banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
Šlageru, koliko plaćaš za informacije o sinipu?

nikoliko..par puta sam ga zvao...

ima objasnjenje za tu pojavu,jako slikovito

https://www.youtube.com/watch?v=LcS_fK8W0zM

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:

Tad ga nisam razumio,cak sam i pizdio,koliko nema sluha....ali sad ga razumijem :( ...pola onakvog Sarajeva,kojeg su ljudi uz ogromne zrtve odbranili.... dat za ove cuke oko Sipova...i Mrkonjic koji nas urnise i 90% Gospodske drzi :(

Mozda vec otad korijene vuce ovo sto Banjaluka ne moze SDS gledat ocima,sto traje i do dan danas...nerazumjevanje

po cijenu da me Šlager pošalje na pušenje, ne mogu a da ne primijetim kako je ovo jedna baš tragična izjava, i to na više nivoa.
i to kažem kao neko ko nikad nije bio u Šipovu, a u Mrkojiću jedva tri-četiri puta.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
'Ајд добро да нисам једини коме је то запело за око као добар балван...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za Kostu mislim da je glup,da je bot i da ne zna sta znaci krvlju odbranit Grbavicu,Jevrejsko groblje (iznad samog Marin Dvora i centra takorec),Dobrinju,Ilijas,Ilidzu,Rajlovac,Vogoscu,Nedzarice i sve ostalo...i onda nakon nekakvog tamo potpisa,iskopavat i svoje mrtve i prenosit ih na ovaj srpski Zejtinlik na Sokocu..da muslimanima ni kosti heroja ne ostavimo....

A za Sinipa,mislim cak i da je sarajlija i da jako dobro zna o cemu pricam...ali da samo pusi kurac da bi mene nervirao ovdje i "pobjedio" u diskusiji

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mislim da si ušao u diskusiju sa tezom koja je neodbranjiva, i prilično uvredljiva za ljude s područja visoke Krajine. To što oni imaju siptarski mentalitet i jedni druge usisavaju u institucije je možda bolje od banjalučke "nek komšiji crkne krava" politike.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Mislim da si ušao u diskusiju sa tezom koja je neodbranjiva, i prilično uvredljiva za ljude s područja visoke Krajine. To što oni imaju siptarski mentalitet i jedni druge usisavaju u institucije je možda bolje od banjalučke "nek komšiji crkne krava" politike.

naprotiv..na to uopste nisam ljut...ljudi iz visoke krajine su mnogo obrazovaniji (uopsteno) od nas ovdje banjalucana,razmazenih i odraslih na maminom eurokremu...on zna kad ode iz petrovca,glamoca,grahova,drvara...da mu je zavrsit taj fax u bg ili bl,ili vratit se u zveku...a ja upisem masinstvo i boli me q...znam da sam pod maminom suknjom i da mi je fino....zavrsio ne zavrsio...starci napravili kucu u dobra vremena...hebo vjezbe,termodinamiku,hidrauliku,pneumatiku i tehnicko crtanje..imal sta fino za izvest veceras pred raju..ako nema,igral bar borac fudbal,rukomet :D

uopste se ne ljutim na to sto ih je nevjerovatan procenat u javnim institucijama...

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Jun 2018, 23:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

naprotiv..na to uopste nisam ljut...ljudi iz visoke krajine su mnogo obrazovaniji (uopsteno) od nas ovdje banjalucana,razmazenih i odraslih na maminom eurokremu...on zna kad ode iz petrovca,glamoca,grahova,drvara...da mu je zavrsit taj fax u bg ili bl,ili vratit se u zveku...a ja upisem masinstvo i boli me q...znam da sam pod maminom suknjom i da mi je fino....

uopste se ne ljutim na to sto ih je nevjerovatan procenat u javnim institucijama...

