mangup je napisao:
Besparica je napisao:
Lolly mangup je napisao:
a niko npr. ne pita gdje radi sad Natalija Trivic i muz u nje.

Evo pitam ja. Ja bas trazio za koga cu glasati i razmisljam da njoj dam glas, jer nije los MILF.

Ona od prije 2 mj. u jednom ministarstvu a on u drugom koji sprat nize.

I? Ne razumijem sta pokusavas reci.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
U principu, smeta joj to sto su ove kombi stranke uzele 2 mjesta u Vladi .. pa sad ovi njeni imaju ta 2 mjesta manje

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Choban je napisao:
zerocool je napisao:
Tu su valjda posmatraci, clanovi CIKa, niko tebi ne viri u onaj glasacki prostor, ali cesto posmatraci sjede u liniji sa glasackim mjestima...

Pa kako ce vidjeti ako ne vire u glasacki prostor, koji je ogradjen? Ja da sam htio, sve i jedan put sam mogao lagano uslikati bez da iko vidi, tako da to ocigledno nije tesko za ostvariti.

U Hrvatskoj predsjednica slikala glasački listić. I još je snimili kako slika :lol: I nikom ništa.

Spoiler:
Slika

:lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slikanje je zabranjeno koliko jja znam, a mozda i nije...

Slikao sam ja jednom kad sam napravio nevažeći listić. Imao shakal konkurs za najbolji nevažeći listić.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima tu jedna začkoljica koju ne smijemo zaboraviti.Glasački aparat SNSDa je narastao preko svih realnih okvira i čisto sumnjam da je su svi oni mišljenja da će zadržati radno mjesto ako glasaju za SNSD.Dobro se zna čije mjesto visi ako i kad se počnu sprovoditi reforme koje su zacrtane u EU agendi.Nemali je broj onih kojima je jasno da im je posao na klimavoj stolici ako ne nađu bolji oslonac....socijaldarvinizam je čudo. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zar nismo nedavno rekli da to vazi za SDS.ov kadar? Mada je i ovo realno, iako je nerealno ocekivati da ce se bas tako lako odrzati stolice. Prejednostavno je.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Haha LOL.
Mico Micic, navodno na skupu SDA u Bijeljini:

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
V@nja je napisao:
U principu, smeta joj to sto su ove kombi stranke uzele 2 mjesta u Vladi .. pa sad ovi njeni imaju ta 2 mjesta manje

:lol:

A možda neko iz neke kombi stranke pikira mjesto na koje se ona namerčila? :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
sutra ako dodje do smjene vlasti u bl, ja prvi sa zastavom izlazim na trg, imam osjecaj da je mafiji dosao kraj

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
sutra ako dodje do smjene vlasti u bl, ja prvi sa zastavom izlazim na trg, imam osjecaj da je mafiji dosao kraj

Naivcina level9000 . . .

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21

Pripisacemo ovo uticaju govornika i euforiji na Kastelu....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Realno, ima ljudi kojima posao zavisi od politike, ali vecini u administraciji NE ZAVISI ko je na vlasti. Radice i kod ovih i kod onih ...ako bude otpustanje,postaces tehnoloski visak i kod jednih i kod drugih. Tako da ljudi koji rade u drzavnim organima, imaju prilicno slobode u izboru. Misljenja sam da su price koje govore o nekoj prisli da se glasa za jedne/druge malo prenapuhane...ali takodje vjeruejm da i toga ima na nekim mjestima, zavisi kakvog idiota imas za nadredjenog.

Radojicic ce uzeti, ali ne sa prevelikom razlikom, vjerujem i da ce SNSD imati manji broj glasova u odnosu na prosle izbore (na odbornickoj listi nema "jakih" licnosti).

Za Cavica ne mogu reci da je los politicar, niti da bi bio los gradonacelnik, medjutim kontam da je Radojicic ipak bolji kandidat i da moze vise pruziti na toj poziciji. On je ta "jaka" licnost na ovim izborima koja bi trebala biti prevaga u korist SNSD-a.

Uglavnom, vidjecemo sutra rezultate :)

Kvota 1.50 - 2.10

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33

e jbg...ja stalno pokusavam ljudima objasniti da promjene mogu biti i na bolje i na gore...posto zivimo tu gdje zivimo...realnije su promjene "na gore" :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rocker je napisao:

Naivcina level9000 . . .

Па на квадрат. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iako ni u kom slucaju ne bih glasao za Cavica, brojke sa proslih izbora su u njegovu korist.
Da potsjetim, Cava je imao 27.000, Stevandic 19.000. Dakle, opozicija je imala ukupno 46.000+ glasova.
Ne vjerujem da je Stevandic povukao vise od 5.000 iz SDS birackog tijela, pa ako sam u pravu Cava dobija.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 16:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
da, ali radojcic i gavranovic nisu ni blizu kao protivkandidati! jeste stevandic raje8o opoziciju na proslim izborima i bukvalno poklonio izbore gavranu, ali ovaj put situacija nije ni slicna jer je za razliku od gavrana radojcic bolji izbor.

a cava... cava je potrosen davno. i on je mijenjao pricu kako je kad zatrebalo, s' tim da je proslo poprilicno vremena od kako je imao ozbiljnu politicku ulogu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Волио би да Чавић побједи, доста је црвених. Далеко од тог да ћемо заблистати ако се то догоди, али ови су досадили и Богу и народу. Али опет, спортским ријечником, Игор је фаворит и некако је реално да ће побједити :( :( :(
Направили су атмосферу, да у случају њиховог пораза, ваздуха у БЛ више неће бити, уз то ће народ бити затрпан антраксом.

Видјећемо сутра, можда изненади народ, па Чавић побједи. Шансе су 65-35 у корист Игора. Бар по мени.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Lično mislim da je režim zadnjih deset godina dobro zabio pipke u sve pore ovoga grada i društva, tako da je velika vjerovatnoća da će dobiti i ove izbore :( volio bi da pogriješim ali...Ovaj referendum je vladajućoj kamarili dao veliki ugled i respekt u (nepismenom i glupavom) narodu tako da Dodik - SNSD - Radojičić ipak imaju prednost. Čava po meni nije dovoljno ozbiljan kandidat, a i njegova prethodna vladavina nije baš zabilježila neke uspjehe i pomake nego je tapkala u mjestu....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ne volim ni jedne ali najbolje da mafijas cava bude gradonacelnik...ahaaaaa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1471 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]