banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 01:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2025, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Brale001 je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Da li neko zna koju korist bi mi imali od toga da se spriječila gradnja Peljeskog mosta

Niko ne spori da ga je trebalo graditi već je Pelješki most upao u kontekst naše rasprave o zakazivanju novog koalicionog dogovora u Bl na dan NDH :lol: ....eto i Vućić će u narednim danima imati sastanke sa koalicionim strankama vezano o sastavu nove Vlade....znači da će se dogovarati i na dan NDH,sram ih bilo :lol:

Ma kontekst je da to nije bas imalo nekog smisla potezati ni tada kad se most gradio a još manje ima smisla pozivati se na to sad kad se sjelo za sto da se dogovora sa hrvatskim Milom.

Ne ulazim u kokretan lik bilo kojeg politicara i ne favorizujem nikog ali kad cujem ovako nesto uvijek reagujem...mozda nebi trebao!!

Odgovor na to tvoje pitanje o "koristi" je prost i jednostavan. Zato smo tu gjde jesmo danas!!!

Prvo i osnovno u zivotu jednog "pametnog" covjeka je mantra: Sta ja imam od toga?!! Tako i narod naravno i drzavu uvijek i samo tako treba vodit i neces zalutat!! :D :D

Sta ja imam od toga....use nase i podase...ccc!!!

A bre Brale u koju si dimenziju sad odlutao, nešto opet iz edicije, let iznad običnog puka.
Odgovor na moje pitanje jeste jednostavan posto je vezano za konkretan primjer i imaš ga gore. Na sta si ti reagovao boga pitaj. Zamaras se previše, nije svako pitanje namijenjeno da se u njemu traži smisao postojanja univerzuma.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
skypostman je napisao:
Evo bar nesto pozitivno iz svega ovoga.

https://mondo.ba/Info/Politika/a1373540 ... macku.html

Dobice litijum, zapravo ga vec dobija, neko "drugi", Svajcarska, cini mi se. Sta je tu pozitivno?
Naljutio se on, nije on protiv kopanja, naprotiv.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Tabako Pit je napisao:
Brale001 je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Da li neko zna koju korist bi mi imali od toga da se spriječila gradnja Peljeskog mosta

Niko ne spori da ga je trebalo graditi već je Pelješki most upao u kontekst naše rasprave o zakazivanju novog koalicionog dogovora u Bl na dan NDH :lol: ....eto i Vućić će u narednim danima imati sastanke sa koalicionim strankama vezano o sastavu nove Vlade....znači da će se dogovarati i na dan NDH,sram ih bilo :lol:

Ma kontekst je da to nije bas imalo nekog smisla potezati ni tada kad se most gradio a još manje ima smisla pozivati se na to sad kad se sjelo za sto da se dogovora sa hrvatskim Milom.

Ne ulazim u kokretan lik bilo kojeg politicara i ne favorizujem nikog ali kad cujem ovako nesto uvijek reagujem...mozda nebi trebao!!

Odgovor na to tvoje pitanje o "koristi" je prost i jednostavan. Zato smo tu gjde jesmo danas!!!

Prvo i osnovno u zivotu jednog "pametnog" covjeka je mantra: Sta ja imam od toga?!! Tako i narod naravno i drzavu uvijek i samo tako treba vodit i neces zalutat!! :D :D

Sta ja imam od toga....use nase i podase...ccc!!!

A bre Brale u koju si dimenziju sad odlutao, nešto opet iz edicije, let iznad običnog puka.
Odgovor na moje pitanje jeste jednostavan posto je vezano za konkretan primjer i imaš ga gore. Na sta si ti reagovao boga pitaj. Zamaras se previše, nije svako pitanje namijenjeno da se u njemu traži smisao postojanja univerzuma.

