banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2018, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
To mu je bila početnička greška kad se nije smjelo previše bahatiti jer je bio u procesu stvaranja opšteg narodnog povjerenja

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Prije da je tvrdio pazar. Za primjer drugima. Neće moći tako jeftino. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Koliko vidim ja sam rođen prekasno, ništa zabave, kurve i jamb...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Džontra je napisao:
Koliko vidim ja sam rođen prekasno, ništa zabave, kurve i jamb...

:lol:
A mogao si cika Radovanu sjediti na koljenu

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je dovoljno što sam bio na Davidovom Trgu, kad je sa Biljanom Plavšić imao miting...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
sinip je napisao:
Ратно профитерство је омогућено љубазношћу СДС-а, немој да то заборавимо, није фер.

Или мислиш да смо нас двојица, хипотетички, могли некажњено да увозимо шлепере цигарета из Србије у та доба, а?

Tačno ..možda je bilo i za potrebe odbrane i sl ali ja nešto ne vjerujem još od 1993.g.Da se ne ponavljam ....traži se artiljerija ali ne može za krajinu al može za da ne kažem za šta pa na kraju sve morali povuć a ostali bez drugog KK korpusa i ostatka opština,,,i al ajd dobro .

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Немам ја појма за какве је потребе било, али је било. И онда ми СДС-овци овде дрве како је Дудек шверцовао цигарете. Аха, јесте, 'нако на своју руку. Де будимо озбиљни мало.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
super koza jede govna,pokusava izjednacit momka koji je upisao fakultet 1994 sa klasicnim ratnim profiterom....i u bl,ko je zavrsio srednju 1994,nije isao na ratiste do oktobra,proglasenja ratnog stanja, i studentske brigade u bihacu,a tri godine prije toga,studenti nisu isli nikako...a pogotovo ako je te 1994 otisao u NS studirat...

sto se ostalog tice...sa zaljenjem konstatujem,da je vise u pravu ovaj moj imenjak,nego moj stranacki saborac Cica....

jeste,imenjace...zaista je vrh SDS jako tesko podnio Dayton...pa i ja prvi ..pola Sarajeva smo drzali,odbranili...kompletnu industrijsku zonu....

Sjecam se te veceri 21 novembra,kad je u Rouz Gardenu bilo direktno ukljucenje u SRT i kad je Clinton izasao i proglasio mir...igrom slucaja,tih dana kad je Banjaluka trebala past,bio sam u vojnoj policiji u Malom Logoru....i nakon tog Clintonovog obracanja,mislim da se bar sat vremena u gradu pucalo u vazduh...ljudi veseli sto se prestaje ginut..sto BL nece past....cak i moji drugari sipaju zarobljenicima cugu,daju cigare,hranu :D ....to je bilo negdje oko 18-19 h....

i reko,odoh sad u trpezariju pogledat nas SRT dnevnik...kad tamo moj Momcilo Krajisnik ima obracanje...poziva narod da ne panici i "kako mi ovo sigurno necemo prihvatit" :( :(

Tad ga nisam razumio,cak sam i pizdio,koliko nema sluha....ali sad ga razumijem :( ...pola onakvog Sarajeva,kojeg su ljudi uz ogromne zrtve odbranili.... dat za ove cuke oko Sipova...i Mrkonjic koji nas urnise i 90% Gospodske drzi :(

Mozda vec otad korijene vuce ovo sto Banjaluka ne moze SDS gledat ocima,sto traje i do dan danas...nerazumjevanje

Znaci,Cica...zao mi je sto u ovoj prepisci stajem na stranu imenjaka,ali zaista je nas vrh bio protiv Daytona.....treba i ovim "apoliticnim" priznat kad su u pravu

PS Sinip,pusi kurac!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i da..i to sto se pozivate da je mile iz beograda svracao na narodne skupstine republike srpske...tacno....kao jedan od dva opoziciona poslanika saveza reformskih snaga ante markovica....

i glasao za vens-ovenov plan 1993 (ono kad su na jahorinu dolazili milosevic i micotakis)....koji je predvidjao kantone,a po kome ne bi bilo republike srpske...

srpsko bi bilo do tromedje tim planom...tako se zove jedno mjesto izmedju pranjavora i dervente....shakal bi bio u hrvatskom kantonu

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Jun 2018, 22:01, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Tad ga nisam razumio,cak sam i pizdio,koliko nema sluha....ali sad ga razumijem :( ...pola onakvog Sarajeva,kojeg su ljudi uz ogromne zrtve odbranili.... dat za ove cuke oko Sipova...i Mrkonjic koji nas urnise i 90% Gospodske drzi :(

Mozda vec otad korijene vuce ovo sto Banjaluka ne moze SDS gledat ocima,sto traje i do dan danas...nerazumjevanje

Znaci,Cica...zao mi je sto u ovoj prepisci stajem na stranu imenjaka,ali zaista je nas vrh bio protiv Daytona.....treba i ovim "apoliticnim" priznat kad su u pravu

Јес' вала, вазда су избјеглице криве, од београдског круга двојке до Господске, за све што "старосједиоци" нису постигли криви су неки из Гламоча, Мркоњића, Пичке Материне.

