super koza jede govna,pokusava izjednacit momka koji je upisao fakultet 1994 sa klasicnim ratnim profiterom....i u bl,ko je zavrsio srednju 1994,nije isao na ratiste do oktobra,proglasenja ratnog stanja, i studentske brigade u bihacu,a tri godine prije toga,studenti nisu isli nikako...a pogotovo ako je te 1994 otisao u NS studirat...
sto se ostalog tice...sa zaljenjem konstatujem,da je vise u pravu ovaj moj imenjak,nego moj stranacki saborac Cica....
jeste,imenjace...zaista je vrh SDS jako tesko podnio Dayton...pa i ja prvi ..pola Sarajeva smo drzali,odbranili...kompletnu industrijsku zonu....
Sjecam se te veceri 21 novembra,kad je u Rouz Gardenu bilo direktno ukljucenje u SRT i kad je Clinton izasao i proglasio mir...igrom slucaja,tih dana kad je Banjaluka trebala past,bio sam u vojnoj policiji u Malom Logoru....i nakon tog Clintonovog obracanja,mislim da se bar sat vremena u gradu pucalo u vazduh...ljudi veseli sto se prestaje ginut..sto BL nece past....cak i moji drugari sipaju zarobljenicima cugu,daju cigare,hranu

....to je bilo negdje oko 18-19 h....
i reko,odoh sad u trpezariju pogledat nas SRT dnevnik...kad tamo moj Momcilo Krajisnik ima obracanje...poziva narod da ne panici i "kako mi ovo sigurno necemo prihvatit"

Tad ga nisam razumio,cak sam i pizdio,koliko nema sluha....ali sad ga razumijem

...pola onakvog Sarajeva,kojeg su ljudi uz ogromne zrtve odbranili.... dat za ove cuke oko Sipova...i Mrkonjic koji nas urnise i 90% Gospodske drzi
Mozda vec otad korijene vuce ovo sto Banjaluka ne moze SDS gledat ocima,sto traje i do dan danas...nerazumjevanje
Znaci,Cica...zao mi je sto u ovoj prepisci stajem na stranu imenjaka,ali zaista je nas vrh bio protiv Daytona.....treba i ovim "apoliticnim" priznat kad su u pravu
PS Sinip,pusi kurac!