:D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ајде да се и ја у нечему сагласим са Милом:

https://aloonline.me/srbija-i-srpska/od ... i-srpskoj/

Citiraj:
Govoreći o perspektivama Evropske unije, on je napomenuo da EU danas nema ni nafte ni prirodnih minerala, a takozvane evropske vrijednosti, o kojima se mnogo priča, suštinski su izgubile na značaju.

“Kad dođem ovdje u Moskvu, vidim čist, njegovan, briljantan grad, ljudi na ulicama se smiju, gdje se ovo vidi u Evropi? Nema ga, tamo ga nećete vidjeti. Sve što su nam rekli nije uspjelo”, primijetio je političar.

Једна једина ствар која ми смета код прокламованог програма СДС је управо "наставак европског пута", сад кад је јасно да ЕУ скида маску трговачке уније и показује право лице милитаристичког хегемона као продужене руке Фирерових насљедника у рукавицама. Једна ствар, али довољна за дил брејкер, што се мене тиче. Пошто је СДС у програму (Миличевићева објава, дијелио сам је на СДС теми) навео да пут интеграције у војне блокове треба усклађивати са Србијом, мислим да је разумно престати се самообмањивати да ЕУ није засебан војни блок који се све више директно непријатељски поставља према Русији. Видјећемо како ће се према овоме они односити у будућности, а за сада је Додиков став исправнији. Мени, наравно.
ЕУ би нам ријешила 5 великих проблема, али донијела и 5 већих, да се тако изразим.
И на Русију Србин једноставно не иде! Ко то не схвати, нема политичку зрелост да води Републику Српску. Ако би се они држали тога к'о пијани плота, онда бих прихватио сву ову Додикову корупцију и "има 5 пута већих криминалаца од мене" премијере још неки број година, па кад велики прерасподијеле карте, да баћушке и овдје праве притисак и рјешавају, а Милу пошаљу у заслужену пензију.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja se iskreno nadam da je taj evropski put što ga Miličević zagovara samo deklarativan jer je očuvanje nacionalnih interesa sa tim u koliziji .Velika većina srpskog naroda kao prvo ne vjeruje da ćemo ikad ući u EU + što je Evropa sa svojih 27 članica danas daleko više podjeljena po skoro svim suštionskim pitanjima.
Ako SDS želi glasove od naroda onda mora sa mnogo manje entuzijazma zalijegati za euro integracije

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nema ništa od ulaska BiH u EU uz strance u Ustavnom sudu i onim nesretnim Šmitom u BiH.
Jasno stavljeno do znanja više puta od strane same EU.

Čak i ako se oni odstrane, milom a ne silom, i usvoji bruka propisa, nema ni onda ništa jer neke države NE ŽELE proširenje i jasno su to dale do znanja. Prije svih Holandija. I prije par godina Danska i Francuska.

Tako da je "evropski put" samo otrcana fraza.
I mislim da su i to glasači skontali, pa nije moderno biti proevrospki orijentisan.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Ja se iskreno nadam da je taj evropski put što ga Miličević zagovara samo deklarativan jer je očuvanje nacionalnih interesa sa tim u koliziji

Kakva kolizija?!!

Posto nema nacionalnog interesa nema ni kolizije. Nacionalni interes ti je pokretna meta i po pravcu i po visini(sad dole sad gore) ako zauzmes preticanje ne vrijeme mozda ga pogodis!!

U krajnjem, najnoviji "nacionalni interes" ce ti biti saopsten na vrijeme!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
U Rusiji ljudi nasmijani?
Kad mi srce zaigra, i meni su svi ljudi nasmijani, sunce stalno sija, svako odijelo mi super stoji, a svaka rana manje boli....

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Od igranja srca se ide u hitnu. Te lijepe slike se dešavaju jedino kad se prepušiš ganje....

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:
Ja se iskreno nadam da je taj evropski put što ga Miličević zagovara samo deklarativan jer je očuvanje nacionalnih interesa sa tim u koliziji

Kakva kolizija?!!

