Ајде да се и ја у нечему сагласим са Милом:
https://aloonline.me/srbija-i-srpska/od ... i-srpskoj/Citiraj:
Govoreći o perspektivama Evropske unije, on je napomenuo da EU danas nema ni nafte ni prirodnih minerala, a takozvane evropske vrijednosti, o kojima se mnogo priča, suštinski su izgubile na značaju.
“Kad dođem ovdje u Moskvu, vidim čist, njegovan, briljantan grad, ljudi na ulicama se smiju, gdje se ovo vidi u Evropi? Nema ga, tamo ga nećete vidjeti. Sve što su nam rekli nije uspjelo”, primijetio je političar.
Једна једина ствар која ми смета код прокламованог програма СДС је управо "наставак европског пута", сад кад је јасно да ЕУ скида маску трговачке уније и показује право лице милитаристичког хегемона као продужене руке Фирерових насљедника у рукавицама. Једна ствар, али довољна за дил брејкер, што се мене тиче. Пошто је СДС у програму (Миличевићева објава, дијелио сам је на СДС теми) навео да пут интеграције у војне блокове треба усклађивати са Србијом, мислим да је разумно престати се самообмањивати да ЕУ није засебан војни блок који се све више директно непријатељски поставља према Русији. Видјећемо како ће се према овоме они односити у будућности, а за сада је Додиков став исправнији. Мени, наравно.
ЕУ би нам ријешила 5 великих проблема, али донијела и 5 већих, да се тако изразим.
И на Русију Србин једноставно не иде! Ко то не схвати, нема политичку зрелост да води Републику Српску. Ако би се они држали тога к'о пијани плота, онда бих прихватио сву ову Додикову корупцију и "има 5 пута већих криминалаца од мене" премијере још неки број година, па кад велики прерасподијеле карте, да баћушке и овдје праве притисак и рјешавају, а Милу пошаљу у заслужену пензију.