Јадно.
Schlager je napisao:
PS Sinip,pusi kurac!

Цензус је 5% а октобар је далекоооооо...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 06 Jun 2018, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Schlager je napisao:
super koza jede govna,pokusava izjednacit momka koji je upisao fakultet 1994 sa klasicnim ratnim profiterom....i u bl,ko je zavrsio srednju 1994,nije isao na ratiste do oktobra i studentske brigade u bihacu,a tri godine prije toga,studenti nisu isli nikako...a pogotovo ako je te 1994 otisao u NS studirat...

Ne zajebavaj Šlageru. Ne pokušavam ja ovdje izjednačiti nikog...

SDS-u i opoziciji generalno zamjeram što ne rade ništa po pitanju eventualnog Dodinog profiterstva, a realno, velike su šanse da tu ima istine.

Kao što sam već napisao, Vukoti zamjeram to što se po pitanju dezerterstva skriva iza one da je imao 16 godina kad je rat počeo. Da je rekao da je srednju završio '94. i da se nastavio školovati, ove polemike ne bi vjerovatno bilo.
Bukvalno bi svaki odgovor koji je ovdje na forumu ponuđen bolji od tog njegovog, a on ga nije jednom izrekao, već više puta...

Opet ponavljam da ne znam kako je išlo to popunjavanje redova, ali Govedaričin odgovor mi ne ulijeva pouzdanje da je sve regularno...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo. Ako mu je najbolji odgovor na tu potužbu da kaže koliko je godina imao kad je počeo rat, ovi lesinari će ga rastrgati.
A očigledno jeste, jer ne vjerujem da je Govedarica glup, da je sve čisto, dao bi i odgovor sličan Čičinom ili Šlagerovom.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
super koza jede govna,pokusava izjednacit momka koji je upisao fakultet 1994 sa klasicnim ratnim profiterom....i u bl,ko je zavrsio srednju 1994,nije isao na ratiste do oktobra,proglasenja ratnog stanja, i studentske brigade u bihacu,a tri godine prije toga,studenti nisu isli nikako...a pogotovo ako je te 1994 otisao u NS studirat...

sto se ostalog tice...sa zaljenjem konstatujem,da je vise u pravu ovaj moj imenjak,nego moj stranacki saborac Cica....

jeste,imenjace...zaista je vrh SDS jako tesko podnio Dayton...pa i ja prvi ..pola Sarajeva smo drzali,odbranili...kompletnu industrijsku zonu....

Sjecam se te veceri 21 novembra,kad je u Rouz Gardenu bilo direktno ukljucenje u SRT i kad je Clinton izasao i proglasio mir...igrom slucaja,tih dana kad je Banjaluka trebala past,bio sam u vojnoj policiji u Malom Logoru....i nakon tog Clintonovog obracanja,mislim da se bar sat vremena u gradu pucalo u vazduh...ljudi veseli sto se prestaje ginut..sto BL nece past....cak i moji drugari sipaju zarobljenicima cugu,daju cigare,hranu :D ....to je bilo negdje oko 18-19 h....

i reko,odoh sad u trpezariju pogledat nas SRT dnevnik...kad tamo moj Momcilo Krajisnik ima obracanje...poziva narod da ne panici i "kako mi ovo sigurno necemo prihvatit" :( :(

PS Sinip,pusi kurac!

Ništa se ja sa vama imenjacima ne slažem 8) ,nisi ti SDS niti je Momo industrijsku zonu ostavio tamo (izvukao pola UNISA).
Jedino se slažem za Sinipa
Idem spavati.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Само се ви слажите... Дуње падају у октобру. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pišeš da sam apolitičan. To bi značilo da sam neupućen i nezainteresovan. Miješaš sa tim što sam ravnodušan prema trenutnim strankama. To bi se moglo bolje reći da sam astranačka ličnost. Ti si još kao zaljubljen u SDS pa istim očima gledaš. Politički pubertet ili prva ljubav zaborava nema :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мене живо интерсује шта добојски пекар константно тражи на овој теми?
Па у калифату бар руже цвјетају.
Шта ћеш овдје међу губитницима?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Мени се обраћаш?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Нова Варош je napisao:
Мене живо интерсује шта добојски пекар константно тражи на овој теми?
Па у калифату бар руже цвјетају.
Шта ћеш овдје међу губитницима?

>Šta fali pekarima, pa i onim dobojskim ?

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Šlageru, koliko plaćaš za informacije o sinipu?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:) Информације о мени могу да се изгуглају без неких проблема, не видим што би ико плаћао за то...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]