banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2018, 20:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jedan od ljepših videoklipova na internetu.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2018, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
A on im maše kao Čaušesku :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2018, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ipak imam jos jedno pitanje,pa da se onda potpuno uklopim u forum :D

kakva bi forumska reakcija bila ako bi jedan prepoznatljiv clan vladajucih struktura,u danima pred nama,presao,ne u sds,vec cak da odmah ide i na nasu izbornu listu? :D

a-ovo kao sto se dosad pisalo za sds..vladajuci se rasipaju...clanovi im prelaze u opoziciju..raspad sistema u vlasti....itd.itd

b-mutavi sds....prihvataju prebjege....koji dolaze odmah na listu,umjesto njihovih clanova koji su sto godina tu

onako,hipoteticki pitam :D

Ovdje si ti to najbolje objasnio i ja se slažem.
Citiraj:
Schlager je napisao:
dugo sam uz politiku...predugo....volio bih da ljudi usvoje jedan jedini postulat...aksiom..!!!!....nebitno ko je sad na vlasti....ko je bio prije 10 god ili ko ce biti za 10 god....znaci....tri vrste preletaca postoje...samo tri....,prelazak iz vlasti u opiziciju,alal ti k urcina!!.....obrnuto,prelazak iz opozicije u vlast,uz vracanje mandata stranci koja te izgurala,i na cijoh listi si postao odbornik,poslanik..,alal vjera majstore,daj da te izljubim i popijemo gdje god se vidimo!!...razocaran si necim,jedno smo pricali u kampanji,drugo radimo....mislis da si marginalizovan u stranci,da zasluzujes vise...da su losiji od tebe u stranackoj hijerarhiji iznad tebe...idi,bravo...dodji da te poljubim...i treca kategorija,prelazak iz opozicije u vlast,zadrzavajuci sve privilegije,funkcije,odbornicki-poslanicki status,uz neku srceparajucu pricu po podobnim medijima...znaci GOVNO...sa velikim G!!!!...vojin mitrovic..(stevandic...taj zoran talic..i ostali "nasi" kalinic...dunjic...maksimovic....itd...itd...itd....mozda se sad jezite,al jednog dana cete vidjeti da je to pravilo bez ijednog izuzetka!!!!!...cak i onog koji potvrdjuje pravilo.....

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
http://nebojsavukanovic.info/sta-jos-na ... -progleda/

Doktor Vukanovic

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Opet narod kriv :lol:

Doduse, ove godine cak i ne cekate da izbori prodju kako bi optuzili narod :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Pfc88 je napisao:
http://nebojsavukanovic.info/sta-jos-narodu-treba-da-progleda/

Doktor Vukanovic

Права опозиција умјесто СДС-а? :lol:

Народ изгледа није љубитељ приче "хоћу да будем калиф умјесто калифа". :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prvi poslijeratni izbori. Miting SDS u BL, velika trobojka na Incelovom neboderu.

https://www.youtube.com/watch?v=VrBsWWV1WE8

Neki su ušli u nezavršeni dio hotela.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И онда од тог до овог што имамо данас. Вук Драшковић би био поносан. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako su samo mazali narod sa ekonomskim prosperitetom i ti izbori će ostati olimpijski rekord po izlaznosti i podršci SDS. Ovo trebaju oni da gledaju i da uzdišu nad lijepim uspomenama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Поштовани господине Додик,

Дужност предсједника Републике Српске је да води рачуна о свим грађанима, обезбјеђује равномјеран развој свих дијелова Републике Српске, обезбјеђење здравствене заштите свим грађанима, унапређује образовање, развој културе и спорта, побољшање услова за живот. Нажалост, данас имамо стотине угашeних привредних субјеката, уништен здравствени систем са милионским дуговима, гашење подручних школа, култура и спорт су одавно замрли, а резутат  Вашег рада је десетине хиљада српске дјеце која чекају да оду у иностранство и никад се више не врате у Републику Српску, најсиромашнију државу у Европи, ако смо још држава.

Дужност предсједника Републике Српске  требало би да буде  очување Републике Српске, њених обиљежја и симбола. Химна треба да велича огњиште и отаџбину, јунаштво српског народа, а не да велича дом и домовину. Грб не представља ништа осим хрватске круне на њему.
Нажалост Ви се не понашате као предсједник Републике Српске, али то нисам ни очекивао од човјека који је предао Хрватима Јасеновачку грађу и омогућио главном војном свешетенику усташке војске да га прогласе свецем. Сад би ти исти Хрвати требали да штите интересе српског народа, а као нову услугу Ви им градите аутопутеве преко територије Републике Српске који ће бити најкраћа веза сјеверног и јужног дијела Хрватске.