Posto nema nacionalnog interesa nema ni kolizije. Nacionalni interes ti je pokretna meta i po pravcu i po visini(sad dole sad gore) ako zauzmes preticanje ne vrijeme mozda ga pogodis!!

U krajnjem, najnoviji "nacionalni interes" ce ti biti saopsten na vrijeme!!

Kako nema...Jasno je SDS dao do znanja da je nacionalni interes da se zabrani rudarenje litijuma u RS,,,jel to u koliziji sa načelima EU o stratekom mineralima...jest...pa o čemu ti onda pričaš jbt

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da li je SDS mrdnuo prstom danas kod ministarke da se ta prica o rudarenju obustavi? Da ne pricam o tome da li je SDS ucinio bilo sta da osvoji vlast i tako rijeci sprovede u dijela. Cuj "SDS dao do znanja" :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pa to će učiniti kad dođu na vlast,jbg zašto bi istrčavali pred rudu i eliminisali sebe kao alternativu postojećoj vlasti 8),,,šta je trebao sds,da ogoli istinu i favorizuje Dodika kao najsolventnijeg srpskog političara,što i jest.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Dodik ce na sljedecim izborima ostvariti najbolji rezultat ikad. Samo ga Eufor moze fizicki sprijeciti, a Euforu trenutno puca kurac.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
SDS ekoloska stranka :D

Apropo sledecih izbora, vec sam malo teoretisao na tu temu, smijesno je i pomisliti da ce danasnji CIK Dodiku odobriti kandidaturu. Tu ce biti ozbiljnih problema.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ovo ludilo oko njegovog hapšenja će se i vući do sledećih izbora a onda će se znati rasplet......ili će biti eliminisan ili će vladati i njegova čukununučad....treće ne postoji

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2025, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SNSD kao stranka u klasičnom smislu,to ne postoji...SNSD je Milorad Dodik i kad bi se desilo da na jednoj od izbornih lista ne stoji njegovo ime ta stranka nebi mogla preći cenzus.I praktično,sem njega kao nosioca svih lista u SNSD-u nema ličnosti koja može preći cenzus...džaba im i 6 milijardi maraka godišnjeg budžeta...i to Dodik zna,svjestan je toga.
Tako je i u Srbiji,samo umjesto Dodika stavite ime A.Vučića.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2025, 07:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dok se dodje do toga SDS ce kao stranka koja postoji u klasicnom smislu doci do ispod cenzusa :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2025, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SNSD je Milorad Dodik i kad bi se desilo da na jednoj od izbornih lista ne stoji njegovo ime ta stranka nebi mogla preći cenzus.I praktično,sem njega kao nosioca svih lista u SNSD-u nema ličnosti koja može preći cenzus...

Prešao je u BL Radojičić sam cenzus, bivši SNSD-ovac, a SDS nije prešao cenzus.
Tako da ta priča o cenzusu pada u vodu.

Bez Mile bi došlo do turbulencija i sukoba unutar SNSD-a, a potom i do osipanja, jer je Mile kohezivni faktor između nekoliko većih grupa unutar stranke i nekih ljudi koji se ne podnose, ali da odmah ne bi prešli cenzus kao stranka, to se ne bi desilo. Jer imaju kakvu-takvu strukturu u većini lokalnih zajednica, a opozicija je još slaba.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2025, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O brt,oa Radojičić je prešao cenzus baš iz razloga što je bivši

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2025, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A SDS nije.
I sa ovom politikom koju vodi teško da će dogurati do 1000 glasova, što je i dalje daleeeeeko od cenzusa za banjalučki gradsku skupštinu.

A neko ko je bio vedeta SNSD-a jeste prešao cenzus, nije "kažnjen" od strane birača.
Ima još ljudi iz SNSD-a koji bi mogli lako preći cenzus, ali to je sada u domenu "Šta bi bilo, kad bi bilo".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]