Pa to je to, ne uspijeva sit, nego gladan, ista priča kao za sport

Al to nije tema, nego da je Mrkonjicanu drag Mrkonjić kao i Sarajliji Sarajevo, a Banjalucani kojima su izbjeglice krive za sve nisu ništa bolje ni zasluzili

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ima i to tvoje smisla,dal je mrkonjicanu drzi mrkonjic ili sarajevo...ali ja bih ipak dao prednost onome ko se odbranio...

al da ne sirimo..cuo sam da volis san remo....a i ja odavno nisam vidio ni trivu,felsu,gorana,svetu,milana...

zovi nekad na kafu pa da protabirimo

neme veze sto je u san remu kafa 2,5 km :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ima i to tvoje smisla,dal je mrkonjicanu drzi mrkonjic ili sarajevo...ali ja bih ipak dao prednost onome ko se odbranio...

al da ne sirimo..cuo sam da volis san remo....a i ja odavno nisam vidio ni trivu,felsu,gorana,svetu,milana...

zovi nekad na kafu pa da protabirimo

neme veze sto je u san remu kafa 2,5 km :D

Haha, može, vidi ima li kakvog kesa da smjenim Vukotu, tanak je, a ja imam 5000 glasova na foru :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vazi :D

zovi nekad na kafu....blizu sam,mogu uvijek doci..sad cu ti poslat broj na pp...pozz

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa nisu sami branili. Moj stric je tamo poginuo. I treba reći, jebeš neko selo u Lijevču bitnije je od Sarajeva. Mogao je i on reći, jebeš Sarajevo, bitnije je moje selo u Lijevču. Tom logikom bi vjerovatno i stradao u tom Lijevču. Ovako je imao vremena da potroši municiju za M53 i zapali cigaru dok nije iskrvario za to Sarajevo. I tamo se tada povlačili.
Ovdje se nisu odbranili, ali nije samo do njih. Do koga je, jednom i saznamo. Oni su barem imali vremena da odnesu sve što imaju. Pa čak i fabrike. Ovi iz Krajine nisu ni to.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 05:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:

Same se Sarajlije odbranile? Koliko Pantelije se popunilo žrtvama sa tog ratišta? Misliš da Mrkonjićani, Šipovljani, Drvarčani i sl nisu ratovali, nisu išli po sarajevsko-romanijskim-podrinjsko-hercegovačkim ratištima?
Mijenjali su Krajinu za Hercegovinu i Sarajevo al ih zajebao Slobo, kockali se i nije im se isplatilo. Za Srebrenicu i Žepu dali krajiške planine, za hercegovački kamem krajišku šumu.
Doveli ti ustaše pred Banjaluku, a ti kukaš za Sarajevom.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 06:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

meni je zao sarajeva,jebiga...
i da..mislim zaista da smo za "zelenim stolom" mnogo vise izgubili nego dobili tim slobodanovim pregovorima u daytonu...i da zaista mrkonjic i sipovo,koji su nam vraceni,ne mogu biti kompenzacija za pola sarajeva,odzak i taj dio posavine...brcko takodje...ali to je doslo kasnije
projektuj to u danasnju situaciju....to malo ljudi sto ima po sipovu i mrkonjicu,vjerujem da bi ih slican broj bio i da su u fbih,kao sto su srbi vecina i u petrovcu,drvaru,grahovu.....a omladina se i tako slabo vraca gore nakon faxa,ili kad se zaposle...o ovima sto imaju pare,vec sam pisao sinoc da im mrkonjic ne pada na pamet :D
a fenomenalno bi bilo da nam je ostalo pola sarajeva...i bas mi je zao sto ga dadosmo potpisom :(

bio sam prosli mjesec na ilidzi,gdje je sjediste telemacha...ne znam koliko ima ilidza stanovnika,ali cisto sumnjam da mi toliki grad imamo osim banjaluke uopste...a ilidza je bila samo mali dio sta smo sve sacuvali citav rat....
potpuno bi drugacija pozicija republike srpske da je pola glavnog grada u njoj...drugacije bi te slusao stranac....
ovako su sve ambasade i svi qurci,palci gore....ovdje malo ko i svrati od stranih drzavnika,tacnije skoro niko osim vucica ...a tamo su non stop

uostalom,vjerujem da i ti mislis da smo u daytonu dosta vise izgubili nego dobili,ali da iz lokalpatriotizma tako pises...banjaluka mozda ne bi bila ovakav administrativni centar.....al mozda bi se nesto i proizvodilo,a ne da zivimo samo od administracije i usluga :D ...danas vecu proizvodnju imaju kotor varos ili derventa,nego banjaluka.....