Нисам ништа другачије очекивао од човјека који је гласао за Венс-Овенов план, продао Брчко, регистарске таблице Републике Српске, формирао Суд и Тужилаштво БиХ, укинуо химну Боже правде и грб Немањића, укинуо платни промет са Србијом, потписао Прудски споразум о регионализацији Босне и Херцеговине.Нисам ништа другачије очекивао од човјека који је дошао на чело Републике Српске на тенковима Сфор-а као свјежи дашак вјетра на Балкану.

Дужност предсједника Републике Српске  требало би да буде  патриотизам. Требали сте  доказати своје јунаштво и храброст у најтежим тренуцима за Републику Српску и њен народ, када се Република Српска стварала и бранила. Нажалост, Ви сте ратни профитер, издајник свог народа, једини опозиционар стварању Републике Српске.  У обрачуну са истакнутим и доказаним патриотама, војницима и официрима Војске Републике Српске,  користите припаднике тзв. Армије БиХ и то оне који су били припадници јединица које су починиле најтеже злочине над Србима у Босни и Херцеговини.

Дужност предсједника Републике Српске је  да ради у интересу српског народа у Републици Српској а не да измишља непријатеље зарад очувања своје позиције и материјалног богатства, позиција и богатства својих страначких колега.

Данас су борци  без посла, без перспективе за себе и своју породицу и представљају људе другог реда у држави за коју су се борили и коју су стварали. Врхунац цинизма  је да Ви говорите о ратним постигнућима, јунаштву и пожртваованости припадника Војске Републике Српске. Често се запитам да ли Вас је имало страмота и да ли Вам образ може поднијети то што радите Републици Српској.

Молим Вас господине Додик да се почнете понашати као предсједник Републике Српске и да научите једном шта су Ваше дужности.

Будућност Републике Српске је неупитна јер  Република Српска је створена  без Вас и опстаће и постојаће и без Вас и након Вас,а историја све памти.

И на крају за разлику од Вас ја се с поносом могу потписати:

Дарко Бабаљ
учесник Одбрамбено-отаџбинског рата
војник Војске Републике Српске

Svi ga poceli siljiti na predsjedniku

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 10:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Al će neko razmontirati ovo pismo po stavkama

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uzdamo se da ce Vasic njega niko za ozbiljno ne uzima

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa prvo što predsjednik RS osim imenovanja mandatara da li ima ikakvu bitnu funkciju? Po ovome ispade da je u najmanju ruku kod nas predsjednički sistem kao u Turskoj, Rusiji... Ili barem polupredsjednički, a ne ceremonijalna funkcija.
Ali šta vrijedi ovo razlagati kada se vrti ista priča. U odluci za Brčko piše da zbog SDS, SRS... donose odluku. Ovo za građu Jasenovca isto da prvi SDS nije dao da se u Srbiju prebaci... A onaj koji je spasio tu građu je isto izdao pa vratio Hrvatima...
Samo neka se ponavlja...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У овом систему предсједник најјаче странке је Тито, на којој год позицији био.
Конкретно, Леми, био предсједник, премијер, или не био ништа, највише ће се питати.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa zato je Željka kandidovana. Ako i izgubi, nije propast za njih. Dao je i Čavić manadat Dodiku, daće ga i Govedarica nekome iz SNSDNS... Ako budu imali većinu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 13:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Upravo tako. Govedarica će biti predsjednik ali će biti prisiljen predložiti mandatara iz najjače stranke i bloka okupljnog oko nje, a to će i dalje biti SNSD. Samim tim moći će mu uvijek nabiti na nos da je premijer njegov izbor, a ne njihov.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Та опција је прилично реална.

Али, папци су у моди, свашта је могуће.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Upravo tako. Govedarica će biti predsjednik ali će biti prisiljen predložiti mandatara iz najjače stranke i bloka okupljnog oko nje, a to će i dalje biti SNSD. Samim tim moći će mu uvijek nabiti na nos da je premijer njegov izbor, a ne njihov.

I ne mora....može tri puta predložiti mene na primjer pa ako i treći put moje ime ne prođe onda prijedlog daje skupštinska većina.Tako da mu nikad neće moći nabijati na nos te gluposti.
Ali nadam se da do toga neće doći i da će me izabrati u prvom krugu 8)

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 08 Jul 2018, 16:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako to uradi misliš da ga neće razapeti jer namjerno opstruiše konstituisanje vlasti?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2018, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Gleda se manja šteta....što kasnije izaberu njihovog mandatara manje će imati vremena za krađu. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]