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 06:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Šlageru, Incel nit smo vojnički izgubili, nit smo ga potpisom predali. Ne bi bilo drugačije ni sa fabrikama u Sarajevu...

U ta vremena smo imali loše rukovodstvo svuda gdje su Srbi živili i ta vremena su se završila tako kako su se završila. Treba gledati šta ćemo dalje...
A nije da je danas rukovodstvo išta bolje. Samo je drugačije...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
_зока je napisao:
Doveli ti ustaše pred Banjaluku, a ti kukaš za Sarajevom.

Neki bi rekli da je to u skladu sa glasinama...kako vrh SDSa tada uopšte nije mario za BL...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Како Џонтра дијели шамаре по темама, па то је за причу. 8)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager investira 5 KM u dvije kafe kako bi navukao manitua da radi za tamnu stranu za dz.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
_зока je napisao:
Schlager je napisao:

Mijenjali su Krajinu za Hercegovinu i Sarajevo al ih zajebao Slobo, kockali se i nije im se isplatilo. Za Srebrenicu i Žepu dali krajiške planine, za hercegovački kamem krajišku šumu.

naravno, samo Shlageru je to malo isparilo iz mozga. u mom, opet, glupom i botovskom mozgu, sjećanja po tom pitanju još uvijek su svježa. omjer 49:51 bio je dogovoren znatno prije Dejtona i tačno se vidjelo koji dio teritorije su Rašo i ekipa bili pustili niz vodu.
a kako su padale zapadne teritorije i to se dobro sjećam(o): podrinjske jedinice brane Ključ i Sanu dok sanska brigada "drži" Bihać od kog se odavno odustalo. hoćemo li da pričamo o Prijedoru koji je takođe bio viđen za pad/predaju? hoćemo li se sjetiti da je prijedorska 43. bukvalno napravila pobunu u Posavini i gotovo samoinicijativno se popakovala da bi odbranila (svoj) grad: direktno iz prevoznih sredstava smo u Oštroj Luci ušli u borbu dok se na CNN-u već vrtio spot u kome zastave sa ljiljanima vijore ispred robne kuće Patria na glavnom trgu. neka smo prokleti, da je Prijedor pao možda bi Srpska sada imala komad morske obale (sjećamo li se toga?)

i dok sve ovo pišem ja, naravno, razumijem i položaj srpskog vodstva: procenti su se prosto morali popeglati i prilično je blisko pameti da će Karadžić prepustiti "čuke" i "vrleti" Krajine da bi sačuvao sarajevsku oblast i Hercegovinu (gdje su, opet, u poređenju s Krajinom, locirane čuke na kvadrat ali to sad nije tema kao što nije ni trebalo da bude otpočetka). možda bih i ja, kao čovjek odavde, došao do zaključka da je to najlogičnije rješenje. jedino što ne razumijem je zašto se sad sve ovo mora ponovo otvarati? a još je nerazumljivije zašto se prilikom tog otvaranja koristi tako jadna argumentacija "čuka" i pripizdina i stereotipne teorije o gorštacima koji su šljegli s brda i otjerali plavokrvo građanstvo u ćoškove.
biće da je sve to ipak posledica teškog očaja što "Banjaluka ne može smisliti SDS".

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 10:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ko je ovog pustio?

samo si mi još ti falio na politici :D

i bez tebe su mi ovi ostali sjede nabili 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2018, 10:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vanja...

koju god ti bitangu dovedem,ona avanzuje..AVANZUJE!! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]